Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 617
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
Марсел е идеален образец какво трябва да избягват жените в един мъж. Като по учебник развива всички нюанси в поведението на доминиращ, невъзпитан, агресиращ типаж.
Легендите, на които все някоя добра душа  ще му се върже, /печално детство, жертва на токсични или липсващи родители/,толкова бързо ще се изпарят още в първото съвместно съжителство, че няма смисъл да се дискутират. Той е влязъл като голям човек да търси жена, тоест и като такъв би следвало да е осъзнал, че ако има травми, то първо би следвало да отработи тях.

Не понасям подобен тип мъже, още повече нося спомен за  едно нещастно семейство от подобен неравностоен тип.
Тя лекарка, но истинска, а той сервитьор/по едно време и те правеха маса пари/ , в крайна сметка с цялото си поведение той я принуди да се самоубие. Ако си по-чувствителен, по-съвестен и отговорен човек, винаги си потърпевш в подобни токсични отношения.

# 376
Марсел добре се ориентира към медиц.лице. Ще му е необходимо лечение на последствията от вредните му навици(ако не са станали зависимости). Алкохолът съсипва и най-здравите и добре изглеждащи.....Дано това с чашките да е само за шоуто и сеира....

# 377
В неделя от 17.00 ще се снима първия подкаст на "Диви и красиви" с първите отпаднали участници, снимките са в "Червената къща", на ул. Любен Каравелов, София.  Има и публика, билети може да се купуват на www.redhousestudio.bg

Билетите са по 25 лв, хахаха

# 378
25 лева за час или два фъфлене на Анн-Мария?

# 379
Е, някои може би ще отидат заради гостите. А кои ще са гостите, ще разберем тази вечер в края на епизода, би трябвало да отпаднат двама може би. Не знам концепцията тази година.

# 380
  • Stockholm
Ако високото момиче няма някакъв имунитет, гривна или нещо подобно, пътува. От мъжете най-вероятно безработният младеж лети Joy

# 381
Не мога да им запомня имената. В Ергенът ги запомням до третия епизод, но тук нещо ми се сливат. Сигурна съм, че откъм каст Ергенът в рая ще ги закопае. Защо го водят като почва в 21.00 като очевидно никога не е така?

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 21:07 от RoseofVersailles

# 382
МарСельо ще е много потресен, когато разбере, че Ренета нито е лекар, нито е от Бургас.

Много скучно върви това предаване, не съм гледала онлайн версията, но за ТВ е пълна катастрофа.
Как така, нали това и пише във визитката, аз ли нещо съм изтървала🤔
Фелдшер от Карнобат. Доста противоречива слава има в това малко градче, определено не е успешен, сериозен професионалист, с Марсельо ще си намерят общи алкохолни интереси.
Лекарката може да послъгва малко и да не е искрена, но е успешна в нейната сфера, има спечелена награда от миналата година за висок професионализъм. Бих описал Ренета като човек с изключителна професионална подготовка, стоманени нерви и бързо мислене, който успява да взема правилни решения за секунди, дори в най-напрегнатите ситуации. С такъв лекар като нея можем само да се радваме и гордеем.
А ти коя по-точно роднина и се падаш ?

# 383
Предполагам, че фъфлещият младеж ще отпадне, бие ми и на гей интонационно. Не мисля, че някоя ще го погледне.

# 384
Знам, че е невъзможно но манифестирВам отпадането на Ивелина и Марио днес.

# 385
Знам, че е невъзможно но манифестирВам отпадането на Ивелина и Марио днес.
Марио пък защо?

# 386
Досаден и грозен ми е Joy

# 387
  • Stockholm
Ще ги изядат комарите, както са седнали навън. Маги започва да задобрява.

# 388
Доста е тъпо някой да си ходи още преди срещи лице в лице.
Дано има някаква врътка и го върнат по някое време

# 389
Това е ужасно тъп регламент.

Общи условия

Активация на акаунт