💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 17 269
  • 639
  •   1
Отговори
# 480
На втората ФМ, Калев ме посъветва да направя третата възможно най-близо до 34г.с., което ако не се лъжа при мен се пада към края на ноември.

# 481
Момичета, преди време си бяхме писали за течно, прозрачно течение като вода (като подмокряне или пот) по бельото.
Имате ли го още? Аз да, а вече не е жега, тоест не е пот. Сега поставям и утрогестан и той тече и става мазало. Иначе на последните прегледи все ми казват че водите са ОК.

# 482
Aз продължавам да го имам. Дори тази сутрин след ставане от сън направо си изтече и ми намокри бельото. Успокоява ме, че като се загледам не е само вода, а има и леко бяло кремообразно измежду водната част от течението и се надявам да си е просто увеличен влагалищен секрет. Микробиологията ми е чиста, стерилната урина е чиста, трима лекари казаха, че е нормално. В понеделник съм на втора фетална и пак ще питам.

# 483
И аз го имам. Микробиология и стерилна урина са ок. Казаха ми, че било нормално…

# 484
Еми добре, ще си ходим подмокрени.
Аз има няма и се вкарам във филма с околоплодните води, за това ви питам...

# 485
Здравейте, накой дали е имал болки много ниско долу под пъпа. В сряда всичко беше наред, бебето обаче беше с главата надолу. Но след прегледа почнаха контракции и болки и сега вече не са остри но усещам като движение много много ниско долу Sad даже към слабините. В понеделник записах час за преглед но много се притеснявам дали може да се е получило някакво разкритие или сериозно скъсяване на шийката

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 16:36 от annonymous 18

# 486
И при мен се появи едно течение последните седмица- две, но няма неприятна миризма или цвят. Все едно съм се напишкала.... Добре че мина времето на летните панталони, че през тях дори протичах и беше много неприятно...
Отделно не знам при вас как е, но ще си призная, аз си се и напишквам като кихна... като повръщах първите месеци пак беше така. Ужас е. Rolling Eyes
Здравейте, накой дали е имал болки много ниско долу под пъпа. В сряда всичко беше наред, бебето обаче беше с главата надолу. Но след прегледа почнаха контракции и болки и сега вече не са остри но усещам като движение много много ниско долу Sad даже към слабините. В понеделник записах час за преглед но много се притеснявам дали може да се е получило някакво разкритие или сериозно скъсяване на шийката
Ами трудно е да преценя само по това описание, но аз бебето си го усещам постоянно много ниско долу. Бих казала някак зад срамната кост. Това си е от както го усещам. Редовно получавам по някой юмрук/ритник в слабините Laughing
Ако няма прокървяване, лежи повече до понеделник и стискам палци всичко да е наред на прегледа.

# 487
  • София
И аз имам увеличен влагалищен секрет. Околоплодните води са в норма, както и изследванията.

# 488
Моите околоплодни води са норма. На феталната морфология ми казаха.

# 489
Как сте момичета?
При мен нещо зачестиха стяганията на корема, пак започнах да се притеснявам, следващата седмица съм на преглед, но усещам, че до края ще съм си така...
Започнахме да набелязваме количка, харесах няколко - nuna triv, anex iq и muuvo 5.0, някой от вас дали има опит и впечатления? Търся нещо леко и същевременно сравнително високо. Искаше ми се да вземем и втора ръка, най-ми допадна нуната, но гледам че няма никакви обяви...

# 490
Аз ви съветвам да не робувате на марки .Моята преди 5г я взех от Магазин Слънчице в София ,просто отидох и от вратата я видях ,че е моята .Сега нямам търпение пак да я ползвам .Аз я ползвах много дълго време и после си купих лятна ,като направи 2г ,защотионие много пътуване и грам не ми беше удобна лятната .Иначе моята е Baby Dizain Bueno ,но вече ги няма в продажба .А новите който са пуснали на сайта им също са страхотни .Имат абсолютно всичко в самата количка и нищо не се купува отделно .Моята количка не е мръднала и няма никакви проблеми .Най-добре си купувайте на място количка ,че имам много приятелки с неудобни колички или счупени .

# 491
Да, аз всички ги гледах на място и пробвах, но все пак исках да чуя и мнения. Мувото е точно от Мое слънчице.
Защото покрай мен е пълно пък с жени, които си купуват някаква количка и след 7-8 месеца купуват втора, защото първата се оказва тежка/ неудобна. Иска ми се да избегна този момент, нямаме толкова място.

# 492
Как сте момичета?
При мен нещо зачестиха стяганията на корема, пак започнах да се притеснявам, следващата седмица съм на преглед, но усещам, че до края ще съм си така...
Започнахме да набелязваме количка, харесах няколко - nuna triv, anex iq и muuvo 5.0, някой от вас дали има опит и впечатления? Търся нещо леко и същевременно сравнително високо. Искаше ми се да вземем и втора ръка, най-ми допадна нуната, но гледам че няма никакви обяви...
И аз съм с много стягания...колко имаш на ден?
Целия корем ли се стяга или част? Исках да запиша колко горе долу имам и да питам АГ много ли са, ама не съм сигурна че разбирам кое е контракция, кое е бебето 😅 Иначе се притеснявам за шийката, и аз съм другата седмица на лекар. Мислих даже до болницата да ходя. Много рано май ни почнаха тея контракции, не знам.

# 493
Aз също имах стягания, особено петък и събота. Вчера реших, че ще почивам повече и всичко беше наред. Имах и еднократна, но продължителна болка тип менструална, която като че ли ме притеснява повече.
При самото стягане на корема сякаш се разделя на две топки, една по-малка и една по-голяма. Би трябвало всичко това да е нормално, но няма как да не се притесни човек.

# 494
Violetka91, някои дни и до 15 преброявам, основно свързани със стреса, аз работя още, паралелно се занимаваме с ново жилище, не съм се спряла особено.
Когато съм по-спокойна са по-малко, но знам ли. И аз не съм сигурна винаги, като цяло при ставане и лягане и ми казаха че не са проблем, гледам да не го мисля. Иначе моята шийка не е дълга, само на магнерот съм, към 30 мм беше сега в началото на 22 седмица. Но на две мнения ходих никой не е притеснен и гледам и аз да не го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт