Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 35 305
  • 668
  •   2
Отговори
# 510
На мен гърдите ми харесаха. Особено като видях първообразът им.

# 511
Аз имам някакво странно усещане, че Гигов има склонността да ги прави раздалечени. Не съм виждала много резултати от него, но с такова впечатление съм останала от малкото видяно.
Не е само до конкретната структура на жената - има техники, чрез които гърдите могат успешно да се доближат една до друга, ама явно на родните лекари не им се занимава. Rolling Eyes

Аз като бях на консултация точно това попитах, защото много раздалечените не ми харесват и да зависи си от структурата и от гръдния мускул. Реално центърът на импланта трябва да е под зърното ти и ако твоите са раздалечени попринцип могат да ги съберат, но тогава пък зърната ще стоят като изместени отстрани.

# 512
Аз не съм експерт, но да споделя своя опит. При мен е само повдигане без имплант и първите няколко дни гърдите стояха много раздалечени. Лекарят ми обясни, че в началото има оток на разстоянието между гърдите и заради това стоят така. Действително, две седмици по-късно доста се събраха. Иначе ми обясни, че ако много съм държала да са близо, имало вариант за попълване със собствена мазнина (след липосукция от друга част на тялото) от вътрешната страна.

# 513
Трябва да се следва ареолата, не може да се слагат имплантите където ни харесва. Тези гърди са били с птоза, няма как да стоят като топки в центъра. Ако имаше повдигане, щеше да се премести ареолата и тогава резултатът щеше да е съвсем различен.

# 514
Здравейте, нова съм в групата.  Търся мнение за д-р Генов, има ли момичета оперирани при него?   Досега правих две консултации при д- р Христов и д-р  Генов. Определено с втория успяхме да намерим единно виждане.

# 515
Момичетаа, и моето време до операцията наближава, остава само месец . Ще се оперирам при Спартак Милев за който не си спомня . Ще сложим 245сс Мотива,кръгли импланти ,среден профил. Все повече ме е страх от самата опрация, от крайния резултат и от дългосрочните последици. Абе май от всичко ме е страх хахаха. Притеснявам се основно от това да не ми тежат и да не ги усещам като чуждо тяло .

# 516
Кокетка, няма страшно, надмускулното не боли.

# 517
Кокетка, няма страшно, надмускулното не боли.

Докторът ме поправи и каза изрично , че това поставяне не е надмускулно, а субфасциално. Дали ще ми увиснат ?

# 518
Е, няма как да знам, но със сигурност рискът от увисване е по-голям, когато имплантът се държи от една тънка ципа, отколкото от мускул.
Но ти си млада, не си раждала и така или иначе след няколко години ще се наложи да ги сменяш. Доколкото помня снимката ти- имаш си доста солиден първоначален старт, което е хубаво, но вероятно и гравитацията ще си каже думата някой ден.
Може пък да си изключение, не съм гадателка да предвиждам😆, казвам как е в повечето случаи.

# 519
Кокетка, защо избрахте този метод на поставяне?

Аз съм с 285сс, под мускулно и не съм усещала да ми тежат.
Вече са на 10години, исках по-големи, но старта ми беше нулев и нямаше възможност за повече 😊
Имам едно раждане с тях, съответно по време на бременноста си качих, солидно 20кг., и тогава бяха станали огромни много им се радвах 😊
През идните години ми предстои подмяна, което е в реда на нещата.
Надявам, вече да има място за малко повече сс 😊

# 520

Вече са на 10години, исках по-големи, но старта ми беше нулев и нямаше възможност за повече 😊
Имам едно раждане с тях, съответно по време на бременноста си качих, солидно 20кг., и тогава бяха станали огромни много им се радвах 😊

Докторът ми го предложи като вариант, защото имам доста моя тъкан и кубиците са малки . Подходящ кандидат съм. Няма да я има тази болка като при поставянето на имплантите под мускула . Като цяло супер малките импланти и моят старт го позволяват .

# 521

Докторът ми го предложи като вариант, защото имам доста моя тъкан и кубиците са малки . Подходящ кандидат съм. Няма да я има тази болка като при поставянето на имплантите под мускула . Като цяло супер малките импланти и моят старт го позволяват .

И аз се бях паникьосала яко, но операцията не разбрах кога мина. Аз съм подмускулно с повдигане и 245/265, минаха 2 месеца -  изобщо не ги усещам.
В щатите масово слагат надмускулно импланти и изглеждат супер добре.

# 522
Подмускулно с времето кожата изтънява и се очартава импланта, какво остава за надмускулно.. може би е красиво в началото...

# 523
Здравейте ,моля за съвет момичета,нова съм в групата.Съвсем прясна съм след операция.Имам въпрос,моля помогнете ми,защото съм много притеснена.Ако първо се сложат имплантите,без повдигане на гърди с птоза,обаче си седят увиснали и малки .После се направи втора операция за повдигане ,за да се обере увисването.Дали ще намалеят още -повече,като размер или имплантът ще изпъкне и ще е по-добре положението ?Или ще намалеят още -повече

# 524

И аз се бях паникьосала яко, но операцията не разбрах кога мина. Аз съм подмускулно с повдигане и 245/265, минаха 2 месеца -  изобщо не ги усещам.
В щатите масово слагат надмускулно импланти и изглеждат супер добре.

Размера как ви е? Може ли снимки

Общи условия

Активация на акаунт