💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 20 368
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Аз съм вече 17та седмица с една предна и една задна плацента и мойте са активни най вече вечер, усещам ги като балончета на различни места по корема. Моята шийка в началото беше  43мм преди 2 седмици я измериха 38мм, след седмица съм на преглед и се надявям че няма да се е скъсила още.
Ние имаме огромен проблем с имената и двамата нямаме никави идей, ще падне мислене 😆

# 16
Ааа, да. Следобед и вечер се появяват, тежест, болки като усукване на яйчниците. Тогава прибягвам към нош-па и се гътам в леглото. Лежането помага. Проблема при мен е и, че доста ме наболява таза и схващанията в тази област са направо нетърпими понякога и спя на моменти в полуседнало положение с широко разтворени бедра и възглавници навсякъде що мога да сложа около тялото си. Не знам как е при другите, но най малкото такова чудо съм очаквала да бера още от 4-ия месец на бременността...

В какъв смисъл "странно усещане"?

Здравейте и от мен аз утре влизам в 18 г.с някой има ли странно усещане ниско долу в корема?
Ами като тежест ниско долу болки понякога

# 17
  • София
Честита нова тема,

аз съм чак на 24-ти на преглед и нямам търпение. Нямам усещания непрекъснато, а само в определени пози предимно вечер или след хранене.

За имена сме мислили между 2 и още нямаме твърда позиция, но е почти сигурно, че ще е едно от двете.

Бодежи имах онзи ден в 18 седмица и 4 дни съм вече.

Нямам търпение да разхлади, започнах да се оглеждам и за кошарка, че имаме 1, но се ползва от баткото и сега ще купуваме още една за малката.

# 18
Ние сме измислили име още отпреди да е заченато бебенцето 😅 а откакто разбрахме пола вече си и викаме с името 🥰

# 19
А какво ще кажете за името Кристина?😁🩷 Или може би Кристин ? Кое ви харесва повече , въпреки, че са почти еднакви 😊 Таткото пък мисли Мелиса, понеже е турчин и имената са му турски и от една страна ще е по-добре и името да е такова за да се връзва с имената му😌

# 20
На мен повече ми харесва Кристина, звучи ми по-меко и по-нежно от другия вариант.
За мен името понеже е международно и съм го чувала по доста държави, би си отивало също с други по международност фамилии.

А какво ще кажете за името Кристина?😁🩷 Или може би Кристин ? Кое ви харесва повече , въпреки, че са почти еднакви 😊 Таткото пък мисли Мелиса, понеже е турчин и имената са му турски и от една страна ще е по-добре и името да е такова за да се връзва с имената му😌

# 21
Кристина наистина звучи по-добре, но вие ще си прецените.
Иначе ние за име бяхме избрали за момиче много отдавна, но като разбрахме че ще е момче и леко го изменихме.
Ще кажа само, че името по-скоро аз го избрах, така или иначе другите две имена ще са на таткото, някак ми е чест аз да го избера. А и сме се разбрали да не носи името или буквата на никого от семейните ни линии.

# 22
Ние имаме име, няма да е кръстена на никой от семейството. Името е свързано с мястото където беше зачената. Бяхме на почивка в едно от най-романтичните места в Европа ( поне за мен) избрахме име, което е международно, но и традиционно и много често срещано в тази държава. Идеята беше моя, мъжа ми много хареса името и не сме мислили за други варианти.

# 23
Ние още се чудим за имена, особено защото първо ни казаха момче, преди 2 дни момиче и сега ще чакаме втората ф.м. да потвърдят евентуално. 😄

# 24
Ние много отдавна имаме измислени имена и за момче и за момиче, но според родителите ни въобще не си подхождат с чисто българската ни фамилия. Имената са чуждестранни. Но все пак мисля да е както го почувстваме.

# 25
Аз имах име, което много ми харесваше за момиче, но напоследък по-често се среща и незнам. Честно казано въпреки, че знаем пола, ще изчакаме втората фетална и тогава ще говорим

# 26
  • Русе
И ние имахме по 2 имена и за двата пола. Когато казахме за бебето на каката започнахме да умуваме за имена и тя категорично отхвърли по 1 за всеки пол 😄 Та....почти не ни остави избор, но вече като знаем, че и бебето е момиче, май сме готови с избора.

# 27
И на мен повече ми харесва Кристина. Даже по-модерно ми звучи. А колкото до мъжко име, преди да разберем пола , ако беше момче със сигурност щеше да се казва Йоан😊💙

# 28
И на мен повече ми харесва Кристина. Даже по-модерно ми звучи. А колкото до мъжко име, преди да разберем пола , ако беше момче със сигурност щеше да се казва Йоан😊💙

Йоан е също едно от имената, за нас - ако е момче. Много е красиво. Всъщност и за момиче Йоана е прекрасно. 💕

# 29

Йоан е също едно от имената, за нас - ако е момче. Много е красиво. Всъщност и за момиче Йоана е прекрасно. 💕
Даа. Йоан - на кратко Яни е много, много готино 😊😊💙

Общи условия

Активация на акаунт