С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 32 588
  • 672
  •   4
Отговори
# 270
Дразнят ме хора без култура и класа в поведението, но видели се в пари заради заплатата си, които не осъзнават, че са “работническа” класа именно, защото парите им идват от заплата и са служители, но имат претенции, граничещи с руски олигарси. Аристократите мрънкат по-малко. Не е удачно за тях да се оплакват. Показват, че не се справят или не са адекватни или че за първи път правят неща. Обаче тукашните невидели ганьовци са като принцески на грахово зърно и не могат да се стърпят да не се “изтъкнат”, че не им е удобно нещо.

# 271
  • София
На това се казва "Пази, Боже, сляпо да прогледа"

# 272
На това се казва "Пази, Боже, сляпо да прогледа"
... и в града да се огледа!:smiles:

# 273
Дразнят ме жени, които не могат да млъкнат! Защо по дяволите?! С двама непознати човека си в кола и не спираш да говориш за някакви свои неща.. Все едно трябва да разкажеш възможно най-много случки и наблюдения от живота си за тези 5 часа 😆 Свършва една случка или наблюдение и имаш 30 секунди до 1-2 минути преди да започне следващата 😂 Залива те поток от думи!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 14:02 от Ally_

# 274
В поликлиниката винаги има "джентълмени" или "джентълменки" които си дават местата на майка с дете примерно. Няма значение, че други хора, включително други майки с деца, чакат да влязат след тях. Никога не се пита за тяхното мнение, а когато прередилите се си излязат от кабинета благодарят на "джентълмените" или "джентълменките" които са им дали реда си, но никога на хората след тях които също трябва да чакат повече.

Не че ми е проблем да чакам 5-10 минути повече, но е дразнещо.

# 275
  • София
Това го коментирахме и идеята беше великодушният просто да се размени с майката, а не да е за сметка на останалите. А и изведнъж, като сериозно му се наруши интересчето, вече не е така великодушен.

# 276
Ха, никой няма да се съгласи да застане последен и да чака половин час.

# 277
  • София
Ами, аз пък не съм съгласна някой да пуска сульо и пульо преди мен, без да имам думата.

# 278
Дразнят ме жени, които не могат да млъкнат! Защо по дяволите?! С двама непознати човека си в кола и не спираш да говориш за някакви свои неща.. Все едно трябва да разкажеш възможно най-много случки и наблюдения от живота си за тези 5 часа 😆 Свършва една случка или наблюдение и имаш 30 секунди до 1-2 минути преди да започне следващата 😂 Залива те поток от думи!

Оф, такива на мен са ми направо болна тема. За мен човек, който не спира да говори направо ми бърка в здравето и ме изтощава психически. А пък такива, които не млъкват в кола още повече ме дразнят. За мен возенето в кола е вид релаксация и просто...

Преди време с мъжът ми отидохме в едно заведение. Първо отиде той директно след работа, а аз от вкъщи. Не се бяхме виждали цял ден. Една наша позната видяла го и седнала при него. Дойдох и аз и като почнаха едни приказки. Бебето това, бебето онова. Добре де, но не бях виждала мъжа си цял ден. Нямах търпение да си тръгне, за да се видим, да си кажем нещо двамата. Е, не, жената стана, когато и ние Joy На всичкото отгоре през цялото време почти говори само тя

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 14:21 от Мохини

# 279
И тука е така! Говори почти само тя! 😆 И мен ме натоварват и изморяват такива хора, но много много отдавна не бях срещала такъв индивид!

Оф, такива на мен са ми направо болна тема. За мен човек, който не спира да говори направо ми бърка в здравето и ме изтощава психически. А пък такива, които не млъкват в кола още повече ме дразнят. За мен возенето в кола е вид релаксация и просто...

Преди време с мъжът ми отидохме в едно заведение. Първо отиде той директно след работа, а аз от вкъщи. Не се бяхме виждали цял ден. Една наша позната видяла го и седнала при него. Дойдох и аз и като почнаха едни приказки. Бебето това, бебето онова. Добре де, но не бях виждала мъжа си цял ден. Нямах търпение да си тръгна, за да се видим, да си кажем нещо двамата. Е, не, жената стана, когато и ние Joy На всичкото отгоре през цялото време почти говори само тя

# 280

Преди време с мъжът ми отидохме в едно заведение. Първо отиде той директно след работа, а аз от вкъщи. Не се бяхме виждали цял ден. Една наша позната видяла го и седнала при него. Дойдох и аз и като почнаха едни приказки. Бебето това, бебето онова. Добре де, но не бях виждала мъжа си цял ден. Нямах търпение да си тръгна, за да се видим, да си кажем нещо двамата. Е, не, жената стана, когато и ние Joy На всичкото отгоре през цялото време почти говори само тя
Аз на такива просто им показвам, че не желая да ги слушам. Ако трябва ще й го кажа и директно, като се старая да не я нагрубя, все пак.

# 281
При нашата лична, когато тя види, че някой е с бебе/малко дете, по принцип го приема преди останалите.
Виж, що се отнася до бившата ни лична, според нея децата не са с предимство. Приемаше си първо бабките от квартала и отвън я слушахме как си говори на най-различни теми с тях, докато опашката ставаше километрична….

# 282
Въй, цял ден не се били виждали, има няма десетина часа от сутринта? Един патос, една горчивина, ще кажеш, че познатата ви е прекъснала първата ви среща след връщането на мъжа от мисия в Ирак или минимум от дълго плаване като моряк Joy

Ако не е виждал отдавна с въпросната, може и да са имали повече новини да си обменят, отколкото ти и мъжа ти след цял работен ден не виждане.

# 283
Въй, цял ден не се били виждали, има няма десетина часа от сутринта? Един патос, една горчивина, ще кажеш, че познатата ви е прекъснала първата ви среща след връщането на мъжа от мисия в Ирак или минимум от дълго плаване като моряк Joy

Ако не е виждал отдавна с въпросната, може и да са имали повече новини да си обменят, отколкото ти и мъжа ти след цял работен ден не виждане.

Как пък ги знаеш тия неща по-добре от мен, много ми е чудно. Много е лошо да се изказваш неподготвен
Първо - познатата не е само негова, а обща, просто той беше седнал там преди мен
Второ - тя говореше даже повече с мен, отколкото с него, защото не ме беше виждала откакто съм родила и говорехме главно за бебето, както и споменах
Трето - говорехме е силно казано, защото говореше предимно тя, какъвто беше и основният проблем, затова и отговорих на предишния пост с немлъкването
И четвърто - мъжът ми може нечовешки да ми липсва, дори и да не съм го виждала и само от 1 час, но това засяга само мен и него

Постът ти няма нищо общо с действителността

# 284
Да, ама с мъжа си може да искат да си споделят нещо насаме от изминалия ден, например. Може да искат да си кажат нещо, което друг не е длъжен да знае. Има всякакви неща, които се случват в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт