🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
bof4eto, така е. За съжаление си права.
Хриси, сделката между Чийдем и Ешреф беше следната- той няма да се вижда никога повече с Нисан, а тя от своя страна няма да казва на Нисан, че той е влязъл в затвора вместо нея.
Защото сега Нисан си мисли,че той просто е дошъл там заради нея, за да я спаси и е убил междувременно Нимет.
Аз друго се чудя- нали Чийдем много искаше Ешреф да се влюби в Нисан и накрая да разбере,че тя е Руя...
Очаквам да има още нещо в тази посока.
Ох, да, вярно, че Нисан не знае, че Чийдем е убила Нимет.
Чийдем много искаше Ешреф да се влюби в Нисан, според мен, за да я издаде, че е Руя и да го вкарат в затвора чрез доносничеството на Руя, да го нарани по този начин. Уви, и Нисан се влюби, обърна се срещу Чийдем, но все пак остава картата, че Нисан е Руя.

Редактирам се, съгласна съм с Бофчето, че го има и момента, в който Чийдем искаше да види дали Ешреф е лудо влюбен в Руя и не вижда друга или тя не е достатъчна за него.

# 181
Продължаваме сме номер 1 на платформата Шахид

В 6 държави е топ 1

# 182
Аз си мисля, че Ешреф ще си е полежал няколко години в затвора. А и си мисля, че и ако има скок във времето, предварителна схема на сезона е задължителна. Но това е във връзка дали биха променяли сценарий в движение.
Когато излезе от затвора вече нещо няма да е същото. Приятелите му може и да не са се пръснали, но това би бил интересен обрат. Той ще трябва да ги обединява пак и ще значи, че той е бил единственото, което ги е държало като семейство.
Нисан естествено ще е известна. Ще движи в различни среди и няма да е същата плаха жена, която се бори за оцеляване. Очаквам я по-арогантна.
Кадир съвсем е откач. Направо се е самозабравил от властта. Направил е всичко възможно Ешреф да бъде забравен. Не е най-добрия защитник на сирачетата. Може даже и да ги е позабравил. И естествено продължава да е обсебен от Нисан, защото там не е успял да пробие и да заличи Ешреф.

# 183
От Етем:
Esref Rueya
Сезон 2 Епизод 1

# 184
Ако има много голям скок във времето, какво ли ще стане с Ърмак и Мюслюм? Имаше химия между тях в края на сезона, дано не се изгуби.

# 185
Привет!
Много не съм по предвижданията, но съм съгласна с вас.
Гери, и аз си мисля, че в затвора ще е постоял Ешреф за убийството на човек. Има вероятност да го изкарат да речем по някаква причина  по-рано.
И друго си мисля, да Нисан не отива да го види може би Ешреф прави така, че да не отиде. Може на Нисан да са казали, че Ешреф ще излежи присъдата си в чужбина.
Може тя да е правила опит, а той да не се е показвал от килията си, нали трябва да спази обещанието което даде на Чийдем.
Нисан ще бъде най- шокирана като го види Ешреф.  Предполагам, че има мотаене тя докато го види, може това да стане след 2,3 серии.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 19:13 от eliet

# 186
Вторият сценарист сега ли се появи или го имаше и в 1-ви сезон?

Сега ще чакаме и трейлър

# 187
Имаше го, Жаки. Hands V
bof4eto,  аз не възприех така желанието на Чийдем да накара Ешреф да се влюби в Нисан.
Мислех си, че тя иска да го нарани, като му покаже, че неговата Руя, която той цял живот търси и, заради която най-вероятно не е бил с нея, е най-обикновена предателка.
А тя знае, че той мрази предателството.
Другото може и да е гъделичкало любопитството и - дали ще предпочите Нисан пред нея,  а и пред Руя, но не е било водещо.
Поне аз така го възприех.

# 188
И аз го възприех като Нези. За Чийдем беше неочакван удар като осъзна, че Ешреф е влюбен в Нисан, когато пое вината ѝ. Това Ешреф да се влюби в друга освен Руя, не мисля, че някога и е минавало през ума като опция.

На 31еп. От Меджезира съм, Селим и Седеф накрая ще се съберат ли? Малко ги шипвам. 😅

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 23:43 от euphoriaa9

# 189
И аз го възприех като Нези. За Чийдем беше неочакван удар като осъзна, че Ешреф е влюбен в Нисан, когато пое вината ѝ. Това Ешреф да се влюби в друга освен Руя, не мисля, че някога и е минавало през ума като опция.

На 31еп. От Меджезира съм, Селим и Седеф накрая ще се съберат ли? Малко ги шипвам. 😅
Давай, давай 😄ами, НЕ😀
Завиждам ти, за Меджезира щом го гледаш за първи път!
Готино сериялче е!

# 190
Жалко! Sweat Smile
Втори сезон е мноооого готин, сякаш първи не ми вървеше толкова бързо, ама там основно беше любовната история между Яман и Мира, а сега вече има много повече криминална драма, не са на фокус толкова отношенията им. Разбирам защо всички казвахте, че сте правили маратони.😀

# 191
Хриси, ще разбереш сама. Няма да ти разваляме гледането. Ама май си си променила мнението за Седеф. На мен тя ми е любимка. Още я следвам в инстаграм. Тя има и други две изключително краткотрайни участия в Delibal и Пазителя. Сега играе в театъра една тежка постановка.

И аз благородно завиждам за първото гледане на Medcezir. Няма такова нещо като тръпката от първия път.

# 192
Нези,Хриси Точно затова е толкова ценно обсъждането тук,защото всеки изказва своята гледна точка,всеки изказва какво той е разбрал и от всички гледни точки става една обща картина.Как беше приказката ? "Две глави мислят по-добре от една",а тук сме много повече.
Чийдем говореше на Нисан ,че иска Ешреф да се влюби в нея,но тя не вярваше,че това е възможно.За нея беше шок,когато се случи,заболя я,нарани я,защото по този начин излезе ,че тя не е била достатъчна,че на нея нещо не и е достигнало за да се влюби той в нея.Относно Руя и предателството вече го споменах,мисля обаче,че и двете бяха еднакво силни при нея.Ще гледам и ще видим.

Хриси много хубав маратон беше с Меджезира,сега с Ичерде.В началото много се дразних,сега пускам серия след серия,обаче рекламите които изкачат при Ашкъмите направо може да те побъркат и само ми качва някаква опера браузер на компютъра,после трябва да направя сериозен скан с антивирусната.
На момента съм,в който заровиха Кудрет жив.Разгеле Юсуф каза на Фюсюн,че е под прикритие,за да спре да му опява,че направо ми идеше вече да я фрасна през монитора.Много му отива на Чачо да играе сериозен и опасен,ама много.Образа на лошото момче му лепне ,като ръкавица.Сега обаче ще ви питам нещо,което очевидно аз не схващам.Защо реагира толкова бурно всеки път ,когато заговори за Умут дори пред враговете си,които само чакат да им покаже слабото си място и той го прави.Защо се разрева по телефона с Джошкун? На моменти сякаш преиграва.Ок !Загубил си брат си,търсиш го,ама трябва ли всеки път при споменаването на името му да избухваш в сълзи ?Пред приятели,врагове няма значение,голям рев пада и то в моменти ,в които трябва да е хладнокръвен.Въпроса ми е вие как го разбирате този рев ? Че на мен ми идва малко в повече,хич не мога да схвана защо постоянно реве и то само при споменаването на брат му ?

