Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 35 536
  • 672
  •   3
Отговори
# 180
Здравейте, след няколко дни е операцията ми за поставяне на гръдни импланти. Ми колкото и да не си го признавам страх ме е. Ще слагаме 425 или 450 кубика подмускулно. Имам питане към дамите които имат импланти поставени подмускулно, как беше след операцията? Боли ли много и какво е чувството. Чела съм , че за болката има значение начина на поставяне. Извинявам се за дългия пост.

# 181
Здравейте, след няколко дни е операцията ми за поставяне на гръдни импланти. Ми колкото и да не си го признавам страх ме е. Ще слагаме 425 или 450 кубика подмускулно. Имам питане към дамите които имат импланти поставени подмускулно, как беше след операцията? Боли ли много и какво е чувството. Чела съм , че за болката има значение начина на поставяне. Извинявам се за дългия пост.
Моята операция беше преди две седмици 375 кубика под мускула.
Няма да лъжа - боли. Задължително искайте обезболяващи в болницата и като ви изпишат. След първата седмица до десет дни болката намаля при мен. Продължава да боли, но не е страшно... И без обезболяващи е ок.
Не е задължително обаче и при вас да е така. Споделям моя опит. Нещата все пак зависят и от организъм и от праг на болка. При всеки е различно.

# 182
За дамите, на които им предстои операция при Милев - дори не разбрах кога бях упоена. Лежах на масата в операционната и сестрата ми каза “може да усетиш леко замайване”. Събудих се в реанимацията 😬
Минаха няколко седмици от моето повдигане с импланти. Потвърждавам - 230сс наистина са много малки импланти от почти нулев старт. Подходящи са за дами, които искат интервенцията да остане незабележима, но имайки предвид възстановяването и всичко около него - бих си сложила поне 300…
Гърдата ми, която беше по малка и съответно е с 15сс по-голям имплант, е с по-голям оток и се възстановява по-бавно от другата. Първата седмица спазвах указанията за почивка, но понеже имам пъргаво дете, на втората се наложи да потичам след него и получих жесток оток. Направо щяха да се пръснат. Взех си крем Сераза, три дни се мазах и нямаше ефект. Започнах хомеопатия арника монтана 9с 5хапчета по три пъти на ден и сега съм по-добре. От махането на шевовете на 12я ден до днес бях със стери стрипс върху шевовете. Паднаха тези на долния разрез и днес реших да отлепя насилствено(умно момиче) и тези от зърната. На едното зърно имам 3-4мм отвор, а в него се вижда червеничко. Малко ми е късно да занимавам хирурга и го залепих с дишаща лепенка… взела съм си Мадекасол и Кело кот. Мазах целите гърди с Мадекасол, понеже се появиха стрии и вече ги няма. От утре може би ще мажа с кело кот. Притеснява ме, че ластикът на сутиена ме търка точно в долния разрез под гърдата, а зърната ми пък се протриха яко от материята и този сутиен вече искам да го запаля. Болката отмина, но понякога усещам оста едносекундна болка(сякаш ме наръгват със шиш). Това е всичко, за което се сещам да ви споделя.

# 183
Etheral_, там където казваш, че има "3-4мм отвор" не го мажи с гелове и кремчета, те са мазни и пречат на зарастването. Попитай хирурга ти кога да започваш да мажеш. Аз първия път мазах стриктно- нямах никакви белези, втория нищо не мазах- пак нямам белези, третия път даже не се и сетих, че има такива мазила😆
И мен ме дразнеше ластика на сутиена върху разреза и си слагах марли с малко йодасепт.

Maria933, при всеки е различно, мен не ме боля първия път. Имаше дискомфорт и неприятни усещания, но силни болки за каквито бях чела, нямах. Най-неприятно ми беше спането само по гръб и ставането от леглото.
Имам втора и трета операция, тогава пък изобщо, грам не боли. Тегаво е само това, че трябва да се спазват някакви ограничения в движенията, но те са важни и се налага да се изпълняват.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 03:17 от Чи лу

# 184
Момичета, при вас колко време отне да слязат имплантите, да спаднат оттоците и гърдите да поомекнат и да изглеждат по-естествено?
Около 2м. Първите седмици повече ги харесвах,защото бяха стегнати,сочни и 1/3 по-обемни от сега.
Майка ми,милата ,едно тихо и притеснително ме беше питала "Защо са ти толкова близо до шията,дали ще спаднат?
И спадна отока, и се наместиха надолу.

230сс за нулев старт са нищо и аз бях казала,че за мен дори няма смисъл от операция ако не е 300 и нагоре,ама...
Другия път:)

# 185
  • Sofia
Ethereal_, Сераза има и на таблетки и много помага за спадне на отоци и за възстановяването като цяло. Кело кот се маже чак като паднат коричките. Този отвор, дето си направила с дърпането, дали да не слагаш Йодасепт Thinking Най-добре да питаш лекаря.

# 186
Този отвор прилежно го залепих 😁 и смятам довечера да го залея с физиологичен разтвор. Да ви кажа честно се притеснявах близки и приятели да не разберат(което е малко инфантилно от моя страна), но след цял живот криене на циците ми, тепърва свиквам да получават внимание 😁 след десетина години като нищо ще се подвизавам и аз с някое друго кило товар 😁 любопитно ми беше - по-големите импланти по-трудно ли слизат надолу и биват отпуснати от мускула? Или размерът не е фактор?

230сс за нулев старт са нищо и аз бях казала,че за мен дори няма смисъл от операция ако не е 300 и нагоре,ама...

Когато целта на операцията не е увеличаване, а реконструкция - със сигурност има смисъл Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 14:55 от Ethereal_

# 187
Този отвор прилежно го залепих 😁 и смятам довечера да го залея с физиологичен разтвор. Да ви кажа честно се притеснявах близки и приятели да не разберат(което е малко инфантилно от моя страна), но след цял живот криене на циците ми, тепърва свиквам да получават внимание 😁 след десетина години като нищо ще се подвизавам и аз с някое друго кило товар 😁 любопитно ми беше - по-големите импланти по-трудно ли слизат надолу и биват отпуснати от мускула? Или размерът не е фактор?

Когато целта на операцията не е увеличаване, а реконструкция - със сигурност има смисъл Simple Smile
Това с криенето ми е познато - от тийнейджърка крия с какво разполагам 🤣 аз дори под секрет ще правя корекция, нашите няма и да разберат (поне в началото 🤣).
Лятото обаче ще се фукам на поразия.

# 188
И аз ще направя корекцията без да споделям на майка ми и роднините ми. Те са супер против подобни интервенции и ще ме линчуват , ако разберат .

# 189
И аз не исках да личи,че съм оперирана и исках 300 макс,добре, че док не ме слуша и сложи 350 ❤️ . Майка ми въобще не е разбрала,даже и когато ме е виждала по корсаж. Не ходя с деколте и не съм чула коментар от никой.
Тези въпроси от нови потребители дали боли,за упойки и възстановяване вече са твърде досадни през 1 страница. Никой не си прави труда да прочете някоя тема назад ,на мен ми омръзна да повтарям едно и също.

# 190
Еми и аз не бих тръгнала да чета назад. Как да знае човек дали някой е попитал точно това което го интересува и дали е отговорено преди 2 месеца или 2г...
А ако не ти се отговар.. ми недей Simple Smile

# 191
Боли не боли, ще се трае. Няколко часа още и ще разбера. Ако съм в кондиция даже ще пиша. 😊

# 192
И аз на никой не съм казвала освен на съпруга ми (логично) и на вас тук,във форума.
Имам 3 близки приятелки,с които се виждаме почти всяка седмица.И на тях не казах,освен,че ще си слагам силикон скоро.
Хайде,отчети ще давам...

На майка ми също май казах след операцията,да не се притеснява.

# 193
Ми, да се похваля , вече съм една от вас. Операцията мина успешно , упойката ме пусна нацяло преди повече от 2 часа. Само едно ще ви кажа , не е нищо което да не може да се търпи. Успех на всички на които им предстои.

# 194
Ми, да се похваля , вече съм една от вас. Операцията мина успешно , упойката ме пусна нацяло преди повече от 2 часа. Само едно ще ви кажа , не е нищо което да не може да се търпи. Успех на всички на които им предстои.

Споделете повече потробности как се чувствате и какво сложихте🩷

Общи условия

Активация на акаунт