С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 37 534
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не е лошо да се ползват истинските наименования, че после като каже "тоя батко ми изяде бисквитката" да не звучи безобидно.

# 706
Ооо, помня ги тези Хрупанки, като ученичка, преди 20 години си ги купувахме.

Дудите и за мен са черници, но нямам против маоките да го употребяват и в другия смисъл. Скоро, в разговор по телефона, позната вместо дуда, употреби ш**н*а, за 6 годишната си дъщеря, която имаше зачервяване и инфекция може би. Бррррр
Какви са тези хора!? От кой век са, от къде падат и как може да го използват за детето си? Честно ли има толкова прости хора чак?

# 707
Някой съвсем скоро , беше писал подобно нещо- дразни ме една особа, дългогодишна позната е, почти роднина, ...все гроздето е кисело!
Все тя най-добре живее, другите се преработват, виж тя как си наредила нещата...едва пипа, постоянна работа, че и добри пари взима,...Оня за шушлека е хванала, а останалите са прости, материалисти....
А, дереждето й го знам, не е чак вързала.
Та, затова се дразня.
На тази особа не смея да й кажа, че имам нещо ново, постигнала съм нещо, ...че да не вземат, да й преврат джибрите.

# 708
  • Glasgow
Забий я с нещо пасив агресив, по британски 🤣"Толкова се радвам за теб, толкова години се блъска/ходи със стари дрехи/лишава се/ лишава децата си/, време беше да ти се наредят нещата" 🙈

# 709
  • София
Забий я с нещо пасив агресив, по британски 🤣"Толкова се радвам за теб, толкова години се блъска/ходи със стари дрехи/лишава се/ лишава децата си/, време беше да ти се наредят нещата" 🙈
Това ще си го открадна, хаха. Grinning

# 710
Ми то хубаво, ама тя от едни 10 години лежи на кълка/ откакто роди/, а преди това- да има 2-3 да е работила „като хората“, дето се казва.
В Германия живее, нагласила си е работа „на бюро“, по 5часа ! на ден, че имала дете,  и държи флага на успелите Rolling Eyes
В същото време , мине се не мине- реве, че сметките за зъболекар са огромни, ...и какво ли още не...

Не ми се иска да я контрирам директно, защото никога не говоря с нея насаме, а и ще се отрази на семейната атмосфера, просто дойдох да се оплача Sweat Smile

# 711
Дразни ме когато някой каже жената, сина, дъщерята, вместо жена ми , сина ми , дъщеря ми. На кого в таз' жена , на комшията ли??? Много ми е пренебрежително🤔
Много ме дразни употребата на В вместо Е. Често го срещам във форума.

# 712
Мен пък много ме дразнят хората, които - точно обратното - все се оплакват колко им е тежък животът. И понеже при тях нещо не върви, си мислят, че и при мен всичко ще е сложно. Преди брака ми казваха: "ще се омъжиш и ще видиш - сега си свободна и животът ти е прекрасен". Омъжих се - всичко си е чудесно, нищо не видях. После дойде периодът "ще забременееш и ще видиш - сега се радвай, докато можеш". А сега вече минаха на "е, като родиш, там е най-тежкото, сега са ти най-щастливите дни".

Това, че на някого всичко му е в тежест и нищо не му е наред, си е изцяло негов проблем. Просто мисля, че по този начин се опитват да се убедят, че не само при тях, а и при другите животът не е лесен.

Аз обаче нито мога, нито искам да се оплаквам от каквото и да е - всеки етап от живота си съм го избирала съзнателно, и дори трудностите не ми развалят настроението. Засега нищо лошо не съм видяла, не знам кой какво вижда, ама аз съм си добре

# 713
Дразни ме когато някой каже жената, сина, дъщерята, вместо жена ми , сина ми , дъщеря ми. На кого в таз' жена , на комшията ли??? Много ми е пренебрежително🤔

В и Е са едно до друго. Правят се грешки, ако не се върнеш да четеш и поправяш.

# 714
В Германия живее, нагласила си е работа „на бюро“, по 5часа ! на ден, че имала дете,  и държи флага на успелите Rolling Eyes
В същото време , мине се не мине- реве, че сметките за зъболекар са огромни, ...и какво ли още не...

Не разбрах, смяташ, че тя 5 часа на ден си клати краката, понеже не работи 8 часа ли? И какви са тези огрoмни сметки за зъболекар, особено за деца голяма част от нещата се поемат от здравната каса?

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 15:54 от Deni-meni

# 715
нЕЕЕ,   тя изтъква, че който работи повече от 5часа, се е провалил, ненаредил в живота, загубеняк, работи им на капиталистите и е неуспял и нереализиран.
А, най-зле са ония, дето се трепят с частен бизнес, защото не си гледат живота , ами се трепят за едни пари, дето няма как, да ги вземат в следващия живот .
Зъбите са нейни и на съпруга й - извадиха по 20тина, и правят импланти.

# 716
  • София
Вчера един ме беше запушил с колата на паркинг, бутам я да я преместя (беше изключена от скорост), той притичва от някъде с едно кафе и представлението започва...
Вие сериозно ли?
И кво, станал агресивен?Thinking

# 717
Много ме дразни, че някой се дразни на това,  при положение, че е ясно от къде идва грешката, а ако не вижда жалко за него.

# 718
Вчера един ме беше запушил с колата на паркинг, бутам я да я преместя (беше изключена от скорост), той притичва от някъде с едно кафе и представлението започва...
Вие сериозно ли?
И кво, станал агресивен?Thinking

Да, тръгна да ми ръкомаха как съм посягала на личната му собственост. И в момента в който направи повече от една крачка към мен почнах да го снимам, при което взе да псува и си отиде в колата и потегли с мръсна газ.

# 719
В Андалусия е повече от нормално да си оставиш колата без ръчна спирачка, за да ти я побутнат насам-натам, че всеки спира където успее, но лудите испанци са много толерантни в това отношение.
 Има квартали в центъра на Севиля, където се паркират по 2, че и 3 успоредно...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт