Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 614
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
Ще ги изядат комарите, както са седнали навън. Маги започва да задобрява.
Маги махна очилата, вече може би не чете от аутокюто толкова, но... Пак ми е като зубърка. по-добре е от Наум и има повече думички обаче. И от Елена ми е по-приятна като водеща.

# 391
Сузанка може би си тръгва или студенката

# 392
  • Stockholm
Еее, не трябваше Стоян да си ходи. Интелигентен пич беше. Но надуването му на срещата му изигра лоша шега.

# 393
Уж шоу за любов, пък с толкова глупав начин на гонене започва. Все пак не е Сървайвър да се гонят с някакви изненадващи игри или номинации преди обединението. Идеята би следвало да е различна...

# 394
Е кое пък му беше интелигентното на Стоян??

# 395
Игри на волята, ергена, сървайвър ,love is blind.  Само от мастър шеф не е крал Мишо Sob

# 396
И за мен Стоян не беше адекватен, особено на срещата. Един интелигентен мъж няма да тръгне да пита за бивши на първа среща и то обща.

# 397
само на мен ли ми се виждат СУЗАНА и ТОВА С ОЧИЛАТА ,като закачалки в раменете....

# 398
Какъв е смисъла от това гонене??? Явно е важно да имаш приятели в това шоу.

# 399
Чак пък да ревеш... Тези в Ергенът поне ревяха защото са пияни или поне са виждали няколко пъти Ергенът.

# 400
Доста по-различно от първия сезон. Там когато мъжете и жените не са равен брой...всяка жена си избира един мъж и му дава гривна, и който остане без гривна - отпада. Следващият път е обратното всеки мъж избира по една жена. Тука се гласува за собствения пол кой да бъде изгонен, ОМГ

# 401
Отпаднаха точно, които трябва според мен.

При влизането на мъжете ми липсваше само музиката от сериала "Трима братя, три сестри"..

# 402
Отпаднаха точно, които трябва според мен.

При влизането на мъжете ми липсваше само музиката от сериала "Трима братя, три сестри"..
Щeше да е много готино, между другото Grinning Даже може да стане българска версия "Ето ги мъжетеее"

# 403
Е, какво беше това?
Как в любовно уж предаване, мъже гонят мъже? Трябва срещуположният пол да гони, и то под формата на "никой не те избра".

Надявам се да върнат Стоян и смешкото Чефо да влезе в бройките на мъжете, така те да са с 1 повече и жените да правят първия истински избор.

Назад съм и затова още имам надежда да не е толкова тъпо, колкото започна....

# 404
Хич няма да ми липсва Стоян, можеше и Марио дървеният философ да вземе със себе си.

Марсел налази веднага Ренета. Тя се чувства поласкана. Явно ѝ хареса вайбът му на лошо момче.

Общи условия

Активация на акаунт