Петокласници 2025/2026

• 4 185
  • 101
  •   1
Отговори
  • Sofia
Добрe дошли на децата ни, а и на нас в прогимназиален етап!

Желая добро настроение, мотивация и успешна година на наборчетата ни.

Последната ни тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1770080

# 1
  • София
Благодаря за темата!
Почти свърши ваканцията, чак не ми се вярва колко бързо излита лятото.
Наборката си изкарва добре - на море е в момента, следва дежурният спортен лагер последната седмица на август, а в началото на септември се надявам да отиде за няколко дни с едните баба и дядо на село.
Прочете христоматията за пети клас и сега мъчи Пърси Джаксън. Не обича да чете туй дете и това си е... Големи кандърми са всеки ден.

# 2
Благодаря ,за темата.И аз накарах детето да почва малко по-малко да учи "Хайдути".Grinning
Все още нямаме дата за род.среща ,но очаквам преди празниците през септември или веднага след това да се осъществи.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 13:01 от Еlpida

# 3
Благодаря за темата!Моят прочете произведенията от христоматията.от “Хайдути” почти нищо не разбра.Добре,че не се падат на НВО.Тази година има петокласник и седмоклсник,и от сега изпадам в ужас 😀

# 4
  • Варна
Нищо няма и при нас. В понеделник мисля да звъня на училището. 20.08 ще е, а никаква информация. Повечето семейства първата половина на септември ще ни няма, че ще се дебнем кой ще може да отиде спрямо датата.

# 5
Благодаря за темата!Моят прочете произведенията от христоматията.от “Хайдути” почти нищо не разбра.Добре,че не се падат на НВО.Тази година има петокласник и седмоклсник,и от сега изпадам в ужас 😀
"Хайдути" е в програмата за НВО.

# 6
Да,знам.В 7 клас ще си го преговори,сега му е много трудно да го разбере.Тази година за първи път се падна произведение от 6 клас,досега винаги са били от 7 клас.

# 7
Да,знам.В 7 клас ще си го преговори,сега му е много трудно да го разбере.Тази година за първи път се падна произведение от 6 клас,досега винаги са били от 7 клас.
В час ще го разберат, все пак това е работата на учителя - да представи творбата в съответния контекст, да разясни, да преведе децата през редовете Simple Smile
Успех, наистина ви чака интересна година Simple Smile
Успех на всички петокласници - верни приятели и добри учители да имат!
Моят син ще бъде в математическа гимназия и трите деца от нашия град, с чиито майки се срещнахме в отчетната ни тема на наборите тук, ще бъдат съученици Heart Eyes

# 8
Изобщо не го мисля НВО-то в 7 клас, дотогава кой знае колко и какви промени ще настъпят, тепърва чакаме през есента новия закон за образованието.
Пипилота, и моят ще е заек в МГ Grinning Кога започвате учебната година? Май само в Пловдив сме от 2 септември?

# 9
Mometo, от 15.09 започва. На 04.09 е родителската среща ☺️

# 10
И ние имамв дата за родителка. От Хайдути попита само какво означава "овълчил". Аз очаквах повече думи да са й непознати. Мен ме плаши най-много математиката в 5 клас, с тези проценти, лихви... Дори голямата, на която математиката й е сила, се беше затруднила, когато ги взеха.

# 11
Големият решаваше задачите в 4 клас с лекота,в 6 клас също нямаше затруднения.Големият проблем бяха разказвателните предмети.5 клас определено е по-труден от 6 клас

# 12
https://www.peticiq.com/495558?fbclid=IwY2xjawMOuqBleHRuA2FlbQIx … nH1zGH6oBofYbbvyQ

Не знам, ще има ли ефект, но можем да опитаме.

# 13
Благодаря за новата тема.
Децата са още на море. Ще си ги прибираме следващата седмица. Ще трябва да прегледа какво има и какво ще трябва да се купува. Мислех да се развихря докато я няма и в нейната стая, но се спрях.  😁

# 14
Благодаря за темата. Уж дълга ваканция, но края се вижда. Дай Боже здрави и успешни да са децата, а ние спокойни.

Общи условия

Активация на акаунт