💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 17 160
  • 639
  •   3
Отговори
# 630
Здравейте,

днес си пуснах разни кръвни изследвания и повечето неща изглеждат ок. Озадачи ме обаче глюкозата - допреди месец беше 4.19 а сега е 4.9 ... което е в норма, но ми се струва малко високо...

# 631
Здравейте,

днес си пуснах разни кръвни изследвания и повечето неща изглеждат ок. Озадачи ме обаче глюкозата - допреди месец беше 4.19 а сега е 4.9 ... което е в норма, но ми се струва малко високо...

Височка е, да. За бременни е до 5.1. с напредване на бременността още ще се покачва.
Яла ли си късно или нещо въглехидратно на вечеря?

# 632
За помпата,
Моята е на Медела,ето тази

https://www.olx.bg/d/ad/dvoyna-dvufazna-pompa-za-karma-medela-sw … D139-ID9zNi5.html
За бебето ,аз от 4 ден го носих юнака,имам и слинг и раница, и не е вярно че бебето се носи в магазина,там имат кукли,обясняват всичко,за да може като се роди да сте готови,а не тепърва да го мислиш и това.
И слинга и раницата са ми на ергобейби,
Сега ще ви намеря снимки

https://www.olx.bg/d/ad/e-ergonomichna-ranitsa-ergobaby-omni-bre … D139-ID9ka2v.html
https://slingoteka.com/bg/shops/
Това е магазина,Хриси е много готина,обяснява всичко може и онлайн да се разберете.

# 633
Здравейте,

Височка е, да. За бременни е до 5.1. с напредване на бременността още ще се покачва.
Яла ли си късно или нещо въглехидратно на вечеря?

Да, може да се каже … вечерях ориз към 8 и после супер много огладнях и в 11 ядох ядки …

# 634
Напълно възможно е да е от това, оптимално трябва 12 часа гладуване за кръвни изследвания вкл. и захар.
Иначе моята от началото на бременността прогресивно се покачи от 5-6 г.с. - 4.3, 24 г.с. беше към 4.7-8 и ме изпратиха на обременяване и в 28 г.с. вече беше 5.1 Simple Smile

# 635
Относно обременяването, на вас само след 1-вия час ли ви взимаха кръв? Понеже пълното изследване е с 3-кратно взимане - на гладно, след първия и след втория час. Но не си представям как се стои в лаборатория с болни 2 часа, особено сега в това студено време, когато вирусите полудяха.
Също така разрешава ли се да се чака някъде отвън? Например в лабораторията до моя блок има паркче, където бих предпочела да изчакам.

# 636
  • 🌊
Когато аз си правех първото обременяване не са ме спирали от това да изляза, но казаха максимално малко движение. Седнах си на една пейка до лабораторията и си рових в телефона.
Сега ще отиде вероятно за ноември в 26 седмица и време няма да е много парково, но пак по-добре от фоайе с потенциално болни

# 637
Максимално беЗ движение, ама да отидете някъде на 10-15 ми пеша, според мен не е голям проблем. Аз си чаках в лабораторията, защото отидох в някакъв нов клон и нямаше нито един човек за два часа и си говорих с лаборантката. Иначе бях с колата и щях да седя в нея.
Взима се кръв преди глюкозата, 1 час след нея, 2 часа след нея.

# 638
Аз не съм мърдала от лабораторията реално. Взеха ми на гладно, след час и след още час.

# 639
И на мен трикратно ми взеха кръв - на гладно, на първия и после на втория час.
Следя се в частна клиника и там има манипулационна, там ми взимаха кръв и изчаквах във фоайето, идваха през това няколко други бременни за преглед, но реално почти не сме стояли заедно във фоайето. АГ ми забрани да мърдам от там, та нямах избор.

Общи условия

Активация на акаунт