Квалифициран електронен подпис - какъв?

• 1 594
  • 21
  •   2
Отговори
# 15
Аз имам подпис на Евротръст. Доставиха ми го до адрес. Много съм доволна.
Гледах сайта им, но никъде не открих цени. Трябва да се свържа с тях за индивидуална оферта ли? 😳

# 16
~desex~ На сайта им пише, че подписът е 80 лв за две години и флашката с картата е близо 70 лв.
На Борика подписът е 15 лв за три години и флашката с картата е близо 20 лв.

# 17
BellaSv, благодаря! Къде съм гледала и аз не знам. 🤦🏼‍♀️
Значи Евротръст с тези цени отпадат определено...

# 18
Работодаателя ми възляга нови задължения. За целта трябва да имам ел. подпис за служебни цели. Интересуват ме стъпките за издаване?

# 19
Работодаателя ми възляга нови задължения. За целта трябва да имам ел. подпис за служебни цели. Интересуват ме стъпките за издаване?
Отивате двамата с работодателя в офис на Борика/Евротръст/друг и казвате какво искате и за какво ви трябва. Те ще ви дадат да си попълните документите и ще ви задействат нещата.

# 20
От 7.авг.2025, системата на КАИС за издаване на скици и удостоверения, изисква вход чрез КЕП. Според вас, облачен или на флашка КЕП е по -подходящ? Някой има ли наблюдения, да ги сподели

# 21
С облачен може да се влиза и през телефона и да се ползва сайта и в движение. Докато с флашка винаги трябва да е през компютър. А и облачният е безплатен, поне на Евротръст за физически лица.

Общи условия

Активация на акаунт