Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 547
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
Ванеса и Чефо са заедно според мен. Имат снимки от едни и същи локации от последните постове и сторита.

# 91
Ивелина направи от мухата слон.

# 92
  • София
Ивелина направи от мухата слон.

Напомня ми на Ферай, от Ергенът. Същата липса на умствен капацитет, че даже и маниерите и начина на държание е същия.

# 93
Напомня ми на една девойка от София ден и нощ. Подобни челюст, устни и очи има сроред мен.

Имам чувството, че някой доста си е поиграл с избора на ''героите''. Божин - и визуално и като изказ - еквивалент на Божинката, тенисистът наподобява Гришо, Марсел е аналог на Пацо...
Ванеса ми се струва, че се е изявявала в някое предаване. Много позната физиономия.

# 94
Направо ме е срам да ги гледам тези хора - то общуване, то чудо!

# 95
Тези хора някои са направо отчайващи... Този с безумните въпроси за разкриване на "вътрешността" на момичетата - майко мила 🤦🏼‍♀️

Ивелина попреигра доста

# 96
Ренета ми е много позната от някъде. Въпрос на време е да се сетя от къде. Не съм гледала Сървайвър, но съм сигурна, че не е единствената изява и на Стефан.

Рапиращият тенисист със секса направо е нереален. Някой да му каже, че тая работа с жените няма да му се получи, да му подарят една котка и да го пращат да си ходи дОма. Младежът с прическата "от глупав по-глупав" трябва да осъди фризьора си. Приемам, че няма огледало, иначе нямам обяснение.

# 97
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но началото на първи сезон беше много по-интересно и грабващо вниманието. Тук - скука. Звукът е просто ужасен и като цяло ми създава впечатление на евтина и правена с подръчни средства самодейност.
Мъжете са големи злета, нямат никаква представа как да се държат с жените. Марсел е страшен селянин, а тоя със секса дава вайб на загорял чичак. Не знам дали им е било лесно да намерят толкова неадекватни участници... Rolling Eyes
От момичетата симпатични засега са ми Ванеса, Елена и Ренета. Масажистката ми се струва малко кукувица. Леко е пренавита и явно сериозно си вярва, че е някаква неземна красавица. Благородно й завиждам за сляпото самочувствие. Grinning
Чефо ми се струва излишен в цялата тая патаклама. Едва ли е опрял до "Диви и красиви" да си търси половинка. Изглеждаше съвсем не на място.
Стана ми приятно да видя сина на собственика на ресторант Немо, симпатизирах му в ХК.

# 98
Мар-сельо ще го нарека тоз и повече няма да се обяснявам. 😁 Фелдшера няма да го хареса.
Послушника без роба има уникален изказ наред с любимата чалга. Много ме забавлява.
Колето рапъра се конкурират с Марсельо по простотии.
Манекенчо предимно позира. Но пък си отиват визуално с Ванеса.
Какво му хареса тя, а и вие на този Марио. Напомня ми Блекота/Петър от ББ и то доста(който е гледал ББ ще се сети). Ванеса въпреки леко пошлия вид и аутфити ми е симпатична, някак миловидна. Друга никоя не ме грабва. . А високата откровено несимпатична.
Чефо е толкова изкуствен. Той нали е на другия бряг...

# 99
Оф, какъв е тоя звук, какво е това чудо. Телевизора ми е на 45 и пак не чувам.. имам чувството, че и на макс да го сложа пак няма да ги чувам 😭

# 100
Не стига, че е скучно, ами и епизодът е много кратък. Тъкмо проявиш мижав интерес и то вземе че свърши.
Радо с бретончето и потника ми е много карикатурен образ, правейки се на голям сваляч. Елена ми стана много неприятна. На срещите си беше пасивно агресивна, заядлива,  на всеки въпрос отговаряше с въпрос. Доста нервна и лабилна ми изглежда.
Николай е много странна птица, чудя се дали изобщо има интерес към жени. Тази мацка с него, Ивелина може би, преигра, но си беше много основателно оплакването й.

# 101
Този Стефан от къде пак се появи, помня го защото беше писал на няколко приятелки и май има причина защо е сам 😀 в този епизод са взели и от Love Is Blind като гледам. Мъжете продължават да са пълна трагедия.

# 102
Чефо и Ванеса май са жерви на един и същ пластичен фелдшер … ъъъ лекар де🫣🤪
Като загубени близначки са в носовете…
Тотал щета беше епизода, поне което успях да чуя… звукът е потрес….
Срещите на сляпо или на тъпо бЕха?!
Ако някой льольо на първа среща ме подхване със секса, ставам и си тръгвам, б@са загорелия чи@и&жия….

# 103
Тази,която беше на среща с манекенчето, е същата ,която щеше да яде бой от Анджито при Йоан-Петър,нали?
Същият клюн,същата безлична физиономия и е подгърбена.......много вещерско излъчване Simple Smile))))))))

# 104
Първи сезон го изгледах, но за този не съм сигурна. Освен резиденцията и Калиакра друго красиво не видях. Участниците са потресаващи, много слаб каст...Откъде ги изкопаха тия хохомоци Unamused Маги я харесвах, но сега ми е доста пренавита и с тия речи ала Наум Weary

Общи условия

Активация на акаунт