"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 50 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Докато дойде време за ГГД, може още няколко пъти да има дайте ми, ей тъй да имам за черни дни.

# 511
  • Другата България
Аз мисля писах, че според мен съвсем първосигнално поне половината от изпратили пари /не дарили, защото за мен това не е дарение/ са решили, че става въпрос за здраве. Като прочетеш, че става въпрос за дете, и не дочиташ.....

# 512
Може ли да спрем с тоя казус вече. Сигурна съм, че има и други, които заслужават внимание.

# 513
Ами не, на мен ми е интересно - ок, има право да поиска пари без обяснение. Айде, признаваме на всеки това право, решава и иска.

Тези, които са дали обаче, в някакъв момент ще искат такова, сигурна съм. Колко от вас ще дадат пари без обяснение на готвачка в интернет - ако сте ок с това, обяснете ни защо сте дали.

# 514
  • Пловдив
Аз съм ОК само с това, други да дават без обяснения (стига да не са излъгани).

# 515
  • Glasgow
Навремето в този форум имаше скандал с нещо подобно. Потребители даряват, мислейки че даряват за заболяване (с каквато идея се е стартирало). В един момент някои потребители се усещат, че потребителката, на която се дарява ходи на почивки, купува техника, плаща такси на детето си. Накрая заключиха темата ѝ, за недобросъвестна кампания, много хора са отделяли от малкото си, знаейки че даряват за заболяване конкретно.

# 516
Всеки от нас си писа мнението поне 5 пъти. Лично за мен вече всеки нов коментар по темата, който не включва нова информация е чист спам.

# 517
  • Пловдив
Жокер, там случаят беше, че потребителката сама си беше помолила да съберат пари за таксата на сина и в университета, като преди това е имало кампания за лекарства и хранителни добавки за лечението и. Доста подобен на Албениния случай - молба друг да ти реши финансовия проблем, НЕсвързан вече с лечение, но отново лъжа няма. Селски номер - може.

# 518
Е, тя си е казала причината. Поне.

Аз се зачетох в една стата тема за някаква, събирала пари за операция в Германия, обаче минава по спешност и парите остават. Не дава обяснения, а и профилът е изтрит.

# 519
Лелеееее, говорите все едно тази жена иска половин милион.
На днешно време какво са 35 хил.? И то за дарителска кампания!

# 520
  • Glasgow
Магдена, може и така да е било, но имаше неприятно изненадани от първата кампания, реално потребители я "издадоха". Те сами си бяха писали, че са отделяли от малкото си и лишавали децата си, а не са отивали сумите за лекарства/хранителни добавки.

# 521
Е щом са нищо, съберете ми и на мен едни 35 хил. Ще им намеря предназначение.

# 522
  • Другата България
Там е работата, че няма никаква дарителска кампания.
А какво са 35 хиляди....ами надникни в платформата на Павел Андреев и си избери кауза, за лечение, на която да ги дариш.
Примерно.

# 523
  • Glasgow
А платформата на Павел Андреев истинска ли е?
Не помня за там ли имаше обвинения, че админът е на комисионна към турски клиники

# 524
  • Другата България
Поне засега мисля, че е истинска.

Общи условия

Активация на акаунт