Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 68 497
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.Пловдив
Преди няколко поста беше споменан шам -фъстък...ах как ми липсва Le petit Rose Noir eau Fraishe Guerlain Disappointed Relieved

# 241
  • BG-DE
И аз напоследък съм на вълна шамфъстък и затова вече няколко дни нося Angel Stellar 🙂 Прекрасен е в хладното време, което е при мен и има умопомрачителен шлейф.

# 242
Пуснали са eclaire със шамфъстък , много ревюта има в тик ток и го хвалят , първообраза го имам и ми е безумно сладък , та умувам дали да го поръчам този . 😅 Другият нов на Lattafa е eclaire с банан.

# 243
Пробвах и Burberry Black и много ми допадна - плътен, силен, звънлив , ще бъде добър избор за идващите хладни дни.
Много се радвам да видя тук фен на моя най-любим зимен аромат. Открих го преди 8-9 години и оттогава ме държи в плен. Не е популярен, но не отстъпва по нищо на актуалните. И е един от малкото аромати с непроменена трайност.

# 244
Говорех за този https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-I … tense-102883.html.
В пирамидата не е описан шамфъстък, това се появява на кожата ми. По-точно сладолед от шамфъстък. Не съм фен на типичните гурмета с тази ядка, винаги добавят карамел или нещо сладкарско, което вади зъби или е нахално със сладостта си. Тук го няма.
Задължителен е за тест, според мен. Heart Eyes

Имах останало малко количество от Tuberosa Le Couvent Maison de Parfum и реших да я изпръскам днес- млечна и зелена, не души, не е нагла или дъвкова. Трайността не е особено голяма при мен- максимум 3-4 часа, но си струва всяка секунда. Майсторството на Жан-Клод Елена си личи  Heart

# 245
  • The Evergreen State
https://www.fragrantica.com/news/Houbigant-Quelques-Fleurs-l-Ori … rsaire-23301.html

Още една голяма парфюмна годишнина след Шалимар тази година. Споделям ако този парфюм има фенове тук. Не познавам оригинала, т.е. има го в нашия мол и мисля, че съм го тествала, просто не съм му обърнала достатъчно внимание. Флакона на лимитираното издание е изключително красив, вярвам, че феновете на марката ще го оценят. Новите марки не ме вълуват особено, но тези красиви парфюми, оцеляли на времето ме трогват и вълнуват.

Парфюм за деня - Shalimar Iris.

# 246
Пробвах и Burberry Black и много ми допадна - плътен, силен, звънлив , ще бъде добър избор за идващите хладни дни.
Много се радвам да видя тук фен на моя най-любим зимен аромат. Открих го преди 8-9 години и оттогава ме държи в плен. Не е популярен, но не отстъпва по нищо на актуалните. И е един от малкото аромати с непроменена трайност.
Ха, как ме улучихте! Точно вчера бях с него, напълно го бях забравила - любимото ми, "зверски" трайно пачули с праскови. След 2 душа, 30 часа по-късно излъчва като току-що напръскано. Единствен минус отчитам, че не търпи никакво развитие, но аз и така си го харесвам. 😁😜

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 11:25 от cabochard

# 247
Пуснали са eclaire със шамфъстък , много ревюта има в тик ток и го хвалят , първообраза го имам и ми е безумно сладък , та умувам дали да го поръчам този . 😅 Другият нов на Lattafa е eclaire с банан.

Ужас, зимата няма да се диша в града Joy
Чакам отливка от новата Барения. С позитивна нагласа съм, та да видим. Спирам се с покупките за сега. Един чудесен младеж има юбилей следващия месец и съм му обещала LV Imagination, което си е солиден удар в бюджета, но пък той го заслужава.

# 248
С риск да стане досадно вече с тези мнения за новата Барения, но я дочаках с голямо нетърпение, защото харесвам и нося първообраза и съжалявам, че си купих само 30 мл. Интенз е прекрасна! Започва ударно с кожа и мед и първите 30 мин бях готова да я отпиша и да се разочаровам, но премина кожата и особената опушено-прегоряла нотка и видях по-обла и мека, но силна, версия на едп. Ще си я купя и не мисля, че който има едп не му е нужна интенз, имат достатъчно разлика за мен, новата ще е убиец в по-хладния сезон.

# 249
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Излизам и нося YSL Libre Eau Nue Parfum - Много свеж,цитрусов аромат на портокали,мандарини. Нещо захарно и вкусно,нещо като крем с портокалови резенчета.

Определено много летен,женски и приятен. Не знам как е като трайност,защото го нося от 15-на минути само. Няма изменение от първоначалното пръскане,един и същ аромат е.
Бутилката не е моето (капачката и голямото златно лого ги намирам за кичозни и натруфени). 
Според трайноста бих решила дали да го купя или не.
Съпруга ми каза,че ухая на душ гел. Не го намира за нещо уникално и нестандартно,но е приятна миризма и ми отивал на роклята. (с лятна,макси рокля без ръкави съм)
Точно поради тази причина казвам,че е лесен за носене от жени,адмираторки на цитруси,които са доминантни и освен тях не усещам никакви други нотки.

# 250
Той е много траен, но понеже не съдържа алкохол, а само масла, трябва като се напръска да се втрие в кожата, за да стои и излъчва по- силно. Специално си е написано от марката как да се използва.
Мното го харесвам аз.🤍

# 251
  • София
Новият Goddess Parfum Burberry с много ниска цена в Make up. Вече мой юхуу с подарък несесер.
Благодаря Денси!
Малката бутилка ми я измъкнаха от кошницата, сложих 50 мл. и с нея се случи същото. Днес за мой късмет се появи 50 мл. и го отмъкнах.
Днес с чудесния

# 252
Няма за какво!❤
Аз го получих днес и съм много щастлива. Парфюмът е много хубав, траен, доста силен и различен от първия. Велурът го прави интересен и не толкова момичешки. Направо си е зряла версия.
Обаче много ме радва подаръка, бледо розоваа несесер чантичка с дръжка на Chloe, която избрах от подаръците. Точно такава ми трябваше.

# 253
  • Бургас
Абсолютно нищо общо няма Богинята Парфюм с първообраза, напълно различни са за моя нос.Парфюм за днес Барениа с над 10 пръски и съм в рая.Уникално траен и излъчващ и е приказен пръснат по косата.

# 254
Абсолютно нищо общо няма Богинята Парфюм с първообраза, напълно различни са за моя нос.Парфюм за днес Барениа с над 10 пръски и съм в рая.Уникално траен и излъчващ и е приказен пръснат по косата.
И аз така го нося, дори над 10 спрея, но работя по 11 часа и искам да го усещам през цялото време. Е, успявам, дори на следващата сутрин се усеща отчетливо. По косата не съм пръскала, не искам да ѝ вредя, той така или  иначе достатъчно си "шлейфи", разкошен е! Ако нямах резервна бутилка с удоволствие бих си купила новия "интенз" вариант, но при това положение се въздържам. 🌺

Общи условия

Активация на акаунт