Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 12 377
  • 272
  •   2
Отговори
# 210
При д-р Войнов няма свободни часове в сайта му. Вие как запазвате час при него?

# 211
  • София
Само през сайта. Според календара свободни часове има чак през март …

# 212
И през март няма.

# 213
  • София
Вчера имаше два свободни за 26.3, явно са свършили и те.

# 214
За мен това не е проблем. И доктор Войнов не е в списъка на Уни Хоспитал в София, но преглежда и оперира там. Час също не можеш да запазиш през болницата, а от неговия сайт. Мен това не би ме притеснявало, ако иначе съм си харесала конкретния доктор.

Аз за Войнов запазих през централата на Уни Хоспитал. Търсех да запазя за Хатър, но тя вече не е там и ми предложиха него.

# 215
При д-р Войнов няма свободни часове в сайта му. Вие как запазвате час при него?
С дебнене и упоритост. Влизах в сайта през ден почти. Пускат часове и за по-ранни дати или се освобождават, не знам какъв е принципът.

# 216
  • София
За мен това не е проблем. И доктор Войнов не е в списъка на Уни Хоспитал в София, но преглежда и оперира там. Час също не можеш да запазиш през болницата, а от неговия сайт. Мен това не би ме притеснявало, ако иначе съм си харесала конкретния доктор.

Аз за Войнов запазих през централата на Уни Хоспитал. Търсех да запазя за Хатър, но тя вече не е там и ми предложиха него.
Странно. На мен точно вчера ми казаха, че те не запазват часове и мога единствено през сайта му да го направя.
Как така Хатър не е в Уни Хоспитал? Да няма някаква грешка? Тя е в Уни Хоспитал Панагюрище, а не в София, да не би от там да бъркаш?

# 217

Странно. На мен точно вчера ми казаха, че те не запазват часове и мога единствено през сайта му да го направя.
Как така Хатър не е в Уни Хоспитал? Да няма някаква грешка? Тя е в Уни Хоспитал Панагюрище, а не в София, да не би от там да бъркаш?

Да, аз мислех че оперира и в София. Звъннах на уни хоспитал София и там ми дадоха час за Войнов за края на октомври. Онлайн нямаше часове за него до края на годината.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 09:01 от Moderator1

# 218
  • София
Може ли да попитам, вече преминалите през операция, какво бихте препоръчали да си взема, за да се подготвя за след операцията. Кремове (гледах за  кело кот, че се препоръчваше), силиконови лепенки… Гледах ортопедични възглавници, но приятелка ми каза, че е излишно. Аз по гръб не мога да спя и мислех, че би ми била полезна. Мисля да си взема от големите риза-нощница с копчета, с нея да си цъкам след операцията. Сутиени от триумф четох, че препоръчвате, но тях след операцията 😄
Ако нещо ви е било полезно и ви е улеснило ежедневието и болките, ще бъде полезно да препоръчате.

# 219
Момичета, аз пак да питам за д-р Кънев, някоя от Вас желае ли да разменим часовете? Моят е на 30.10, би искала за 06.11

# 220
  • София
Бих препоръчала да вземеш крема с Невен на Кройтерхоф, мен направо ме спаси. Кожата ми стана суха след операцията и кремът ме облекчаваше много. Взех го по препоръка от тук и съм благодарна и до ден-днешен на момичетата за това.
Пак от темата бях чела за трудностите на почти всички да спят по гръб след операцията. Аз също никога преди това не бях спала по гръб. Започнах с тренировките някоя-друга седмица преди операцията, така че след самата операция вече бях посвикнала. По този начин си спестих част от неудобствата след операцията. До днес продължавам да спя основно така, за да си пазя гърдите, по корем не съм спала никога и не ми липсва, сега избягвам спането настрани, за да не ми увисват гърдите и да не ми се деформират. Много си ги пазя Simple Smile

# 221
  • София
О, да! Кремът от невен! Много благодаря! И него ще взема. А целите гърди мажеше, нали? И чак след, като паднат коричките вече?
Остават ми две седмици и ще се гледам сама и искам всичко да си улесня. Нали не е нещо скандално и все би трябвало да се оправя и сама…  Ще започна и аз да се уча да спя по гръб, няма друг начин.
Също ми е интересно, защото четох за триумф. Но не намирам кой модел точно беше. Или не е чак толкова важен моделът, а да ги държи стегнати?
Питам тук, защото не съм споделила с никого. Масово жени минали операцията са спокойни, но има и такива, които много стресират, че било ужасно. А пък тези, които не са с импланти си философстват и хвърлят паника за какво били чували и виждали и за упойката и т.н. И тук ми помагате, а не ме стресирате.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 09:01 от Moderator1

# 222
Logan, пробвай да сложиш възглавница под колената, когато спиш по гръб. Четох го някъде и оттогава спя само така- много по-удобно е.

# 223
  • София
Чи Лу, благодаря за съвета, но аз проблем със спането по гръб нямам Wink
Спя си така почти винаги.

Относно крема с Невен: Мазах целите гърди още от началото, защото кожата беше ужасно суха, особено в долната част. Тъй като имплантите ми са слагани през зърната, избягвах тази зона. Ако разрезът е отдолу, бих мазала навсякъде без областта на разреза.

Моделът на сутиена е Triumph Triaction Wellness. Малко е бабешки, но е страшно удобен, препоръчвам го горещо.

Не виждам проблем да се справяш сама: сложи си всичко, което ще ползваш в началото, на ниско, за да не се налага да вдигаш ръцете си на високо. Косата си я измих още в деня на изписването наведена над мивката, без да вдигам ръцете - не е голяма драма. Бях си подготвила малки бутилки минерална вода, за да не вдигам тежко.
Нищо ужасно няма в операцията, освен самото й очакване Simple Smile
Минава и заминава, не са някакви неистови болки. Разбира се, боли си, тъй като се реже мускул, но не е нещо ужасно. Има и обезболяващи, които могат да се пият след изписването. В самите болници иначе обезболяват добре и болката е съвсем поносима.

Бих те посъветвала да се пазиш много, сега е моментът да помислиш за себе си - никакво вдигане на тежки предмети, никакви по-резки движения над главата. Като цяло това се сещам като съвети за сега Simple Smile

# 224
Завиждам ти🤪, аз се напъвам, но след няколко дни скъсвам синЖира, сгъвам се настрани и се будя с бръчки и торбички😆
След операциите го спазвах де, ама после е мъка.

Общи условия

Активация на акаунт