💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 20 366
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Аз имам друг въпрос, усещали ли сте болки в корема? Преди 2 седмици ме заболя веднъж за около 30-тина секунди целият корем (заболя, стегна, не знам как да го опиша точно), днес ми се случи от ново? Дали са някакъв вид контракции или? /първа бременност ми е/
Може би са контракции, а втвърдява ли се? Пиеш ли магнезий, но шпа?

# 46
Първоначално с таткото се разбрахме всеки от нас да избере по едно има за бебетата (две момичета), но като започнахме да обсъждаме се оказа, че имаме леко  различни виждания. Аз исках рядко срещани имена, модерни и съвременни, но все пак със славянски корен (имам предвид да не е Мелъни, Роуз например или подобни), по-дълги, женствени, които обаче и да си подхождат. След като стеснихме кръга до първите букви на родителите ни стана много трудно. Той предложи точно обратното - късни имена, по-често срещани, нищо уникално , които първоначално ми се сториха несъвместими, но след като ми улегнаха в ума и си ги преповторих започнаха да ми харесват. Та има още време, кой знае какво ще измисля особено и лато приключа с работата и имам цели дни за размисли…

# 47
Аз имам друг въпрос, усещали ли сте болки в корема? Преди 2 седмици ме заболя веднъж за около 30-тина секунди целият корем (заболя, стегна, не знам как да го опиша точно), днес ми се случи от ново? Дали са някакъв вид контракции или? /първа бременност ми е/

Аз също мисля, че са контракции. Бяха ми изписали но-шпа във вторият месец, защото ме болеше ниско при яйчниците, но го спрях. чудя се дали да не го пия пак

# 48

Аз също мисля, че са контракции. Бяха ми изписали но-шпа във вторият месец, защото ме болеше ниско при яйчниците, но го спрях. чудя се дали да не го пия пак
И аз имам контракции но не са болезнени, пия магнерот сутрин и вечер. Ама питай АГ, почти сигурна съм, че ще ти го въведат. Не е страшно, нормално е, така ми обясниха, но трябва да се пие магнезий, за да се отпуска матката.

# 49
Имената за момиченца наистина са по- лесни сякаш. Ние няма да знаем какво чакаме до последно и ще трябва да подготвим любими и в двата варианта.
Аз харесвам Оливия, Матеа, Изабел, Елена, Лора.

# 50
Ние за момиченце се колебаем между
Сиена, Амели, Мириам, Изабела, Виктория.
Единствено последните две ме притесняват че вече около нас има много деца с тези имена и моя приятелка детска учителка каза че по 3 деца в група има Виктория и Изабела.
Деугото е че всичките грам не ми звучат с нашата силно българска фамилия, но ще го мислим…

А за момченце сме харесали Матео, Лео, Ноа, Адриан. Пак притеснението ми е, че не си отиват с фамилията ни.

# 51
Матео е нашето име също за момченце. Бях сънувала преди 8 години, когато бях бременна с първото ни детенце, че ще имам момче и че ще се казва Матео. Оказа се момиченце и името така си остана.
Сега споделих на дъщеря ни и тя много го хареса и иска да го използваме, ако е момченце. Мъжът ми не е много съгласен 🤣

# 52
Матео е нашето име също за момченце. Бях сънувала преди 8 години, когато бях бременна с първото ни детенце, че ще имам момче и че ще се казва Матео. Оказа се момиченце и името така си остана.
Сега споделих на дъщеря ни и тя много го хареса и иска да го използваме, ако е момченце. Мъжът ми не е много съгласен 🤣

Аз имах  сън с името на бебето, но по-различен - сънувах, че е момче и (починалият ми) дядо се обръща по именно към бебето с име, което дори не бях обмисляла. Името беше Теодор и се чудя дали не е някакъв знак, защото няколко човека ми казаха, че щом съм сънувала такова нещо - би следвало да го кръстя така. С дядо ми бяхме изключително близки, той ме отгледа и за мен беше моят баща, а почина миналата година и още се възстановявам от загубата му.

Скрит текст:
Другото интересно нещо беше, че преди да разбера, че съм бременна (сигурно съм била в 1-ва или 2-ра седмица бременност) , отново сънувах дядо и ми каза, че съм бременна и че всичко ще е наред с бебето. В момента в който ми закъсня, още на следващият ден си направих 3 теста и бяха позитивни. Аз доста вярвам в знаци, сънища и т.н.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 15:59 от MissBabyJane

# 53
  • София

Аз имах  сън с името на бебето, но по-различен - сънувах, че е момче и (починалият ми) дядо се обръща по именно към бебето с име, което дори не бях обмисляла. Името беше Теодор и се чудя дали не е някакъв знак, защото няколко човека ми казаха, че щом съм сънувала такова нещо - би следвало да го кръстя така. С дядо ми бяхме изключително близки, той ме отгледа и за мен беше моят баща, а почина миналата година и още се възстановявам от загубата му.

Другото интересно нещо беше, че преди да разбера, че съм бременна (сигурно съм била в 1-ва или 2-ра седмица бременност) , отново сънувах дядо и ми каза, че съм бременна и че всичко ще е наред с бебето. В момента в който ми закъсня, още на следващият ден си направих 3 теста и бяха позитивни. Аз доста вярвам в знаци, сънища и т.н.

Хубаво име с хубаво значение “божи дар”.

Вие ще решите дали да го използвате 🤗.

# 54
Момичета , как са вашите кръвни изследвания и по точно хемоглобина? Днес излезнаха резултатите на моя и е 119 пише че нормата е 120. Чак другия месец съм отново на преглед.

# 55
При тези норми моя беше 114 и ми изписаха Сорбифер.

# 56
Моя хемоглобин е 112, а желязото е 3 от минимална долна граница 7 и пия Липоферилак Форте от самото начало на бременността.

# 57
Моят хемоглобин беше 108 и ми изписаха по 2 таблетки сорбофер.

# 58
MissBabyJane, много интересно. Аз също вярвам в такива неща. Няма нищо случайно. Може би дядо ти те пази и напътства от там горе.

# 59
Аз съм със 116, както и ниски еритроцити и хематокрит. Другата седмица съм на преглед и ще видим дали ще изпишат нещо.

Общи условия

Активация на акаунт