Осмокласници 2025/2026

• 38 176
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Нали има документи за всяко класиране, не е току така да се раздават места.

Ако Иван е с бал 300 примерно, няма как да му пишат 400. Ако Драган е с бал 350 и е класиран след Иван, нали това се вижда в РУО.

# 151
# 152
Е, все пак си изпращат информацията за класирането в РУО, а там е в пълен обем. Та, трябва и РУО да е намесено в измамната схема.

Те нека си я изпращат, РУО не си представям да седне да чете и прави проверка на информацията от протоколи/таблици от училищата. Най-вероятно прибират всичко в една папка и правят проверка само по сигнал. Не съм запозната с формата на изпратеното, но и смятам, че винаги има начин да се заобиколят правилата.

# 153
В темата бе споделено, чя някои класове набъбват с по 2, 3 бройки след началото на уч.година. Начин да се заобиколи системата има, но едва ли е на 5 класиране.

Успех на тези, които ще борят системата и на това класиране!

# 154
Живи и здрави да са наборите, пък ще си намерят пътя.
Успех и от мен на всички в този етап. Аз отивам да слагам ролерите🤪🙏.

# 155
Ако нещо се прави, може дете с висок бал, записано в частно да "пази" място до пето на дете с по-нисък бал.
Или да накарат при приети близнаци единият да се запише надпланово и така да има място.
Иначе като кандидатстваш, вадят ти данните от инфоприем. Поне така беше на пето миналата година в четвърти клас.
Или познат да даде знак кой е най-високият бал, за да добяга познато дете в последния момент. За повече от това е доказуемо, а се съмнявам някой да си заложи главата.

# 156
  • Куциндрел
Дано някой в РУО си прави труда да проверява всичко, но предполагам, че го правят по сигнал или ако са си набелязали някое училище.
За това докато не е почнала учебната година не трябва всичко да минава през системата както са 3то и 4то класиране.
Да отклоня пак темата - вашите деца как са с къпането? Аз отгледам един чистокръвен скункс. По-миналата година си беше харесал някаква девойка и се къпеше всеки ден, ама после я разлиби и сега влиза в банята само под заплаха за цялостта му.

# 157
Ceca, разсмя ме😀😀😀!
Моя е обратното. От малък е суетен, много държи на това да е чист, спретнат,дрехите му да са съчетани и да ухае на хубаво. Аз през годините съм подкрепяла това, защото го смятам за +. Хубаво е да му пука как изглежда и да е спретнат и ухаещ на чисто. Иначе се къпе поне по веднъж на ден. В жегите може и два пъти.
Понеже и аз съм фен на парфюмите (явно от мен го е прихванал това) си има своя колекция и си кометираме доста по тая тема.

# 158
  • Куциндрел
Ceca, разсмя ме😀😀😀!
Моя е обратното. От малък е суетен, много държи на това да е чист, спретнат,дрехите му да са съчетани и да ухае на хубаво. Аз през годините съм подкрепяла това, защото го смятам за +. Хубаво е да му пука как изглежда и да е спретнат и ухаещ на чисто. Иначе се къпе поне по веднъж на ден. В жегите може и два пъти.
Понеже и аз съм фен на парфюмите (явно от мен го е прихванал това) си има своя колекция и си кометираме доста по тая тема.
И моя е суетен, ама скункс. Със зор го вкарваме в банята после със зор излиза. Колежките ми казват, че било нормално за тинейджъри и да чакам да си намери гадже, ама до тогава няма да хваща 3 пръста кир, я!

# 159
Мързи ги просто. Моят се къпе, ама е зор да влезе в банята, после зор да излезе, по сто часа кисне....

# 160
  • София
С набора вече нямаме такива мрънкане за хигиената. Имаше едни период около 13 като е бил, когато ежедневното къпане беше с мноооого "подсещане". Сега е добре. От време на време се налага да напомняме за нещо против изпотяване, но е рядко. За сметка на това брат му на 10 навлиза в смрадливия период и е мъка, къпе се и след половин час пак се е вмирисал.

# 161
И моя допреди няколко месеца едва го наритвах да влиза в банята, след което пък забравяше да излезе. Обаче явно почна да се поти повече и сам да усеща това и сега по два пъти на ден даже се чипосва.
Така че спокойно, идва им времето на всички, когато сами на себе си почват да понамирисват.

# 162
Постоянно се къпе - сигурно по три пъти на ден. Ние сме в къща, с бойлер сме и това в един момент се превръща в проблем, защото не можем да се доредим от него. Да не говорим, че в тая жега изхабява абсолютно всичката топла вода. Брат му се къпе с почти студена, но той явно се щави.
И това е поне от две години. Тази маниакалност към хигиената.

# 163
  • Бургас
Хаха, как добре ми е познато източването на целия бойлер. В дните, в които ходехме на плаж цялото семейство, нея я пускахме последна да се къпе, защото рискувахме да си седим с часове с пясъка.

# 164
  • Абсурдистан
Аз се присъединявам към вас от новия ешалон седмокласничета, които ще преживеят тепърва тази лудост, през която вие преминахте

Общи условия

Активация на акаунт