Самостоятелно излизане във връзка

• 6 254
  • 141
  •   1
Отговори
# 120
Тоя мъж просто иска да си живее като ергенче. Нормално за възрастта си. За авторката, обаче, това не е приемливо, предвид избраната от него ергенска проява. За жена пак може да се счита, че обича от време на време да ходи на дискотека приоритетно за да танцува, но още не съм видяла любител на танците, който да ходи на дискотека с такава цел, а не да се напие и сваля мацки. Особено пък на Слънчака, просто всичко е ясно.

На мястото на авторката не бих позволила да ми губи времето в чакане кога ще си намери яка мацка, с която да ме замени, ами бих си уреждала живота според моите приоритети. И без това ученическите връзки горе-долу толкова траят, после се разпадат.

# 121
Авторке, говори ли с него? Има ли някаква промяна?

# 122
  • Най-красивата страна
Човекът иска да живее като ерген-да ходи по дискотеки,да се напива...да забие някоя...всички знаем какво прави една мъжка компания в дискотека.
Ама му е много удобно да си има една жена вкъщи-като се прибере да е чисто,да му е сготвила нещо,да му изпере гащите и разбира се сигурен,безплатен секс.
Обаче авторката не е склонна да търпи и да си затваря очите.
И той ще трябва или да си седне на задника или ще я загуби.

# 123
Здравейте , имам приятел от 6 години.
В началото на връзката ни всичко беше нормално , излизахме заедно с негови и мой приятели , последните две години обаче той иска да излиза сам с приятели без мен.
Винаги ми казва , че са само момчета и аз нямам какво да правя там с тях.
Разбирам го това до някъде , но все пак не го възприемам за нормално. Всяка седмица излиза в слънчев бряг и се прибира в 6-7 сутринта. Аз не излизам много , честно казано не ми се ходи на дискотеки , барове и т.н Предпочитам спокойствие , уют или да изляза на вечеря , разходка или плаж.
Но за мен това е детинско постоянното ходене на дискотеки и т.н
Аз съм на 25 , той е на 27 години .
Взимал ме е с него и на мен не ми харесва , приятелите му се държат като на 17 години.
Когато аз го поканя някъде с мой приятели не излиза с мен , а неговите само да му звъннат и отлита. Всичките му приятели са необвързани , докато при мен нещата са различни обвързани някой и семейни с деца.
Объркващо ми е , понеже и познавам двойки , които пък се редуват и с дете. Едната седмица единият излиза , другия гледа детето и така се редуват. Друга пък позната ми каза , че мъжа и си излиза когато иска и тя няма проблем с това не и пречило.
Ами на мен ми пречи , не го възприемам за нормално. Говорила съм 10000 пъти , човека не може да ме разбере какво искам да му обясня той си знае неговото. И явно топката е в мен или го приемам с това или не.

В една зряла връзка и двамата партньори намират начин да съчетаят своите предпочитания — понякога излизат заедно, понякога поотделно, но без това да създава усещане за пренебрегване. При вас в момента липсва взаимност — той очаква ти да приемеш неговите навици, но не полага усилие да се включи в твоите.

Правилно усещаш, че въпросът вече не е „дали е нормално“, а „дали е приемливо за теб“. След като сте говорили многократно и той не проявява разбиране или желание за промяна, топката наистина е в теб — да решиш дали можеш да живееш с това дългосрочно или не.

Това не е каприз от твоя страна, а различие в ценности и стил на живот. Ако за теб спокойствието, споделеното време и взаимната подкрепа са важни, е напълно нормално да не се чувстваш добре в такава динамика.

# 124
Аз съм "ЗА" свободата във връзка, дори ходенето на море за по една седмица по женски или за мъжете някое мъжко занимание - доброволчество, ремонт, поход, някое хоби, което налага пътуване, служебна вечеря, парти, командировки, НО точно в тази ситуация мирише на излизане заради свалки или момиче.

Море по мъжки нали се сещате за какво точно е... Мъжете не висят на плажа за тен. Не е казано, че му с е отворил парашута или че някоя е свалял активно, но това е идеята на мероприятието. Или това е акълът/желанията на средата му.

Явно за теб, той и приятелите му са незрели. Не си губи нервите според мен. Ти реално не харесваш начина му на живот, ама вероятно ти харесва да си във връзка.

Отделно обаче, не можеш да му се сърдиш, че не иска да излиза с приятелите ти с деца. Те са на съвсем друга вълна. А и с чужди деца е досадно, да си прекъсвате приказката нон стоп, да се съобразявате къде е топло, студено и прочие, какво иска детето. Той вероятно ще го прави като има негови си деца.

# 125
Една колежка преди живееше с мъж, с когото ходеха на отделно море, мъжко и женско. Никога не качваше нито една снимка с него, всяка вечер си имаше отделни занимания след работа, уикенда също. Хората мислеха, че си е просто такава. Дори веднъж каза, че мразила децата. И изведнъж с друг мъж, не само че заобича децата и имат такова, нарича го съкровище, преди това снимки с мъжа, пътувания, изведнъж море вече само с него. Тотално се промени, когато ти харесва с даден човек и виждаш бъдеще с него.

# 126
Една колежка преди живееше с мъж, с когото ходеха на отделно море, мъжко и женско. Никога не качваше нито една снимка с него, всяка вечер си имаше отделни занимания след работа, уикенда също. Хората мислеха, че си е просто такава. Дори веднъж каза, че мразила децата.
Еее, тук трябваше да има таг спойлер, плот туист, да се опита читателят да отгатне какво следва нататък и да види, как не му стига фантазията.

# 127
Имам въпрос - той когато е вкъщи, дали и доколко се включва активно в домакинските задължения? Макар че е още млад и има "power", някак си ми е чудно как, хем работи, хем 3 дни подред ходи до сутринта на диско. Единствено си го представям, ако после спи до 12-14 часа.

# 128
Ахахаха те и заедно ли живеят? Ама каква е тая мания....
И какви домакински задължения? Grinning Той рязко не го играе семеен, да не мислите, че ще се впечатли от един скандал за мивката. Човекът се прибира сутринта след гуляй. Друго го вълнува.

# 129
Аз съм "ЗА" свободата във връзка, дори ходенето на море за по една седмица по женски или за мъжете някое мъжко занимание - доброволчество, ремонт, поход, някое хоби, което налага пътуване, служебна вечеря, парти, командировки, НО точно в тази ситуация мирише на излизане заради свалки или момиче.

Море по мъжки нали се сещате за какво точно е... Мъжете не висят на плажа за тен. Не е казано, че му с е отворил парашута или че някоя е свалял активно, но това е идеята на мероприятието. Или това е акълът/желанията на средата му.

Явно за теб, той и приятелите му са незрели. Не си губи нервите според мен. Ти реално не харесваш начина му на живот, ама вероятно ти харесва да си във връзка.

Отделно обаче, не можеш да му се сърдиш, че не иска да излиза с приятелите ти с деца. Те са на съвсем друга вълна. А и с чужди деца е досадно, да си прекъсвате приказката нон стоп, да се съобразявате къде е топло, студено и прочие, какво иска детето. Той вероятно ще го прави като има негови си деца.

А на планина как е " по мъжки"?
Щот аз на море не ходя, повече се интересувам има ли парашути по планините?

# 130
Домакинстването в къщи не означава взаимност и семейство. Има мъже, които обичан да домакинстват и без да са във връзка, така че това не отговаря на въпроса какво друго се променило в отношението към нея през тези последни две години. Авторката изчезна за седмица, нещо не се вълнува от съветите ни...

# 131
Авторката изчезна за седмица, нещо не се вълнува от съветите ни...
...Или ги е приела и сега излиза като отвързана.

# 132
Авторката изчезна за седмица, нещо не се вълнува от съветите ни...
...Или ги е приела и сега излиза като отвързана.

Авторката е в застой 😆
Съгласна съм за всичко което е написано и го приемам😄

# 133
Аз съм "ЗА" свободата във връзка, дори ходенето на море за по една седмица по женски...

...море по мъжки нали се сещате за какво точно е..

Много двойни стандарти.
На техните години женското море е главно ревю на пет вида бански, събиране на тен, флиртуване и хващане на гъбички от басейн. Мъжкото море е по-скоро обикаляне на кръчми, свинско препиване, казина и жулене на карти.

# 134
Даже ходенето по женски е най-добре в друга държава да се случва, че да няма как да те привикат, щото детето паднало, повърнало или нещо друго било на лице от майчиното ежедневие.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт