Това ме подсети за хотела в Атина през 2009 г. Нямахме навигация. Обаче имахме разпечатани на лист инструкции от Гугъл. Беше нещо от сорта: "На седмия светофар завий в ляво, после след 5 преки в дясно и т.н." Никъде не сбъркахме и се озовахме точно пред хотела.

След Атина отидохме на Закинтос. Там се срещнахме с приятели, които имаха навигация. Ами не съжалихме, че ние нямаме. Когато излизахме с тях, ги следвахме, но всеки път се въртяхме като мухи без глави.

Това с подробни описания на лист го усвоих от истанбулската тема, където отдава списваш там🙂
Много си е удобно да си научил къде отиваш
Сега за разстоянието, колко е близо по принцип от коментари, не мисля така. Просто се настройва човек за пътуване, когато - тогава.
Ако се тръгва от Кърджали, Гоце Делчев разстоянието се скъсява, иначе си е път.
Имаме един зевзек в компанията все обяснява как бръмва и отива и като го питах как бързо стига, почва да ми мрънка как гръцкото море е през Каспичан.
От Пловдив не ми се видя сравнително близо, има си едни 3,5 - 4 часа път до най-близкото Керамоти
Наши близки в сезона през Хасково бяха попаднали на задръстване заради тировете, които гонят турската граница и 5 часа бяха пътували
Ние сега минахме през Кърджали, завоите не ги усетихме, пътя беше спокоен - там почивка, кафета, закуски...
После до Маказа си има едни около 45 км, хубав е пътя, но не прав.
На влизане в Гърция до качване на магистралата се кара около 22км, там всички едва пъплят, няма бясни засечки и бибитки. Тук след серията тунели на плаца ни спря гранична полиция, вече писах отатък.
После имаме 70км магистрала, като се слезе от нея на Хрисуполи междуселския път е около 15км до Керамоти
Вече Тасос е разчетен около още час.
Наблюдавах към момента, че има начин на пребиваване и почивка за всеки вкус.
За евтино - не е, нормални европейски цени
Като цяло го определям различен тип почивка, която всеки сам трябва да усети. Не бих препоръчвала специално при раздумка, някой хора си представят, че ще наемат апартамент за 50 евро, ще ядат двойни порции и ще плащат половин цена