💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 20 371
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
И на мен физическата активност ми липсва много, нямам категорична забрана, но "внимавай и се пази"... Съответно работя в офис по цял ден, нямам много движение, а преди спортувах поне 3 пъти в седмицата и много ми тежи колко съм се обездвижила. Елементарни неща ме изморяват ужасно... като знам, че и след секциото ще ми забранят да спортувам месеци наред съвсем се сдухвам.

# 721
И на мен физическата активност ми липсва много, нямам категорична забрана, но "внимавай и се пази"... Съответно работя в офис по цял ден, нямам много движение, а преди спортувах поне 3 пъти в седмицата и много ми тежи колко съм се обездвижила. Елементарни неща ме изморяват ужасно... като знам, че и след секциото ще ми забранят да спортувам месеци наред съвсем се сдухвам.

Може да говориш с АГ какво точно има предвид под "внимавай и се пази" и на мен ми го каза, но след като го изговорихме се оказва, че има предвид без вдигане на много тежко (но ако нямам избор вдигам и малкия просто не постоянно). Без тичане, силови тренировки и кардио. Но лек Stretching, тренировка за бременни, разходка напълно препоръча защото подпомагат даже и организма за по-лесно раждане (имам приятелка роди преди 20 дни 4 бременност беше в залата на тренировка 10 часа преди раждането).
Тук изключваме случай на скъсена шийка, кървене и т.н. при които има режим на легло.

# 722
На мен АГ ми каза много да се движа, да внимавам да не се залежам, повече разходки (крачки да правя) и се записах и на йога за бременни два пъти в седмицата и се чувствам доста добре. Лятото като плувах също ми се отразяваше добре на тонуса. В момента, в който има дни се залежа и започвам да се задъхвам дори от ходене до кухнята и всичко ме боли особено гърба.

# 723
Зависи това с движението, ако бременността ви е безпроблемна, да. Благородно завиждам, аз вече място не мога да си намеря - от леглото на дивана и обратно вече 3-4 месеца.

# 724
Зависи това с движението, ако бременността ви е безпроблемна, да. Благородно завиждам, аз вече място не мога да си намеря - от леглото на дивана и обратно вече 3-4 месеца.

Така е. Sad
Аз преди бременността си тренирах редовно, а и имам кростренажор в нас. Но от май месец с тоталните забрани, а ми се похапва доста, просто се чувствам като задъхан кит 24/7.

# 725
Е той мъжа ми вече не ме търпи на разходки Grinning Ако ни видите, не може да познаете, че сме заедно. Аз вървя, а той 10 метра пред мен.
И без това движение вечер няма заспиване предполагам знаете.
Вчера с поредното безсъние обаче намерих бодитата, за които ви бях питала с копченца на рамото. Споделям линк ако на някой ще му е полезен, цените са доста ниски и не знам какво ще е качеството, но поръчах да видя.
https://gate.shop/bg/basic-pamucno-bodi-825-0001-10

# 726
Да и при мен безсънието е кофти. Снощи заспах към 22:00ч. и се събудих в 1:30ч. и от там нямаше заспиване до сутринта.

Мерси за линка!

# 727
Момичета, относно пазаруването някоя пазарувала ли е от сайта на Next?
Набелязах доста неща, но в сайта не намирам информация за доставката като срок?
От Англия ли идват пратките?🙄

# 728
Аз съм пазарувала и са им много хубави нещата. Доставката не беше от най-бързите - може би седмица, две, но не обърнах внимание откъде идват.

# 729
Момичета, заповядайте в новата тема -
https://www.bg-mamma.com/?topic=1822870

Общи условия

Активация на акаунт