С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 30 851
  • 608
  •   1
Отговори
# 285
Да, ама с мъжа си може да искат да си споделят нещо насаме от изминалия ден, например. Може да искат да си кажат нещо, което друг не е длъжен да знае. Има всякакви неща, които се случват в ежедневието.

Точно така беше. И все се надявах, че ще стане по някое време, но не. Стана, когато и ние Laughing

# 286
Да, ама с мъжа си може да искат да си споделят нещо насаме от изминалия ден, например. Може да искат да си кажат нещо, което друг не е длъжен да знае. Има всякакви неща, които се случват в ежедневието.

Да, сигурно след кафето ще се разделят и всеки ще тръгне в неизвестна на другия посока, и така и няма да им се появи възможност да се видят насаме, като например... у тях, където сигурно са се прибрали веднага след кафето.

# 287

Да, сигурно след кафето ще се разделят и всеки ще тръгне в неизвестна на другия посока, и така и няма да им се появи възможност да се видят насаме, като например... у тях, където сигурно са се прибрали веднага след кафето.
Е не, но все пак са се разбрали да се видят двамата след работа, и не са длъжни да приемат нахалници. Предпочели са да си разчупят обстановката след работа, вместо да се приберат веднага вкъщи. Тук не е проблема, че са срещнали познат, проблема е че този познат явно е твърде досаден и несъобразителен.

# 288
Жената просто не млъкваше, а дори не беше специално поканена

# 289
Именно, тук проблемът е че 99 % от времето е говорила тя, доколкото разбирам. Аз не обичам хора, които искат само те да говорят и да не можеш да се изкажеш от тях, много невъзпитано ми се струва.

# 290
Имам такава колежка. Тя просто не млъква. Налага се да дебна, когато си поема дъх, за да се откопча.
А познатата на Мохини е изключително нетактична, както и да го погледнем.

# 291
Именно, тук проблемът е че 99 % от времето е говорила тя, доколкото разбирам.

Да, това беше главния проблем. Ние искахме да си кажем нещо помежду си, не, че мъжа ми идва от мисия в Ирак, но нямахме тази възможност

# 292
Точно - 'жената просто не млъкваше' е положението 😆 и то с една скорост все едно.. си под обстрел 😆 После сигурно ще трябва да се възстановявам 😑

Жената просто не млъкваше, а дори не беше специално поканена

# 293
Защо не й казахте? И аз много мразя някой непрекъснато да говори и да ме натоварва. В офиса това са все жени... непрекъснати разговори, човек не може да си върши работата от тях и ако им направиш забележка се засягат. А има и един, който пише сякаш ще изкорми клавиатурата, адски неприятно ти се забива в мозъка.

# 294
Защо не й казахте? И аз много мразя някой непрекъснато да говори и да ме натоварва. В офиса това са все жени... непрекъснати разговори, човек не може да си върши работата от тях и ако им направиш забележка се засягат. А има и един, който пише сякаш ще изкорми клавиатурата, адски неприятно ти се забива в мозъка.
Нямате представа колко добре Ви разбирам. Само че такива хора не се отучват от лошите си и натрапчиви навици. Носи си тапи за уши на работа, или си пускай музика със слушалките, ако обстановката го позволява Grinning

# 295
  • Варна
Дразнят ме хората, които се движат в шпалир по тротоара , на богато, по четири-пет в редица и нито от ляво, нито отдясно можеш да ги изпревариш, на прескочи кобила не върви да се пробвам, а най готино става като внезапно спрат , но наместо да се посъберат в дясно, те си остават в редица, е аз кЪ да мина бе джанъм Bowtie

# 296
libra Много обичам в такава ситуация да се набутам най-нагло.😉

МНОГО мразя, като съм в ресторант, да се смеят на много висок тон непрекъснато.

# 297
  • Glasgow
И не знам дали преди не ми е правило впечатление, защото аз пиех, нещо ново ли е, по ресторанти и кръчми след едно две питиета започват един фалцетен, неестествен истеричен смях. Като вещиците в анимационните филми.

# 298
  • Deutschland
При нашата лична, когато тя види, че някой е с бебе/малко дете, по принцип го приема преди останалите.
Виж, що се отнася до бившата ни лична, според нея децата не са с предимство. Приемаше си първо бабките от квартала и отвън я слушахме как си говори на най-различни теми с тях, докато опашката ставаше километрична….

Моята бивша ЛЛ в България е същата.

# 299
Аз бях отзад, тя беше отпред и говореше предимно на шофьора.

Общи условия

Активация на акаунт