С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 31 153
  • 617
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Аха. Афроафриканци.

# 601
  • Glasgow
Това и аз съм го ползвала, писах в една друга тема за неправилните изрази😅в UK го ползвах🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️тук по цвят се наричат и не е обидно, аз още не мога да свикна с това

# 602
  • София
Person of colour. На български цветнокож.

# 603
Обикновено между нас сме си говорили тъмнокож/чернокож.

Дразнят ме хора, които си мислят, че едва ли не само те имат грижи и проблеми. Например ми се е случвало, като стане нещо на въпрос в хода на някакъв разговор, да ми кажат: "Ти пък от какво си толкова изморена", "Ти пък за какво толкова имаш да мислиш", или "любимото" ми: "На тебе ти е най-добре". Да, аз не съм човек, нямам никакви проблеми, никакви грижи, нямам близки, семейство.... Това че понякога се стремя да съм усмихната между хората не означава, че вътрешно не ме тормози нещо.

# 604
Оф да, имам роднина, на 90 и кусур години. Само на него е възможно нещо да му има, защото той на нашите години е бил супер. Хората са различни, тия, които доживяват до тази възраст, обикновено са от по-здравите. Майка ми например е с много повече здравословни проблеми от него. Та нито да се оплаче пред него, нито да го питаш нещо. Питам го веднъж, че една кокошка болна, като по-опитен, ако знае някакъв лек, без ветеринар, да се пробвам да я лекувам - А, то и аз ще умра, ти за кокошката си се загрижила.

# 605
Много съм уморена.
Имам нов колега- пълно психо Rage
Непрекъснато почуква, тропа с крак, подсвирва, подпява си , мхм-ка, аха-ка , подсмърча, покашля....
Ще се гръмна! Ако не го гръмна  него Rage

# 606
  • France
Точно днес си мислех дали не оставям подобно впечатление на колегите. Свикнала съм да съм сама и не се усещам колко шум вдигам Sweat Smile

# 607
Коригирай се, ако е така.
Не вярвам, де, че щом го мислиш, все пак си осъзната.
Това тука, е за усмирителна риза Rage

# 608
  • France
Ами старая се, но ще ми трябва време да свикна. Дано до тогава не ме каталогизират Hands Pray

# 609
  • Glasgow
Аз отдавна не съм имала смяна с моята такава fidgeting колежка. На един уъркшоп водещата говори за това fidget-ване и колко е дразнещо за повечето хора, но те явно правещите го не се усещат. Постоянно трябва да прави нещо с ръцете си, ще тропа с химикал или ще го щрака, ако е такъв модел, ще стиска пластмасова бутилка за вода, да издава звуци, последната ни смяна с един телбод, обяснява ми нещо и през същото време щрака и този телбод, щях да откача, и имам чувството че нарочно го прави, като всъщност не се усеща най вероятно

# 610
Аз знам, че е от повреда в главата му.
Това не ми помага,  обаче Weary
Именно такъв бъг е- трябва да занимава пространството между ушите си,с някакъв страничен стимул.

# 611
  • Glasgow
🤣🤣🤣ох.
Казаха ни тогава, че това го правят да си "регулират сензорните възприятия", но ако може да намерят друга техника на регулиране. Не, наистина толкова вече често го наблюдавам това "регулиране" на публични места, дали не дойде от тъпите инфлуенсърки дето започнаха да тропат с нокти и дрънчат по видеата за "asmr", да си мислят някои, че е готино ли. Аз на работа вече и нищо не смея да кажа, да ме репортнат че съм були после. Подметнах за звучно дъвчене на дъвка веднъж- борела anxiety така😅 то всеки сега ADHD, asd, bpd или други там абревиатури.

# 612
Да им се и абревиатурите Rage
Аз не се притеснявам, нямаме такава стриктна политика,  фирмата е много малка.
Бидейки в open office, ще се съобразяват, поне на минимума.
Аз щом мога, и другите ще се научат.
Миналата  седмица  бяха се разпуснали малко, че имаше стачка на работниците на един клиент, съответно   някои колеги бяха по айляк.
То, хубаво, ама не сме на битака, нито в кръчмата, че да се надвикват.  Търпях ги около час, после им направих забележка.
Въпросът е,  че този, дори не знам какво и как , и дали изобщо може да му се каже- той си е осезаемо, извън нормата Rolling Eyes

# 613
  • София
Много съм уморена.
Имам нов колега- пълно психо Rage
Непрекъснато почуква, тропа с крак, подсвирва, подпява си , мхм-ка, аха-ка , подсмърча, покашля....
Ще се гръмна! Ако не го гръмна  него Rage
Пречи ти, защото самата ти си нервачка, оставяйки настрана, че той е истеричен. Говоря от личен опит. Мен ме подлудяват такива дребни и безобидни иначе шумове. И като се огледам, масово на хората не им пречи грам. Явно са по- спокойни.

Иначе те разбирам за какво говориш.

# 614
Аз съм нервачка и още сто неща,но освен клавиатурата и мишката, друго не можеш да чуеш около мен.
Според мен, хората все по- малко се съобразяват,  нямат елементарна култура на стоене в обществото,  а за психичното здраве да не започвам...

Кажете,  обаче, как да го игнорирам?

Общи условия

Активация на акаунт