Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 469
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
Пише че не иска да доучва/учи за лекар.
Като вземете да си съчинявате .... и да викате на черното бяло....

# 256
Изказах предположение. И съм го изразила ясно и недвусмислено, че е такова. Да не мислиш, че ми е основен интерес в живота да изучавам биографиите на разни риалити герои и нон стоп да чета за тях?

# 257
Този безработният Божин ли беше, направо ми е противен визуално. Не ми разбирам какво говори, не че казва нещо но е старшно дразнещ. А това че е безработен на 33… не червен флаг, ами бягам с 200. Работел върху себе си?! Ми кво ручаш бре?! Мама то оставя 20-30 лв на масата ли?!??

# 258
Много ми е кринджав Божин , Евгения също, някак по движенията и походката. Може би са си един за друг.

Този безработният Божин ли беше, направо ми е противен визуално. Не ми разбирам какво говори, не че казва нещо но е старшно дразнещ. А това че е безработен на 33… не червен флаг, ами бягам с 200. Работел върху себе си?! Ми кво ручаш бре?! Мама то оставя 20-30 лв на масата ли?!??

# 259
Евгения горката я пръскат от подигравка във фейсбук заради банския от визитката ѝ , от който ѝ се вижда половината дружка..

# 260
Как, ако не си лекар, в ефир по нацинална телевизия, в прайм тайм ще заявиш, че си такъв. Умът ми не го побира Затова си мисля, че все пак е завършила медицина. Ако си лекарски асистент, фелдшер или каквото и да е, така се представи, да му се не види.
Ми сега Марсел ще е крайно раочарован. Като чу, че е лакарка и все едно му казаха, че е извънземна. Но пък се видя една добра черта у Марсел - уважение към лекарите.

# 261
Той освен, че е безработен, а и не личи да иска да си намери работа, защото като се прибере вкъщи, винаги има сложено хапване на масата. Така че... не си дава зор.  Визуално не мога да преценя, но е един от най-ниските мъже там.  И от мацката, която покани снощи, беше по-нисък, просто стои нелепо до нея.

# 262
  • България
Евгения горката я пръскат от подигравка във фейсбук заради банския от визитката ѝ , от който ѝ се вижда половината дружка..

Тия от Нова и ДиК не са ли гледали какво качват?

# 263

Тия от Нова и ДиК не са ли гледали какво качват?

Гледа ли са и вероятно много добре са знаели какви коментари ще предизвика.

По същият начин Ренета е представена като лекар. В риалитата обичат да разкрасяват биографиите на участниците.

# 264
  • Stockholm
Лекарката превъзхожда всички момичета. Радвам се, че мъжете бързо я оцениха. Но ще стане интересно, когато всички се срещнат Joy

# 265
Леле, този Чефо какъв е позьорчо то са мимики, то е блещене... Уж симпатично момче, но с този женски нос..
Само аз не съм направила подкаст, банално е вече.

# 266
  • София /Абсурдистан
Безработен е само този, който може да си го позволи. Сигурно работи нещо на сиво.

# 267
Марсельо (не помня кой го написа първи, но е право в 10-ката!) си е пълен сельо. Надявам се, че ще  си тръгне скоро.

# 268
  • България
Олеле, мъжкият каст е покъртителен, да 'оди на психиатър! Разбирам защо се качват акциите на Радо и Стоян пред Марсел и Божин.

# 269
Не трябва да излъчват такива "образи". Този в семейна среда според мен хипотетично би бил насилник. 🤮

Общи условия

Активация на акаунт