"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 16 568
  • 141
  •   1
Отговори
# 105
sugar baby, аз ако съм управителката със сигурност няма да върна парите. Носени един ден обувки, навън и пр., та вие може да сте ритали футбол с тях.

# 106
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
sugar baby, аз ако съм управителката със сигурност няма да върна парите. Носени един ден обувки, навън и пр., та вие може да сте ритали футбол с тях.
Проблема е, че качеството на артикулите често е компромисно. Виждала съм детски маратонки, на три дни, разлепени... Върнала е парите, защото е наясно какво продават.

# 107
  • София
Това е точно случай, който се покрива от едно месечната гаранция.
Ако откаже да върне парите, може да си докара доста по-сериозни проблеми.

# 108
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Това е точно случай, който се покрива от едно месечната гаранция.
Ако откаже да върне парите, може да си докара доста по-сериозни проблеми.
Амии, всъщност не точно, първо обувките отиват на ремонт, това може май до три пъти да се случи, и ако не успеят, тогава предлагат замяна или в краен случай връщане на пари.
Приятел преди години се разправяше с Тенденз, имаше драма с обувки, закупени от тях.

# 109
  • София
Точно. Щом са се съгласили да върнат парите веднага, явно не им е първата рекламация.

# 110
  • Mediterraneo
На какъв точно ремонт подлежат очукани отпред обувки, на никакъв. Те и затова връщат парите. Ако са разлепени, ще ги залепят три пъти, ама очукани, обелени обувки какво ги спасява.

# 111
  • София

Кой би ритал футбол с официални обувки на токчета?! Знам, че даваш само пример, но все пак идеята е да се носят на някакво събитие, например или към официален тоалет. А дори и да бях минала по очукан и разбит път, макар че не е така, едни качествени обувки не би трябвало да се изядат така и то на първото обуване, и то на десетата минута, и то на гладък асфалтов път.

# 112
Какво означава обувки "да се изядат"?

# 113
Ако сте управителката, преди това се запознайте със законите в страната и защитата на потребителите. Има нещо наречено рекламация на стоката.

# 114
В чужбина, доколкото знам, гаранцията е две години. Щом нещо от едно носене се е унищожило...

# 115
И в България е две години.

# 116
В чужбина, доколкото знам, гаранцията е две години. Щом нещо от едно носене се е унищожило...
За обувки ли? Абсурд. Поне в моята чужбина не съм чувала за такава гаранция.
Имаме тук един магазин, Костко, където обикновено приемат обратно неща, стига да пазиш бележката. Купихме две саксии оттам. Едното цвете умря и аз се пошегувах, че ще го върна и се засмях. Моята колежка каза “ти се смееш, но аз съм виждала хора с ползвана тоалетна да чакат за връщане”. Тоалетна! 
Обувки съм връщала веднъж, защото ми бяха големи. Не съм ги носила, само ги пробвах. Не бих върнала носени обувки, освен ако не става въпрос за случай като горния.

# 117
В цяла Европа е 2 години гаранцията. Вкл. и в България.
Незапознатите...моля не заблуждавайте хората.

# 118
Аз за България не знаех, а си живея тук😁

# 119
Когато купувам обувки от физически магазин, винаги дават 1 месец гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт