"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 49 128
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Току що ми мина пред погледа информация за помощ за трансплантация на момче от Асеновград. Сумата от 20 000 евро е събрана, слава Богу. Майката не може да намери думи на благодарност към дарителите. И веднага изниква паралел с тукашния случай. Пари за дълговете на "детето" и майка, която е безкрайно нагла и буквално се подиграва на деца в нужда! Първото, което направи след като събра сумата за "детето" и се "съхрани", беше да ограничи коментарите, които не и изнасят.

# 721
  • София
Мили дами, аз не мисля повече да коментирам тук. Няма смисъл.
Ясно е, че за пореден път селската нечистоплътна наглост и дебелоочието победиха.
Беше ни размахан пръст от tatti,  че тази тема не била поле за битки. Нека да е така.
Кой беше казал, че интелигентният човек се познава по това, че се бори само за изгубени каузи?
Вероятно ще надничам тук от време на време с надеждата Албена все пак да се е осъзнала и да е направила съответното дарение, защото знам, че звучи наивно, но поне от Бог човек трябва да има някакъв респект и като си обещал нещо такова, би следвало да го изпълниш....

Хубав ден, дами HeartHug

# 722
Аз не разбрах защо ни се размаха пръст, че водим битки? Ние само обсъждаме конкретна постъпка, дори няма и чак толкова много квалификации за личността на Албена. Битка би било да ѝ наводним профилите и публикациите тук и в социалните мрежи с въпроси за парите, а това не се случва. Да, доста е неприятно това размахване на пръст, но преди всичко е несправедливо.

# 723
  • Deutschland
100 % чете и тук в темата 👌

# 724
100 % чете и тук в темата 👌
Ами прекрасно! Нека чете. Нека знае, че не всички хора са овце, които се връзват на сладки приказки.

# 725
Ако чете, нека се включи и да даде и нейната гледна точка.

# 726
  • here and now
Ако чете, нека се включи и да даде и нейната гледна точка.
И да олекне още повече? Не изглежда чааак толкова глупава. Каквото е искала е написала, където е решила. Свърши ѝ работа.
И това ще мине.

# 727
  • Deutschland
Тя писа в готварската, че парите са блокирани в Револют. После май заметоха там, не знам. Важно е, че е спасила "детето", че тя се е съхранила жива. Ако й беше чиста съвестта, нямаше да блокира хора и да трие коментари.

# 728
Боб чорба е пуснала в готварския пак с линк към сайта.

# 729
  • Другата България
Ама докладвайте ги тези неща, пък модератор ще прецени основателни ли са докладите.

# 730
Оф, много досадни някои ат тия блогъри!! Преди време една друга в темата за рецепти за НВВМ хранене все цвъкаше рецепти с линкове. Ние й казваме че не е по режима, то пак пуска и пуска. Докладвахме, то пак се правеше на неразбрало. И пак цвъка.
Накрая кво стана...не знам..щото след месец борби се изнервих и излязох от темата.
Голям зор бе да си рекламира блога. Еййй..голям! Чузеше се в коя тема да го изтипоса...без оглед дали е по темата изобщо!
Та и нази така.
Абе поддържай си там фейсбука...популяризирай си там рибената чорба...

# 731
Безочието продължава по всички направления.

# 732
  • София
Модериран и е поста с боба. Радвам се поне ,че правилата се спазват и взимат отношение за неправомерната реклама. /очевидно е такава - щом пемахват линковете./

# 733
Естествено, че е реклама. Ако иска просто да даде / сподели рецепта, то спокойно може да я изпише в поста.
Ако я мързи да изписва, може да сложи само скрийншот на съставките.
Това цвъкане във ВСЕКИ пост на линк е реклама и нищо друго.
Те се усещат тези неща интуитивно.

# 734
  • Пловдив
Те се усещат тези неща интуитивно.
Недей лежа на тази интуиция Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт