Чаатай е човек,не имагинерен образ,не илюзия,божество или нещо такова,а човек и съответно нищо човешко не му е чуждо.Много "фенове" ,слагам нарочно кавичките очакват човека да е идеален,без забележки,недостатъци и т.н. е да ама не ! Човек е ! Има право да си пуши ,да си пие и каквото друго реши да прави,защото това че е избрал работата му да е в светлината на прожекторите,не означава,че той е там,еле пък Чачо.И аз попаднах на много постове обсъждащи тази снимка и по-точно това ,че пуши.Аз наистина не разбирам какво ги касае колко пуши,защо пуши,какво пуши.Ще спра до тук,защото за мен това съдене според мен е меко казано неуместно и прекалено.Всеки си има глава на раменете и си решава какво и защо.
Очаквам скоро снимка и от Чачо ,вероятно ще качи някой от постерите за втори сезон.Новите герои са нужни,за да има кой да убиват и кой да върти интригите а и да запълни липсите.Съмнявам се ,че групата на Демет ,както и Джерен,дори и Афра ще имат много екранно време,линията се завърта върху Ешреф,ако досега даваха и на двамата живота паралелно,сега от всичко ново изглежда ,че линията Нисан поне в началото ще остане на заден план.
Стигнах края на първи сезон на Ичерде,голям рев изреваха те,а и аз покрай тях.Съответно и с раздразнинето,че трябваше да се срещнат точно в парка за да са видими и удобни за всички желаещи да им видят сметката,ама сценарии,какво да правиш .

хахах и кой ще остане да гледа сериала ? Освен ревностните фенки на Демет ?