Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 35 260
  • 668
  •   1
Отговори
# 525
Кокетка, защо избрахте този метод на поставяне?

Аз съм с 285сс, под мускулно и не съм усещала да ми тежат.
Вече са на 10години, исках по-големи, но старта ми беше нулев и нямаше възможност за повече 😊
Имам едно раждане с тях, съответно по време на бременноста си качих, солидно 20кг., и тогава бяха станали огромни много им се радвах 😊
През идните години ми предстои подмяна, което е в реда на нещата.
Надявам, вече да има място за малко повече сс 😊

Докторът ми го предложи като вариант, защото имам доста моя тъкан и кубиците са малки . Подходящ кандидат съм. Няма да я има тази болка като при поставянето на имплантите под мускула . Като цяло супер малките импланти и моят старт го позволяват .

И аз се бях паникьосала яко, но операцията не разбрах кога мина. Аз съм подмускулно с повдигане и 245/265, минаха 2 месеца -  изобщо не ги усещам.
В щатите масово слагат надмускулно импланти и изглеждат супер добре.

Размера как ви е? Може ли снимки

Пратих ти

# 526
Здравейте ,моля за съвет момичета,нова съм в групата.Съвсем прясна съм след операция.Имам въпрос,моля помогнете ми,защото съм много притеснена.Ако първо се сложат имплантите,без повдигане на гърди с птоза,обаче си седят увиснали и малки .После се направи втора операция за повдигане ,за да се обере увисването.Дали ще намалеят още -повече,като размер или имплантът ще изпъкне и ще е по-добре положението ?Или ще намалеят още -повече

Кога е правена операцията, колко са големи имплантите, колко е подгръдната ти обиколка?
Обирането не е малка поправка.
"Малки" е доста относително понятие.

Разкажи ни повече

# 527
440 кубика и 395 ,преди три дни беше операцията,подмускулно.С Ментор съм
Много съм притеснена момичета,дали ще се оправят гърдите ми изобщо .От няколко дни плача .Моля за съвети

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 14:03 от Mims1900

# 528
Въобще не ги гледайте на този етап... Нека мине поне един месец и ще започнат да се оформят. Моите бяха много грозни в началото... Минаха вече три месеца след операция и чак сега придобиват финалния си вид...

# 529
Mims, в какъв смисъл да се оправят? Кой ви оперира и защо не направихте повдигане?

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 17:30 от Чи лу

# 530
Според мен е прекалено рано да се съди за крайния резултат, не се натоварвайте излишно. В началото са Франкенщайнки и хич не са приятни за гледане…
Дайте им време. Аз съм 2 месеца след операция и още не са се наместили - едната е високо, другата слезе и се оформя.
Какво ви каза хирургът?

# 531
Здравейте и от мен. Операцията ми беше на 18.12.2025, т.е. днес ми е трети ден. Подмускулно с 255сс съм, Мотива, ергономични, разрез подмишницата. На контролния преглед на деня след операцията видях първоначалния резултат, хареса ми, но ми сложиха лента, понеже единия имплант леко се е вдигнал нагоре. Преди това имах болки в гърдите, но нищо страшно. Болката от лентата може би е нормална, в горния профил на гърдата е, задушлива, като много силно пристискане, абе търпи се, но… Тази нощ се появи и в гърба ми, лявата плешка, много остра болка, постоянна, изобщо не успях да спя. Болкоуспокояващите изобщо не и повлияват.  Моля ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да сподели съвет.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 14:37 от Ivanovaaaa1

# 532
Здравейте и от мен. Операцията ми беше на 18.12.2025, т.е. днес ми е трети ден. Подмускулно с 255сс съм, ментор, ергономични, разрез подмишницата. На контролния преглед на деня след операцията видях първоначалния резултат, хареса ми, но ми сложиха лента, понеже единия имплант леко се е вдигнал нагоре. Преди това имах болки в гърдите, но нищо страшно. Болката от лентата може би е нормална, в горния профил на гърдата е, задушлива, като много силно пристискане, абе търпи се, но… Тази нощ се появи и в гърба ми, лявата плешка, много остра болка, постоянна, изобщо не успях да спя. Болкоуспокояващите изобщо не и повлияват.  Моля ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да сподели съвет.

А къде ви е лявата ръка докато спите/лежите? Имах подобна болка и аз и спя с възглавница под кръста, на която си подпирам ръцете, за да не висят надолу. Може и отделна възглавница да се сложи да подпира, но на мен категорично ми помогна това.

# 533
Сложила съм си две възглавници от двете страни, на които да си слагам ръцете и да ме придържат, като имам една и да ме подпира отзад, за да не съм в напълно легнало положение. Все едно някакъв нерв е засегнат там на плешката и не си намирам място от през нощта насам …

# 534
Докторът сега,като ги видя ми каза,че ще направи втора операция, за да ги коригира.Не прави наведнъж повдигане с импланти ,но очаквахме тази излишна кожа и птозата да се оберат с имплантите,обаче уви.Още отсега ми малеят.Не знам след едно повдигане дали няма съвсем да ми малеят.Ареолите и зърната са ми огромни и не си ги харесвам и тях ще оправя.Това увисване дали ще успее да се оправи?

# 535
Докторът сега,като ги видя ми каза,че ще направи втора операция, за да ги коригира.Не прави наведнъж повдигане с импланти ,но очаквахме тази излишна кожа и птозата да се оберат с имплантите,обаче уви.Още отсега ми малеят.Не знам след едно повдигане дали няма съвсем да ми малеят.Ареолите и зърната са ми огромни и не си ги харесвам и тях ще оправя.Това увисване дали ще успее да се оправи?

Мимс, я пусни още една снимка, но от по-далече . Мен ареолите ме притесняват повече при теб, а не толкова размера и самите импланти.

# 536
Здравейте и от мен, операцията ми беше на 02.12.25 и моите все още са много грозни, стискам палци да не останат така.
Преди няколко дни се бях депресирала, даже имах пристъп, че искам да ги махам.
Бях чела доста неща, последните 5 теми тук, FB и всякакви сайтове каквито ми излезнаха по темата, уж бях подготвена, че ще е така и ще има наместване, но все пак като ги виждам до ключиците и квадратни е силно обезкуражаващо…
Дано при всички възстановяването върви по план и  всички да сме доволни от крайните резултати!

# 537
О, желанието да ги махам при мен беше поне 6 месеца , ако не и повече🙂
Но да, чакането е МНОГО и става бавно и наистина поне до 3-4 месец ,да не кажа 6ти, нищо не може да се каже  категорично.

Просто не се гледайте постоянно, даже колкото може по-малко

# 538
И аз съм в депресия,и аз говорих,че ще ги махам,и наистина просто ще избягвам да си ги гледам.Ама при мен предстои още една операция скоро и дано всичко бъде наред.

# 539
Mims1900, кой е хирургът?

Общи условия

Активация на акаунт