Осмокласници 2025/2026

• 38 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз имам само входящ номер за записване, служебна бележка нямам от училището
Аз също нямам бележка. Не знам и входящ номер. Нищо такова не съм попълвала. Както могат да си теглят данните ни автоматично, така да си теглят и данните от училището.

# 481
От училището бележката ще я изтеглят автоматично, само трябва да си подадете искането с вашите данни и данните на детето Hands V

# 482
  • Стара Загора
Освен ПИК от НАП, друго трябва ли ми за подаване онлайн?
Нямам персонален подпис аз, имам фирмен на моето име, но не върви Simple Smile

# 483
  • Варна
 Аз влизам с ПИК. Два пъти ми звъняха от НОИ за тази бележка/ явно различни служителки/, та два пъти им обещавах, щом я получа, тутакси ще им я изпратя. Чакат, милите, ами и аз чакам. До понеделник. Дано!

# 484
Лесно стана в ПИК от НАП. Благодаря,че подсетихте. Без бележка пуснах заявление, сигурно след 15/09 ще преведат парите.

# 485
Лесно стана в ПИК от НАП. Благодаря,че подсетихте. Без бележка пуснах заявление, сигурно след 15/09 ще преведат парите.
Мисля, че през октомври...

# 486
Преди мен майка на осмокласник подаваше искане за 300 лв. Служителките я посъветваха да подаде и да изчака МОН да подаде информацията към социалните за.записаните осмокласници и после те ще ги пуснат. Който бърза, може сам да занесе бележката.

# 487
На мен направо ми дадоха бележката още при записването.
Аз не знаех и нямаше и да питам, но като ми казаха: ето ви бележката за социалните и се сетих, че четох във форума за тези помощи. Подадох онлайн като прикачих бележката и много бързо обработиха искането и ми преведоха парите.
Подадох и за дъщеря ми, която ще е 4 клас и за нея ми преведоха.

Но тъй като не се бях интересувала...предните 3 години за дъщерята съм ги пропуснала Simple Smile

# 488
  • София
С триста зора и аз подадох, все нещо се объркваше - аз и технологиите .... борбата е безмилостно жестока .... Явно в крайна сметка го подадох макар и без документ от училището, но съвсем забравих да питам ... здраве! Явно ще почакаме, дано ги дочакаме все пак

# 489
  • Варна
,,Помощта се изплаща на два пъти: 50% се изплащат след началото на учебната година, а другите 50% - след началото на втория учебен срок, ако детето продължава да посещава училище."

# 490
  • София
Освен ПИК от НАП, друго трябва ли ми за подаване онлайн?
Нямам персонален подпис аз, имам фирмен на моето име, но не върви Simple Smile
Аз влизам с удостоверяване през Евротръст. Ако го имаш активирано приложението е идеално. Имам ПИК на НАП, но не е у мен и се сетих, че става Евротръст-а

# 491
  • Куциндрел
Другата седмица ще се занимавам с подаване на заявление за помощта.
Сега на дневен ред е как да изкарам детето от водата, има вълни и не иска да излиза.

# 492
  • Варна
 А, как- иди му пошепни на ушенце - Има медузи!

# 493
  • Стара Загора
Даже и аз успях да подам онлайн, а хич не обичам Simple Smile Имам ПИК от НАП

# 494
  • Куциндрел
А, как- иди му пошепни на ушенце - Има медузи!
Нема мине номера. Преди години го жулна медуза, рев, рев, че едва ли не акула го е хапала и като разбра, че няма страшно и ще му мине, вече не го е страх. Знае само, че е неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт