С какво ви дразнят свекървите? – 167

• 34 736
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ок, в мен е грешката.

# 586
Пак стигаме до това, че децата не са ги възпитали вълците в гората, все пак… и двамата съгласни да са готованковци.
Иначе, оправията с такива деца е да не им се купи нищо, камо ли апартамент, за да успеят сами да се оправят в тоя живот. Не се знае до кога ще са до тях да ги дондуркат и им правят само лоша услуга със стремежа да им угодят.

# 587
  • София
Не че това задължава друго семейство (в случая синът и жена му) да прави същия избор. Но като имат претенции, първо трябва да се обърнат към себе си.

# 588
Като толкова искаш да купиш апартамент, поне да е обсъдено с хората, които искаш да живеят там. 🤣 Даже ще го и обзавежда…
Напуши ме на смях, че тя сега го обзавеждала и като го видели младите да решат да останат там. 🤣 Искам на живо да ги срещна тези хора. 🤣

# 589
Аз като премислих, взех да симпатизирам на свекървата, най-вече защото е оправна и купува жилище след жилище. А са започнали от едно нищо  -  от холокухня.  И сега големия апартамент пак тя го плаща, затова си го избира и къде да е, там - където тя иска.

Готованците да си купят свое, като не им харесва. Отдавна е трябвало да си вземат ипотека. И ако на твоето дете можеш да понасяш готованщината и капризите, като наказание за родителския си провал да го възпиташ по-добре,  да ти доведе и още едно такова, вече идва много.

Така че, да си обзавежда жената със здраве, който плаща, той поръчва музиката.

# 590
  • София
На никой не симпатизирам аз. Живеят си в балон всички.. много сбъркан модел.

# 591
Наши познати - женени, с 2 деца, живеят в къща на свекърите. Жената иска да ремонтират кухнята и имат оферта за нова безплатна кухня, защото тя се изживява инфлуенсърка. На нея ще и е добре дошло, защото с разни готварски видеота се занимава. Да, обаче, свекърите казват не, не може нова кухня в тяхната къща…

Младите не могат да си купят друго жилище, защото мъжът от години е инвалидизиран и не може да работи. Направо ми е жал за двамата - хем да са благодарни, че има къде да живеят без пари, хем не е тяхно и са на произвола на свекърите. Тези имоти са отровени подаръци. Поставят те в положение на зависимост.

# 592
  • София
А нейните родители къде са? Да се преместят при тях.

# 593
Наши познати - женени, с 2 деца, живеят в къща на свекърите. Жената иска да ремонтират кухнята и имат оферта за нова безплатна кухня, защото тя се изживява инфлуенсърка. На нея ще и е добре дошло, защото с разни готварски видеота се занимава. Да, обаче, свекърите казват не, не може нова кухня в тяхната къща…

Младите не могат да си купят друго жилище, защото мъжът от години е инвалидизиран и не може да работи. Направо ми е жал за двамата - хем да са благодарни, че има къде да живеят без пари, хем не е тяхно и са на произвола на свекърите. Тези имоти са отровени подаръци. Поставят те в положение на зависимост.
Освен да изгонят снахата и да остане сина им сам, не знам какво друго могат да постигнат тези свекъри. То бива жажда за власт и комплекси, бива, ама тези вече прекаляват.
Колкото до родителите на момичето - Опосум правилно припомни, че някои хора са сираци.

# 594
Ааа не търся съвет за моите познати. Просто илюстрирам колко отровни са тези “имотни” подаръци.

# 595
  • София
Оооо, така е. Затова казваш "не, благодаря" и си продължаваш живота.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 18:08 от milenaka

# 596
  • Варна
Мен ме шашнаха едни думи, но вече се обърках от Алекс ли бяха, от Вероника ли бяха... Все тая, де. Та родителите на сина искали той да имал спокоен живот, да не се тревожи за нищо и затова всичко наготово. Еми.... какво повече да говорим. Защо не са почнали да ходят на работа и вместо него?

# 597
Щом го пускат на работа, не ми ги хвали Simple Smile

# 598
  • Пловдив
Ама кой работи при живи родители!

# 599
  • Варна

JoyJoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт