За тетрадки моите предпочитат голям формат. В първия час учителите казват какви допълнителни изисквания имат.
По литература някои преподаватели препоръчват да изчетат детската библия, защото е по-разбираема.
Чудесни, със спирала, всякакви разновидности. Голям формат. Отдавна моята не ползва малък по никой предмет. Отделно бяха останали няколко от миналата година. Смятам, че ще са идеални поне за 2 г., ако не и за целия първи етап на средното. Също така силно се надявам да не искат тъпите учебни тетрадки, освен по езика, където има смисъл от тях. Например тази година по история сме купували тетрадка, в която няма написан и ред. Не знам дали изобщо учителят е изисквал, но като го познавам... надали... ама не изключвам и моята да е скатала. Но чак пък цяла тетрадка да седи ненадписана и с етикет, по-скоро означава, че само съм я купила напразно. 
), та тази седмица минах набързо през Джъмбо за останалото, да ми се маха и това от главата. Тетрадки и на двамата всече взимам само голям формат, основно 40 л - от по-големите така си стоят, а и тежат много. Препоръчани теми