На море в Гърция 2025 - III

• 35 543
  • 678
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да ви изпратя малко лято. Wink

Водата не е толкова топла като миналия път през октомври, но става за къпане. Топнала съм копитца в морето, като съм седнала със столчето направо във водата. Мъжът ми разправя, че морето ще ме отнесе заедно със столчето. Stuck Out Tongue Winking Eye Няма да е голяма загуба! Grinning

Поздрави от Китира! Отсреща се вижда Пелопонес.

# 676
Блазе ти, Таня! Тук е зима. Изпрати ни снимка от Калади, ако ходите Simple Smile

П.П. Миналата година даже докъм края на октомври си ставаше за къпане и в близка Гърция дори, тази какво стана!

# 677
  • София
Непременно ще отидем на Калади. Лошото е, че много духа. Апартаментът ни е на билото и цяла нощ вятърът виеше и ни будеше. Сутринта направо не ми се излизаше. Но духа от запад и се оказа, че на източния бряг е прилично.

На снимката се виждат къпещите се. 😃

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 18:25 от Таня67

# 678
  • София
Днес купих билети за Родос за следващото лято. Даже вече букнах апартамент. Simple Smile Доволна съм.
Моля, препоръчайте ми местна рент-а-кар компания. От тези, които предлагат несравнимо по-добри условия от големите европейски фирми.
Знам, че часовете и датите на полетите най-вероятно ще се променят няколко пъти докато дойде време да пътуваме, но към днешна дата са такива, че дните, в които ще ползваме колата, ги изчисляват на 10 и всяко евро надолу в дневната цена ми е добре дошло.

Общи условия

Активация на акаунт