Странни отношения

• 7 277
  • 231
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Момата е незряла и със селски манталитет просто. Нищо повече или по-малко.
Ама той ТОЧНО такава си я е взел, и то на 19.

За мен е много зле девойката. Външният вид и уменията в леглото не е добре да са фактор, когато градиш живот с някой. Просто авторът има наивния план да гради патриархално семейство с неподходяща за това жена.
Щото точно пък някоя с нормални доходи и произход ще го търпи да и се прави на патриах. Друг път. Тази го търпи точно защото е от това семейство.

Някаква пиявица се захванала като кърлеж за богат мъж, че и недоволства и тука задружно й ръкопляскат.
После защо мъжете се превръщали в женомразци и инсели. Много интересно защо?
Ама този богат ли е? Бре, не знаех, че това бил богат. За мен даже за заможен не се закача. Към днешен ден 2025.

Хм, аз отдавна не съм в България. Какво се смята там сега за богат? Десет хиляди на месец малко ли ви се струва и всеки ли ги изкарва?
Средна работа. Добра заплата, много добра заплата, но нищо извънземно.

# 181
Е, ще се научи по трудния начин.

Нямам за какво да завиждам аз, ако предната забележка беше към мен. Издържана съм през цялото студентстване от баща ми и ден не ми се е наложило да работя тогава, нито пък да си търся спонсори.

# 182
  • София
Каква къща? Двустаен апартамент, нямат деца, нямат животни, нямат двор. Счупила се е да върти синджирчето около пръста, докато балъка я е поел напълно.

Именно де. Двустаен апартамент, авторът сам казва, че момата не иска много, със сигурност не й превежда печалбата по сметката, колко да е захлебила? Върти домакинството, учи, голямата готованка. Срещу доста повече пари и придобивки, истинските използвачки очакват само да красят дома.

# 183
  • Далечният изток
Двустаен апартамент да е. Тя домакинства, учи, кара си стажа, той работи... Всичко ми се струва съвсем нормално. Проблемът е нейното семейство. За автора.

# 184
  • Пловдив
Двустаен апартамент да е. Тя домакинства, учи, кара си стажа, той работи... Всичко ми се струва съвсем нормално. Проблемът е нейното семейство. За автора.
Ама то семейството си е било същото и преди 3 години?!?! Когато си я е взел.

# 185
Каква къща? Двустаен апартамент, нямат деца, нямат животни, нямат двор. Счупила се е да върти синджирчето около пръста, докато балъка я е поел напълно.

Именно де. Двустаен апартамент, авторът сам казва, че момата не иска много, със сигурност не й превежда печалбата по сметката, колко да е захлебила? Върти домакинството, учи, голямата готованка. Срещу доста повече пари и придобивки, истинските използвачки очакват само да красят дома.

Ами до толкова й стигат възможностите. Сега какво? Да тръгна да я съжалявам, че не е могла да усучи някой голям богаташ ли?
Те мега богатите не се озъртат точно за такива жени от такива проблемни семейства.

# 186
  • Out of the Mix
Бабри, ще гледам да съм кратък.

Може на ЛС да ти пиша по -подробно, но сега нямам време.

България е разделена на София и провинция относно заплатите.

Остави статистиката и какво пише в медиите.

Средната заплата в София е 2-3к нето масово за нормирано работно време от 9.00 до 17.00 ч.

10к взимат 2-3% от населението, предполагам разбираш секторите и длъжностите.

Депутатите взимат между 7-12к

Министрите 8-10к според зависи.

На президента доскоро му беше 12-15к нещо такова, както и на председателя на Парламента.

Синиъри в IT докарват 6-8к.
Дивелъпъри и архитекти 10к+, има и такива на 15к, дори 20к, но са рядкост.

Автомонтьори докарват 5-10к.

Плочкаджии - за средна баня в момента 2-4к според зависи.

Шофер в ГТ на София гордо вече 3-5к. Grinning

Полицаите и силоваците вече са с нереално високи заплати, което следващите години яко ще тежи на бюджета.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 17:43 от Revoker

# 187
  • Пловдив
Що бе, принц Хари как си взе Меган Маркъл от проблемното семейство?

Млад зъболекар лесно ще си докарва по 5 к. Старо куче, което е развило и специалност (много малко ги имат официално, но все пак се развиват в определени направления) - 10к +. Колко плюс - зависи.
Лекар със специалност, нововзета 5 к. Добър лекар със специалност 10 к и 10 к +.
Вярно, че умират от глад докато вземат специалност, но после само кашират. Но трябва да не са супер некадърни де.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 17:44 от Янтра

# 188
Благодаря, Ревокър! Значи с 10,000 месечно и с бизнес на светло човекът си е богат по българските стандарти. Добре се е ориентирала девойката значи.

# 189

Revoker излез малко от ИТ.
Млад зъболекар лесно щ=си докарва по 5 к. Старо куче, което е развило и специалност (много малко ги имат официално, но все пак се развиват в определени направления) - 10к +. Колко плюс - зависи.
Лекар със специалност, нововзета 5 к. Добър лекар със специалност 10 к и 10 к +.
Вярно, че умират от глад докато вземат специалност, но после само кашират. Но трябва да не са супер некадърни де.

Ти сериозно ли сравняваш Меган Маркъл, която и преди Хари е имала ангажименти в телевизията и работа, с тази безполезна красавица, която не работи?

# 190
  • София
Ами до толкова й стигат възможностите. Сега какво? Да тръгна да я съжалявам, че не е могла да усучи някой голям богаташ ли?
Те мега богатите не се озъртат точно за такива жени от такива проблемни семейства.

Че къде става дума за съжаление? Не чувам момичето да се оплаква. Авторът се оплаква. Ако не смята, че получава достатъчно насреща, да се разделят. Иначе е добър въпрос защо е тръгнал да взима момиче от проблемно семейство.

Благодаря, Ревокър! Значи с 10,000 месечно и с бизнес на светло човекът си е богат по българските стандарти. Добре се е ориентирала девойката значи.

Значи трябваше да бърза да го "върже" с брак и дете, а тя хич не се бута.

# 191
  • Пловдив

Revoker излез малко от ИТ.
Млад зъболекар лесно щ=си докарва по 5 к. Старо куче, което е развило и специалност (много малко ги имат официално, но все пак се развиват в определени направления) - 10к +. Колко плюс - зависи.

Ти сериозно ли сравняваш Меган Маркъл, която и преди Хари е имала ангажименти в телевизията и работа, с тази безполезна красавица, която не работи?
Ама тоз да не е принц Хари по възможности?!?!?! С двустайка.

# 192
Ама какви 10к вади тоя автор, като още в първи пост пише, че плаща всички сметки и на първо място е написал наем. Ама тя тая двустайка била квартира, не собственост на автора..... Ясно, ясно

"От началото на нашата връзка аз съм покрил всички разходи - Наем/Сметки/Телефони/Храна/Цигари/Излизания/Почивки и общо взето каквото е нужно. Тя е студентка и не работи, аз пък нямам нищо против щом имам възможност да поема всички тези разходи - имал съм дълга връзка в която съм разделял разходите/домакинство и всичко с партньора си, не ми е харесвало, не съм се чувствал комфортно и предпочитам да поемам всички финансови разходи, а партньора ми домакинските задължения"

# 193
Лъвица, той спомена, че говорят за семейство вече. Явно се мисли в тази посока, но в момента той има някакви притеснения и иска да ги изчисти.

# 194
Бягай с 200 брат

Общи условия

Активация на акаунт