Къде да срещна?

• 12 571
  • 379
  •   1
Отговори
# 330
Съмнявам се да влезне изобщо някаква жена в “картинката” на автора, а ако някоя се излъже, ще избяга с 200. Като гледам разсъжденията са трагични, не знам дали това не е някой бот

# 331
Дали авторът звучи така и на живо? Комуникацията онлайн е доста счупена все пак, друго е на живо. В такъв случай на него категорично не му препоръчвам запознанство онлайн.

# 332
Щом пуска тема в бгмама, къде да си намери половинка (и явно разсъжденията, които излага по мненията си), предполагам че на живо е по-зле положението

# 333
  • Beyond the stars

Естествено допуска се, че сте се харесали в началото и има химия, иначе няма смисъл.

Ама той се влюбва в личността!
Какви са тези химии и пубертетски изпълнения?

Аз съм силно потресена от частта с бременността.
Но все пак човекът вярва, че ваксина променя ДНК (което всъщност беше широко дискутирано и отхвърлено от н-места по н-критерии).
Та да, сбирка на Възраждане звучи като съвсем резонно предложение. Традиционни ценности, без ваксини.

# 334
  • Out of the Mix
Хаха, Вълшебство, права си.

Яко хардкор е темата.

Давай юруш, че клетките ми се делят бързо с ускорен темп на състаряване, ужас. Laughing

Тва с бременността е потресаващо.

Ти хубаво "планираш", но знаем, че нещата не се случват така.

Баща ми направи брат ми на моите години, на които съм сега.

Майка му с един яйчник, проблеми, 2 аборта, но се случи.

Ген и силна семка. Smile

Някои двойки с години не могат да се заплодят.

# 335

Ген и силна семка. Smile

Някои двойки с години не могат да се заплодят.

Начииии не е ли пускано генетично изследване преди това, не го хвали Laughing

# 336
  • София
Никакво случайно забременяване, ей!  Да са ни живи и здрави "случайните деца" и да НЕ срещат такива маниаци, пу-пу!

# 337
Авторът не споменава от какво семейство е. Образование, професии и здравен статус на родителите си. Живи ли са, в добро здраве ли са, хронични заболявания имат ли?
Стари пари ли ще наследи или са новобогаташи? Други наследници има ли?
То не става само с “аз изисквам”, и отсреща ще изискват, та какво по въпроса?

# 338
Скрит текст:
Здравейте, дами и господа!
Мъж съм в началото на 30-те и с времето реших, че някои неща в любовта не трябва да се оставят на случайността.
Разбира се, наборът от т.нар. критерии се отнася за моето търсене и не означава, че отговарящите на тях жени - ще бъдат привлечени(по един или друг начин) от мен.

Фундаментални критерии(с които трудно мога да направя компромис):
1. Условно между 20-40 години(без деца и с желание за деца), необвързана и търсеща сериозна връзка.

2. Да не е ваксинирана(визирам Ковид) - няма да обяснавам защо това е важно за мен.

3. Хетеросексуална и моногамна, и без БДСМ зависимости(защото нито съм садист, нито имам афинитет да връзвам, шамаря и пр., нито съм и подчинен, та евентуално да ме доминира и пр.).

4. Емоционално зряла(интелигентна) и осъзната(с драмите и обсесиите надалеч, не сме на 16-вече, макар че възрастта не е твърд показател в това отношение, но така или иначе с годините/опита би следвало да надграждаш, важи и за двата пола).

5. Да не е обсебена от социални мрежи и телефона - Фейсбук, Инстаграм, Тик-Ток и пр. приложения.

6. Наркотици(дори и трева) - твърдо не, алкохол - най-добре да е с повод и умерено, цигари - най-добре да не пуши, но по-малкото зло са/бих направил компромис в сравнение с останалите, вейпове и ел.цигари -  адски вредни, позьорщина и още куп негативни конотации, енергийни напитки - твърдо не, бяс ме хваща като видя не само жени, но и мъже да пият тези простотии.
Млади хора, а имащи нужда от енергия/стимуланти...Моля!?

7. Без хетеросексуални мъже приятели(душеприказчици, бъдита и пр. мейнстрийм неща).
Аз съм най-добрият приятел на партньорката ми, и човекът на когото може да сподели всички радости и страхове.

8. Без маниакалности(и драми) на тема красота, гримове и ала тийнейджърски истории.
Жената трябва да има самочувствие и да е уверена в себе си, и да се стреми към минимализъм и естетическа елегантност в това отношение.
На прима виста - Кейт Мидълтън е ярък пример за това което визирам.
Силно се моля, все повече български жени да черпят вдъхновение от нея, да я копират дори и т.н.

9. Висшето образование(особено в днешно време) не е най-надеждният индикатор за някои неща, но както се казва по-добре да го има, отколкото да го няма.

Препоръчайте ми места, където статистически се увеличава вероятността да срещна жена/жени, които да покриват тези критерии?
Благодаря!
Revalion,  2 неща:
1. Кейт Мидълтън идва от много стабилно, сплотено семейство и е израсла с внимание от баща си. Търси такава жена и повечето от критериите ти ще бъдат удовлетворени автоматично.
Впрочем, тя силно си гримира очите и носи екстеншъни, просто ти не си го забелязал явно, защото иначе има приятно излъчване.

2. Ти вече имаш предвид, че това, че ти имаш такива критерии, не значи, че жена, отговаряща на тях, ще те хареса ответно. НО имай предвид и друго - Човек е хубаво да се доверява и на интуицията си и да прецени с време и с наблюдение, а не само от сухи въпроси. Понякога се оказва, че някоя пушачка е точно твоя човек. За протокола - не пуша. И пак за протокола - хубави критерии, на хартия. Може би имаш и още. Защото това са, как да кажем... очевидните и базисните. Не споделям мнението, че си претенциозен само на база на това.

Места... почти навсякъде има от всичко, стига да са ти отворени очите и да ти е писано.
Плявата е повече, но може би би могъл да пробваш на някакъв тип образователни, професионални или природно-спортни инцииативи или просто на хорото Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 23:56 от Moderator (Nikol)

# 339
  • Далечният изток
А аз пък точно в самото начало го прецених, че не става. Ако ставаше, имаше нормален социален живот, приятели, някакво обкръжение от нормални жени и мъже, нямаше да цъфне със списъка си баш у форума.

# 340
Аз не разбрах, какво ни има на нас ваксинираните? За в момента ни мутации имам, ни факсове получавам, нищо?

# 341
  • Далечният изток
И аз, ама пък нямам намерение да раждам. Ако щях, можеше някое чудовище да пръкна.

# 342
А аз пък точно в самото начало го прецених, че не става. Ако ставаше, имаше нормален социален живот, приятели, някакво обкръжение от нормални жени и мъже, нямаше да цъфне със списъка си баш у форума.
Дали става или не става, не се наемам да преценявам. А и в крайна сметка това са си лични критерии, които трябва да удовлетворяват него и половинката му. За всеки влак си има пътници. Не се правете, че всички женени са някакви брутално разбрани готини хора.
Критериите от първата страница стават.
Друг е въпросът какъв е подходът. А и те много жени може да отговарят на критериите, но да имат различен характер. Затова казах, че това са базисни критерии, а трябва наблюдение и инстинкт.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 11:24 от Linda*kiss

# 343
Аз не разбрах, какво ни има на нас ваксинираните? За в момента ни мутации имам, ни факсове получавам, нищо?
Аз пък се надявах да започна да получавам факсове, да си улесня малко живота, но не би...
Иначе познавам доста деца, родени от ваксинирани родители - всички са си наред, щастливи са и си живеят живота. За разлика от автора. Да, нямат гаранции за бъдещето, не се знае в кой момент какво ще излезе на повърхността, но както казах "работят, живеят и стихове пишат тъй, както умеят".
Аз продължавам да мисля, че някой пише дипломна работа на тема или с помощта на AI.

# 344
  • София
Не знам защо авторът се е объркал, че той избира коя да заплоди.
В огромен процент от случаите, жената е тази, която избира баща на децата си.
И критериите не са толкова първични, гледа се цялостната картина.
А тук картината е късен Пикасо.

Него следва да го изберат, дано.

Общи условия

Активация на акаунт