# 193
Добро утро, момичета!

Цитат
Нези,Хриси Точно затова е толкова ценно обсъждането тук,защото всеки изказва своята гледна точка,всеки изказва какво той е разбрал и от всички гледни точки става една обща картина.Как беше приказката ? "Две глави мислят по-добре от една",а тук сме много повече.
Точно така, bof4eto, това е най-ценното, което имаме. Свободата да общуваме, да споделяме и да спорим.
Скрит текст:
Тази сутрин съм малко емоционална,  защото още веднъж разбрах силата на думите за непоисканото добро. Confused
И наистина ми е много ценно, че сме тук, заедно и по своя воля, а не защото се чувстваме задължени на някого и трябва да изпълняваме всичко, което той ни каже.
bof4eto,  за сълзите на Сарп ще кажа това- Сарп плаче, защото е дълбоко травмиран, но и дълбоко емоционален и човечен. Сълзите му са не признак на слабост, а доказателство, че той усеща живота с цялата му тежест. Именно тази комбинация от желязна воля в действията и чувствителна душа в емоциите го прави толкова харизматичен герой.
На първо място за мен стои чувството за вина.
Вината за „изчезването“ на Умут и за страданията на майка му тежи постоянно върху него.

Дори когато трябва да бъде непоколебим, вината и болката изплуват и го пречупват емоционално.
Загубата на брат му и на баща му в ранна възраст оставя трайна рана в него и го бележи за цял живот.
Всяка опасна ситуация, предателство или дори малка загуба връща Сарп към тази първична болка, затова сълзите му са като естествен рефлекс.
От друга страна, тона ,че е полицай под прикритие, означава постоянно напрежение- живее в лъжа, разкъсван е между дълг и семейство, истина и измама.
Тази тежест създава огромно вътрешно напрежение, което избива в емоционални изблици, често именно чрез плач.
И не на послидно място Сарп е силен и смел, но в същността си е емоционален и чувствителен човек.
Той е способен на състрадание, на дълбока обич, на силна емпатия. Това, което за друг би било повод за гняв или студенина, при него се превръща в сълзи. Сценаристите са изградили Сарп като герой, който е едновременно твърд в действие и мек в емоция.
Освин това, сълзите му са като  своеобразен катарзис.
За Сарп плачът е начин да изчисти напрежението. Ако не плаче, напрежението би го разрушило отвътре.
Така го виждам аз.
Като цяло, да ,много плачат в İçerde - и Сарп, и Мерт и Фюсун.

Но всеки плаче по различен начин.
Сарп плаче „открито“. Той не крие сълзите си, не се срамува. Емоциите му избухват като буря и пречистват напрежението.
Мерт (Умут) плаче, за да потисне болката.
Той плаче  по-рядко и почти винаги насаме, когато тайните и двойният му живот станат непоносими.
Сякаш казва „Аз съм сам, никой не трябва да знае какво чувствам.“
Докато Фюсун плаче, защото е затворена в миналото. Сълзите и я връзват още повече към болката. Сякаш оплаква сама себе си.
Аз обожавам плачещия Чаатай Улусой!
Когато Сарп плаче и аз  плача с него, а и всички, които го гледат и не защото „трябва“, а защото сълзите изглеждат толкова човешки и реални, че ги усещаш директно в сърцето.
Това е неговата  рядка актьорска дарба: да накара зрителя да почувства, че гледа жив човек, а не измислен персонаж.
Дори преди да се появят сълзите, вече виждаме болката в очите му.
Той има особена сила да предаде емоцията чрез погледа си, нещо, което е рядко и трудно за актьор.
Плачът му не е само в очите, да пусне няколко сълзи и да гледа тъжно, цялото мутяло участва, треперещи устни, напрегнати рамене, задавен глас. Няма друг толкова истински плачещ актьор като Чачо,  поне за мен.
Но има и още нещо, което е неговата запазена марка и никога не се променя- усмивката!

После ще пиша и за Чийgем, че се отплеснах и стана много дълго. Wink

Желая ви прекрасен ден!

# 194
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Един интересен сценарий ми се появи в Туитър
Чувствам, че Чийдем, след всичките си усилия и престъпления да си отмъсти на Ешреф, защото той не я обичаше, ще наеме някой, който да се преструва на Руя във втори сезон.
Какво мислите?
Скрит текст:
Понеже съм наясно за какво говори Нези, ще кажа само едно.
Колко е жалко, когато нямаш капацитет да имаш собствено мислене, а се водиш по човек изпълнен само със жлъч, злост и високомерие!

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт