Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 33 265
  • 610
  •   2
Отговори
# 540
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Моите точно в началото изглеждаха перфектни. То обем,то равна форма, изваяни... после спадна отока, къде се понаместиха и гърдите ми не са както преди. Пак си ги харесвам,но без ефект уау,милия за тези в първите 2 месеца.

Гърдите ви те първа ще се наместват, въобще не се депресирайте. Има и случаи,в които още в началото си личи,че не е успешен резултат,но вие сте съвсем съвсем пресни. Дайте си един месец, хапнете си добре по празниците,потопете се в коледната атмосфера и не го мислете наистина.

Весели празници на всички. Christmas Tree Gift

# 541
Въпрос към спортуващите дами - моля за препоръка за спортни сутиени с добра поддръжка. Спортувам редовно със скокове, усуквания, без директно натоварване на гърдите, но с качествено лашкане Grinning досега не ми се е налагало да ползвам такъв и установявам, че нямам идея какво да гледам, когато търся поддръжка.

# 542
Въпрос към спортуващите дами - моля за препоръка за спортни сутиени с добра поддръжка. Спортувам редовно със скокове, усуквания, без директно натоварване на гърдите, но с качествено лашкане Grinning досега не ми се е налагало да ползвам такъв и установявам, че нямам идея какво да гледам, когато търся поддръжка.
На мен докторът ми препоръча Triumph Triaction, но още не съм започнала да спортувам и да го използвам.

# 543
Момичета вие колко време носихте лентата и сутиена след операцията?

# 544

Лентата 5 седмици + 2 дни. Сутиен още нося(9 седмици)

# 545

Благодаря ви за отговора!
Кога започнахте да виждате и долен полюс? При мен на 4та седмица още са доста нагоре и долу стои като празно Sad

# 546
Аз лента не съм носила. Моите почти не са се променяли с изключение на малко отоци, които спаднаха.

# 547

Кога започнахте да виждате и долен полюс? При мен на 4та седмица още са доста нагоре и долу стои като празно Sad

Могат да минат до 3 месеца.

# 548

Аз съм на 2 месеца и при мен едната слезе прилично, но другата още е горе. Много е неприятно, но имат време да се променят до 6-тия месец поне. Моя приятелка също беше така и чак към 6-тия се наместиха….

# 549
А кога почват да избледняват шевовете?

# 550
Благодаря ви момичета, доста ме успокоявате като знам, че сравнително нормално като процес ми се случват нещата.
Честита нова година! Нека е стабилна, повдигната и с перфектна форма!😉🫶🏼

# 551
А кога почват да избледняват шевовете?
Моя шев на 1 месец

# 552
И моите са на малко повече от месец и изглеждат подобно, но понеже съм с повдигане и разрез тип котва, са доста по-големи. Иначе са тънки и плоски, но ми се ще да изсветлеят.

# 553
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Още на третата седмица започнах да слагам крем срещу белези. Беше ми подарен в клиниката в една торбичка с козметика. Почти нямам белези,а нещо като бели линии под гърдите,които аз трудно забелязвам.

Лента носих само първата седмица и въобще не ми е била неудобна. Специалния сутиен не помня колко време трябваше да нося. Толкова беше мек и удобен,че буквално го скъсах от носене и вече не мога да намеря точно този модел. Също ми беше даден към пакета подаръци в клиниката. Издържа ми 2 години,но от пранетата се раздърпа и започна да се къса.

Честита Нова Година.
През март месец ще станат 3г от моята операция. Времето излетя,сякаш вчера се случиха нещата.

# 554
И моите са на малко повече от месец и изглеждат подобно, но понеже съм с повдигане и разрез тип котва, са доста по-големи. Иначе са тънки и плоски, но ми се ще да изсветлеят.
Да не те плаша, но моите още не са - мина година от повдигането. Зависи от кожата, а моята е ужасна е това отношение. Няма универсален отговор, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт