КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 20 734
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро, момичета!
Честит празник на МЕРИАН и внучката на ДИДИА. Здрави и благословени да сте, да си носите с гордост хубавите имена! На този ден съм кръстила внучките - да са здрави и да успяват във всичко. Божията майка да ни закриля всички!
Така исках да изпреваря ДИДИА, но два телефонни разговора ме забавиха. Щях да ти се обадя, готина бабо, да те видя къде се затри. Да видиш, че ние те мислим, че се безпокоим, да поздравя и Мими. Нищо де, сега вече не бързам. Даже изчетох всички постове с днешна дата. Grinning
Честит празник на Варна и варненци!
Снощи от емоции заспах късно, та сега рипвам и подхващам подготовката за нашето селско парти.
Хубав ден, дружки!

# 106
  • София
Здравейте на този хубав празник!
Дидия, да е честита твоята внучка!
Клечке, майка ти те закриля!
Варненци, да сте поздравени!
Фраудана, и на живо ще ти го кажа, ще стискаме всички палци за операцията на внука ти!
Фло, брой ме при Дядото!
Тони, нека има повече сватби, ти ли си длъжностното лице, което говори за двата потока, които се сливат? Ей, много рева на подобни думи!
Момичетата, с които ще се видим днес, нямам търпение! До скоро!

# 107
Честит празник момичета! Нека Светата майка бди и закриля всички! ❤️
Честит имен ден на Мериан и внучката на Диди! Здрави и благословени да са! ❤️
Честит празник на варненци!
Янче, прекрасна е Галена! Жива и здрава да ти е и все така да ти прави изненади! Весело да си изкарате на морския бряг! 🥰
Момичета, вие от днес ли се събирате и почвате купона 🤔 Ама, ако знаете как ви завиждам, благородно разбира се! Не се и съмнявам, че ще си изкарате страхотно! Знам, че ще бъде много хубаво! 🥰
Аз сутринта бях малко по задачки, после на кафе. Минах през църквата, но имаше опашка за влизане чак на улицата. Отказах се. Не обичам с много народ, аз обичам като отида да е спокойно, са си запаля, да помълча и да постоя. Даже си сядам и понякога не усещам и колко време е минало. Така ми идва отвътре, затова реших днес да го отложа и в близките дни да отида.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 13:06 от kasss

# 108
Честит празник момичета мили!
Честит имен ден Мериан и на внучката на Дидиа - бъдете здрави и благословени!

Приятно изкарване на всички, които сте на гости на Фло - наздраве от мен и очаквам да ви "видя" на лични Heart

Децата си дойдоха в 3ч през нощта - да пътуват по хладно, доспаха си. Днес закуска, обяд, шетане и между това - гушкане Heart  Повече коментари - след понеделник Simple Smile

Усмихнат и разкошен ден от мен Heart

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 14:25 от makaweli

# 109
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник на Мериан и Мима на Дидия! Носете си с гордост хубавите ви имена!
И моята майка беше Мария, а щерката - Мариела! Дано празнуват заедно там горе!

# 110
  • София
Честит празник на Мериан и Мима на Дидия! Носете си с гордост хубавите ви имена!
И моята майка беше Мария, а щерката - Мариела! Дано празнуват заедно там горе!
Дано!

# 111
  • Вила Великула
Честит празник и на внучката на Дидия.
Янче, гушкам те.

# 112
По обед успях да отида до черквата и да запаля свещички за здраве!
Днес ще ни гостуват внучетата, ММ още от снощи приготви вкусотийки. Надявам се да им харесат. Минахме през фантастико, заредихме поредните боички, играчки, глина, химикалка-перо и какво ли не. Шъ фалирам Simple Smile

# 113
  • в сърцата на любимите ми хора
Днес празнуваме и в нашето семейство - дъщеря ми и майка ми. Да са ни живи и здрави, а и ние покрай тях.
Да са честити и всички празнуващи на този ден - внучката на Диди, Мериан. Клечи, Яне прегръдка от мен🌹Чакам децата да пристигнат днес, но вероятно ще бъде в по- късния следобед. Алекс ходи на някакви планински походи и ще го изчакат да се върне и тогава ще потеглят. Пътят не е много, някакви си 2 часа, с кафе паузите към 2:30 часа. Чакаме ги с нетърпение, особено Еми.

# 114
Мамси, честити да са и твоите именички! Здрави и късмета да е с тях! 🌞🍀🤔

# 115
Мамси, честити и благословени да са дъщеричката ти и майка ти - здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover
                Янче, гуш и от мен!
                Ние с ръселката спахме до сега. Не обичам да спя през деня, че след това всичко ми е криво, но явно съм имала нужда. Кари явно тъгува за стопаните си, че все върви след мен и не иска да яде от храната си. Сега ще я пробвам с малко шунка. Yum

# 116
 Мериан, бъди жива, здрава, щастлива, усмихната, обгрижвана, ценена! Хубав празник!

Честит имен ден на всички деца и внуци, на които майките и  бабите са членове на нашия клуб!

На Енисса честита годишнина от сватбата! Да са щастливи заедно с нейния съпруг, да се радват на синовете, снахата, внучето, а дай, Боже, на още една снаха и още внучета!

Скрит текст:
На този ден преди 49 години беше и нашата сватба. Спомням си с тъга, но и с хубави спомени. Изградихме дом и здраво семейство, отгледахме добри и грижовни синове, дочакахме заедно снаха и двете ни внучета.  

До скоро и приятна вечер на всички!

# 117
Де пише ,че Ениса има годишнина от сватбата , аз в коя група чета?

# 118
Честит празник на имениците!

Фрау Данна, стиснати палци и от мен! Всичко да мине като по вода!
На  18-ти съм в София по друг повод, но, ако имам възможност, ще дойда при дядото. Със сигурност ще може да се примъкне някое столче за извънредна бройка.

# 119
Баболинки, как върви купона? Много сте мълчаливи или сте уморени?

Общи условия

Активация на акаунт