🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Момичета ,привет Heart

Чаатай е човек,не имагинерен образ,не илюзия,божество или нещо такова,а човек и съответно нищо човешко не му е чуждо.Много "фенове" ,слагам нарочно кавичките очакват човека да е идеален,без забележки,недостатъци и т.н. е да ама не ! Човек е ! Има право да си пуши ,да си пие и каквото друго реши да прави,защото това че е избрал работата му да е в светлината на прожекторите,не означава,че той е там,еле пък Чачо.И аз попаднах на много постове обсъждащи тази снимка и по-точно това ,че пуши.Аз наистина не разбирам какво ги касае колко пуши,защо пуши,какво пуши.Ще спра до тук,защото за мен това съдене според мен е меко казано неуместно и прекалено.Всеки си има глава на раменете и си решава какво и защо.

Очаквам скоро снимка и от Чачо ,вероятно ще качи някой от постерите за втори сезон.Новите герои са нужни,за да има кой да убиват и кой да върти интригите а и да запълни липсите.Съмнявам се ,че групата на Демет ,както и Джерен,дори и Афра ще имат много екранно време,линията се завърта върху Ешреф,ако досега даваха и на двамата живота паралелно,сега от всичко ново изглежда ,че линията Нисан поне в началото ще остане на заден план.

Стигнах края на първи сезон на Ичерде,голям рев изреваха те,а и аз покрай тях.Съответно и с раздразнинето,че трябваше да се срещнат точно в парка за да са видими и удобни за всички желаещи да им видят сметката,ама сценарии,какво да правиш .

# 271
Бофче, с групата на Нисан нещата приключиха със заминаването и в Гърция. Надявам се силно така и да са останали, че ми бяха адски скучни.

Спойлер за Меджезира е, който не го е гледал, ако има такива, да не отваря по-добре. 😅
Скрит текст:
Преди малко стигнах до момента в Меджезира, където Мира прострелва Кенан. Бях в шок, а после, когато Яман пое вината, още повече. Явно с Ешреф имат общи неща, не преполагах тюдо този момент. 

# 272
Бофче, ако коментарът е към мен, не го съдя че пуши. Бих предпочела да не го прави, но съм последния човек, който ще го съди. Не веднъж съм казвала, че Пеями в Шивачът ми е любим в началото на втори сезон, когато пуши, пие и се занимава с всякакви упадъчни неща. Там даже не се сещам до историята с колата да е бил трезвен изобщо. Май закусваше цигари и бира. Такъв спомен имам.

Скрит текст:
Тази история с Яман ми е много тягостна. Като го гледах първия път и сякаш някой ми беше стиснал сърцето. Не знам как да го опиша. Мира уж се бореше с това да оневини Яман, но сякаш силите ѝ не стигнаха и си остана така.
Тук по същия начин, Ешреф пое вината, Нисан уж протестира, но очевидно първо си записа песента.

# 273
Бофче, ако коментарът е към мен, не го съдя че пуши. Бих предпочела да не го прави, но съм последния човек, който ще го съди. Не веднъж съм казвала, че Пеями в Шивачът ми е любим в началото на втори сезон, когато пуши, пие и се занимава с всякакви упадъчни неща. Там даже не се сещам до историята с колата да е бил трезвен изобщо. Май закусваше цигари и бира. Такъв спомен имам.

Скрит текст:
Тази история с Яман ми е много тягостна. Като го гледах първия път и сякаш някой ми беше стиснал сърцето. Не знам как да го опиша. Мира уж се бореше с това да оневини Яман, но сякаш силите ѝ не стигнаха и си остана така.
Тук по същия начин, Ешреф пое вината, Нисан уж протестира, но очевидно първо си записа песента.

Гери не е бил конкретно към теб в никакъв случай Heart,просто влязох в темата след като бях изчела един тон глупости под тази снимка качена от различни хора.Нормално е човек да не одобрява нещо,което прави друг човек,но там бяха прекалили просто. Даже на едно място го бяха определили ,като "наркоман",на друго място на човек със слаба воля и това явно ми е дошло в повече.
Аз също много харесва този Пеями.

Скрит текст:
В този етап от сериала Мира е толкова не в час,толкова объркана и генерално зле,че едвам я гледах.Вършеше тъпотия след тъпотия

# 274
Аз пък попаднах, че заради Чаатай снимките стартирали чак на 27ми и затова трябвало да го сменят. Не знам какво старта на снимките ги вълнува. Старта на сериала е важен.
Ако е шега не разбрах смешното.

# 275
Оф, боже, седнали да му държат сметка тия.
Та те жените в Турция пушат повече от мъжете, тях какви да ги наричаме?
Аз например нито пия, нито пуша, но никога не ми е пречило, ако другите около мен го правят, камо ли да им държа сметка. Всеки сам си избира какво му е приятно да прави.

Повторение на първият епизод на EşrefRüya в понеделник от 23:15 по Kanal D.

# 276
Гери
Аз съм малко скептична относно тази новина,защото изтичат сетови снимки от затвора.Ако не снимат Чачо кой? Надзирателя ? Пейзажа ?
Има логика да снимат от затвора,само ако снимат Чачо,което означава,че Чачо вече снима,освен ако тези снимки не са стари.
Трябвало да го сменят викаш Smiley хахах и кой ще остане да гледа сериала ? Освен ревностните фенки на Демет ?

Жаки В Инстаграм е направо трагедия,имам чувството ,че всеки който е недоволен и нещастен се юрва да хейти всички,които му се мернат пред погледа.

# 277
Bof4eto, в X е същото, аз затова се отказах да чета коментари.
Хейтъри колкото искаш.
Аз съм скептична относно тези "новини" .
В затвора освен него, няма кой да снимат, а и, ако скоро ще има тийзър, Чаатай също трябва да участва. Както и нови постери и снимки.
Всъщност едва ли има толкова голяма разлика между 25-ти и 27- ми, но трябва да има поводи за критика.
bof4eto,  втория сезон наистина изглежда, че фокусът ще падне върху Ешреф -затворът, борбата с Кадир, новите врагове и вътрешните предателства в Сираците. Това може би автоматично ще „избута“ част от страничните линии на заден план.
И аз не обичам нови герои, но те са необходими за интриги и жертви в сценария. Без свежа кръв няма как да има динамика,  нужни са за обратите, за екшъна и за това да поддържат напрежението около главните.
Групата на Демет, Джерен,  че даже и Афра вероятно ще получат екранно време, но само като фон.
Виж за линията на Нисан, не съм сигурна. Ако в първи сезон тя беше показана успоредно с живота на Ешреф (сцената, музиката, мечтите, сестра и), сега вероятно ще остане на по-заден план. Поне в началото ще се акцентира на Ешреф и „Сираците“, а нейното присъствие ще бъде повече през връзката и с него, не като самостоятелна линия.
А любовната нишка може да се разгърне по-силно, когато дойде моментът за голям сблъсък.
Скрит текст:
Моментът, в който Яман пое вината от Мира е един от най-сърцераздирателните моменти в Medcezir. Поне по отношение на играта на Чачо,  направо ти се скъсва сърцето.
А Мира наистина вършеше глупост, след глупост.
Хриси, ти как определяш поведението и на двамата?

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 18:41 от NeZ_9

# 278
Чагатай Улусой закупи къща в луксозния комплекс Six Senses Kaplankaya в Бодрум. Комплексът, в който се помещават и домовете на много известни личности като Изет Йозилхан, Али Коч и семейство Сабанджъ, разполага с вили на стойност от 3 до 20 милиона долара, с частни плажове и уединена сграда.

# 279
Жаки Да не стане ,като с яхтата SmileSmileSmile

Нези В началото ще е по-назад,после,когато се срещнат,а това е сигурно- ще ги изравнят.Аз лично се надявам докато срещне Нисан отново да има достатъчно време да разгърнат донякъде другите линии,опасявам се,че ще тръгнат в нови посоки и ще оставят миналото ,а  на мен ми се искаше повече ретроспекции от миналото ,най-вече Ешреф - Чийдем.Това много би обяснило относно и двамата,какво е станало между тях,та тя да се влюби толкова,Новите герои ,означава нови сюжетни линии,ако е вярна информацията за брата на Ешреф,това означава сюжетна линия и за него,за миналото ,от къде се е пръкнал,къде е бил досега и т.н. ,както и за всички останали нови персонажи.Доверявам се на сценаристите,че няма да оставят нещата посредата пък ще видим.

# 280
О, да, и аз искам същото. Hands V
А за групата си мислех, че, ако Нисан е станала известна певица, може би ще има нужда от група, с която да се изявява.
Това за братът на Ешреф все още не го вярвам. Може и фейк да е.

# 281
За групата, миналата седмица писаха, че няма да ги има във втори сезон....явно съм забравила да го донеса, щом не знаете! Така че тя става известна без групата, най-вероятно с песента от Учителя, не му помня името.

Бофче, не знам дали ще е като яхтата, ама са ми много интересни как с такава категоричност ги пишат тия новини, все едно са присъствали на сделката.

# 282
Даже го и ожениха! Joy

# 283
А, дано!

Интересно, че 2 епизод е с 29 млн, 3 и 4 са 30 млн. гледания

И от 5 епизод, сериала го спряха за Турция и спадането е наполовина.

# 284
Те го женят,ама той дали ще се ожени скоро е друг въпрос.Лично аз съм скептична относно писанията в пресата за годеж и т.н. просто защото няма смисъл да криеш жената,ако си решил да бъде твоя съпруга.Няма да бягаш от летището,няма да се криеш.Ще ги подминеш репортерите с усмивка и без коментар.Няма да се пази ,като дявол от тамян да не го снимат случайно с нея.Говоря за жената,която е избрал за своя съпруга,а не просто гадже,с което си прекарваш времето.Още повече,че няма проблем да се показва с близки,приятели и т.н.,но точно с нея -не.Лично на мен ми говори достатъчно,че с Аслъхан не са на тази стъпка.Това може да предстои,а може и не.

Аз съм направо изумена,толкова време не можаха да хванат,че Мерт е предател и работи за Джелял,а той хвана Сарп за нула време.Остават ми още 7 епизода ,на 32ри съм при Ашкъмите.За още 2-3 дена ще го приключа.Сарп ми е по-младата версия на Ешреф.

Общи условия

Активация на акаунт