КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 56 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Биляниш отново беше извън къщата за участие – голяма изолация.

# 661
Тази година каста е с напълно луди жени и буквално всички си самотръгнаха Даниела искала да ходи да си гледа котките,Илиян личните му причини, сега Йоана не можела косата си да измие и иска да си ходи Лина и нейните всекидневни циркове да си ходи или да остане хора откъде сте ги забрали толкова нестабилни тия жени ..

# 662
Линка и Тишко май четат БГ мама, щом той пуска иронично стори да не сме се притеснявали как търпи тази истеричка. 🤣

Гледам епизода с леко закъснение.
Алпер казва “ние повечето сме от София”??? 🤣🤣🤣🤣 Той говори на зверския диалект, от София бил…

Виктор: “Азиз за мен е Исус, Азиз е Господ”… Този какви ги дрънка?

А “Ще си кажат”, нали? Не е отпадал никой от месец.

Hroksi вече ти обясни, че не си уточнил на какъв диалект говори Алпер (можеше и да е шопски, не е, но и ти не уточни), отделно пет секунди след като го каза това, после добави или поне живеем в София, има доста хора от София които говорят с диалект, има и такива които не, това важи и за другите диалекти в БГ според мен

Отдавна не съм писал, но този сезон нещо не ме кефи мн, но пък гледанията пръскат, така че явно има нещо, такива дразнещи изпълнения явно се потвърждава че генерират интерес.

1.Да кажа за коалицията на Памеца и Веско, според мен не е коалиция, поради причината че те не се наговарят за кого да “стрелят”. За Веско бях написал че ми изглежда с напомпано его, сега бих казал че съм сгрешил в преценката си, готин ми изглежда вече.Памеца още ми е фаворит, но имат право хората който казват че се бута пред камерите, но как да се вредиш от Лина и Дари лол

2. Йоана не ме кефи ппц, но я разбирам, не мисля че свръхреагира, понеже нещата са с натрупване, в смисъл че е натегната от цирковете на Дари, Лина и Грозденка и това с буденето вече я е довършило, аз така го виждам

3.Краси ме кефи, но смятам че свръхреагира в ситуацията с Лина, като иска да си ходи, да си ходи, но подобно на ситуация 2. вече неприязъна към Лина чуждицата е много голям и им е писнало от изпълненията и, заслужено според мен и това е подтикнало такава реакция.

Викито и Веси от миналия сезон, един вид те бяха по-критикуваните, са  топ готини и разбрани пред Лина и Дари, не мога да повярвам тези дами какво си позволяват, правят мизерии и после гаслайтват тежко, както и други отрицателни неща.

# 663
За Алпер само още мишките не са чували че е от Севлиево. Та той от устата не го извади.
А мисля че каза "От София сме" когато ги наговаряше да се събират за гледане на епизодите. Или е било бъзик.

# 664
Обобщавам, защото всички имат диалект, всички са си свикнали със своя. Аз израснах в чужбина и не съм говорила много често български, главно книги и разни видеа и като се прибрах окончателно в София- ми хората си говорят на диалект с различни ударения на думите, променят звучението на много думи, също глаголите променят и т.н всичко това си е регионален диалект - софийски. Докато Алпер има по -различен мек диалект, от друга част на страната. Най- вероятно той имаше предвид, че повечето са в София.
Алпер каза “повечето СМЕ от София”. И пак ще помоля да не слагаш всички под един знаменател, далеч не са ВСИЧКИ! Живея в този град и нонстоп общувам с хора и знам как говорят!!!. (Ако ти не живееш в София няма смисъл да спорим), знам какво чувам денонощно и мразя подобни обобщения. Никой в моя кръг не говори по начина, по който ти описваш. Да, има изключения (из люлинските кафенета и сред кварталните батки),, но това не е масово, камо ли “всички”, както ти описа. Да не слагаме етикети, моля. Софиянци говорели на диалект, ОМГ

P.S. Алпер няма какво да уточняваме на какъв акцент говори и какъв диалект има. То се чува веднага щом си отвори устата. Не го казвам изобщо с лошо, а в смисъл на това, че веднага му личи, че не е от София.  И да, секунди по-късно допълни за живеенето в София. В началото каза “СМЕ от София” и ме разсмя, защото е абсурдно с този говор да каже това. Не го казвам с лошо. Все едно Марсел от Берковица (от другото предаване) с типичния северозападен говор да каже “всички сме от Варна”

Трудно е човек да си чуе и забележи собствения диалект, както казах. Навик е, масово хората от морето също си мислят, че “нямат или почти нямат диалект” ама 😂.

Все едно, най-абсурдното е Алпер, че е посмял да каже че е от София😂😂😂😂😂😂

# 665
Забелязвате ли как доста често дават Гроздето в изолатора за разлика от Биляна
Чак пък толкова да е била на участия....

# 666
Гроздето няма “участия” и затова по-често е  в тъмницата. Предполага се, че се разхожда навън. Нали синхроните ги дава на една полянка.

От “песента” на Виктор, Лина, Божидара и Димана почти нищо не разбирам от рап-частта на Божидара. Скороговорка шепнешком Wink Егаси комбинацията.

# 667
Нали уж тази седмица щеше да има 3 епизода, днес не би ли трябвало да има? Или те компенсираха с дължината на епизодите?

# 668
В подкаста им с Яница Гроздето отговаря на въпрос, че съжалява, че е участвала в Къщата на инфлуенсърите. В момента си търси психолог, не се чувствала добре, а в следващите епизоди предстои нейното “линчуване”. Това е от линка по-горе.

# 669
В този подкаст Грозденка каза,че била жертва и продукцията така я изкарвала  лоша,а всъщност било обратното. Издаде се малко за предстоящи неща и не знам даже ,защо това не е свалено все още.
Сестра и се закани на Божидара, защото едва ли не тя е виновна затова, че милата Грозденка е черната овца на къщата.
Изтъкна се ,че ако не е бил лафа на Биляна към нея с ,,pick me  pick me" нямало с какво друго да блесне в къщата. 😄😄😄

# 670
Много жалко, ако някой стига до психотерапевт след участието си в подобна простотия.

# 671
Гледам доста подкасти за различни предавания, направило ми е впечатление , че доста от участниците влизат в някакви депресивни състояния след участието си. Явно ги изстискват на макс емоционално.

Много жалко, ако някой стига до психотерапевт след участието си в подобна простотия.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 15:52 от Lizi:) :)

# 672
Съгласна съм, но повечето формати са много по-сериозни като организация и преживявания. Има атаки от страна на продукцията, има безсъние, има дълготрайна изолация, полеви условия.
Тук как може един зрял човек да се травмира - някакви хора, които се държат като в гимназията и детски игри, все едно са на летен лагер. Хайде, стига, да се стегнат малко.

# 673
Мисля, че думите на Алпер бяха:      "Повечето сме от София или поне живеем там" мисълта му е била, че лесно могат да се съберат на заведение след предавенето.

# 674
Нали уж тази седмица щеше да има 3 епизода, днес не би ли трябвало да има? Или те компенсираха с дължината на епизодите?
Понеделник, сряда и петък бяха.
Тази седмица май ще са си само 2 - понеделник и четвъртък.

Изслушах аз Грозденка - не мисля, че някой я изкарва лоша, нито когото и да е било в предаването. Тя дори е по-харесваният образ от Лина и Божидара, че може би и от Димана.

Общи условия

Активация на акаунт