С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 30 448
  • 608
  •   1
Отговори
# 510
Не познавам нито един държавен бюрократ,който да е доволен от живота си... Те са като зомбирани...

# 511
Ако не бяха доволни, нямаше да се натискат толкова и да дават рушвети за назначение.

# 512
Дразнят ме хора, които критикуват някого, но ако са на негово място ще са доволни, т.е.  работещите в частния сектор, критикуващи администрацията.

# 513
Дразнят ме хора, които критикуват някого, но ако са на негово място ще са доволни, т.е.  работещите в частния сектор, критикуващи администрацията.
Слагаш ми твои думи в устата...

# 514
Всеки ще е доволен, но не смятам, че съм длъжна да плащам тяхното доволство.

# 515
Проблема на сивата икономика е, че случи ли ти се нещо, оставаш извън борда, даже и трудова злополука не можеш да предявиш, защото нямаш договор.
Държавната администрация не значи непременно държавни служители. За разлика от теб, те плащат данъци и осигуровки. А като не внасяш такива май излиза, че те плащат и за теб.

# 516
За какво да ми плащат, какво ползвам аванта?

# 517
Уфф,пак ли. Държавният служител не произвежда. Заплатата му е от пари събрани от народа. От държавните служители само премиера и президента и част от екипите им може да произведат нещо. Например,ако сключат изгодна сделка за българската икономика.

# 518
Че какво произвежда продавачката в магазина?

# 519
Че какво произвежда продавачката в магазина?
Продавачката – не толкова,но шивачката произвежда дреха,която продава в чужбина срещу долари/евро,които влизат в България.

А и продавачката е нужна на производителите. Как иначе един краставичар ще продава краставиците си в града...

# 520
Много са ти объркани писаниците.
Не всяка работа произвежда нещо физическо.

# 521
Много прекацана се чувствам като слушам за тея всеизвестни мързеливи държавни служители. Аз бях 8 години, и беше все много работа за ниска заплата. Та кажете ги, къде точно плащат добре за да редиш пасианси? Ама без общините, че там бачкат за минимална най-често.

# 522
noragami Е все някой трябва да работи.😂 Сигурно не сте били назначена с връзки.

# 523
  • София
По комисиите.

# 524
За  мен всеобщата омраза към държавните служители е много странна. Значи, ако работиш държавна работа не само си мързелив и прост, но и заслужаваш да те уволнят. Не защото нещо си направил напреки, а защото работиш такава работа. Трябва хората които искренно го искат това да го уволнят ей така без причина и да видим колко ще им хареса.

Общи условия

Активация на акаунт