Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 12 857
  • 281
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Абсолютно по никакъв начин не ми пречат по време на болест или неразположение. Постоянно забравям, че не са мои.

# 271
Момичета, случва ми се вече няколко пъти едната гърда да ми е като изтръпнала, при другата никога не ми се е случвало. На какво може да се държи? 8 месеца след операцията съм.

# 272
Чу ли, 245сс не тежат толкова, и може и пък да няма проблем ,но пак ми се струва странно решение на хирурга.
Колкото и да са леки, гравитацията си е надолЕ. При всяко ходене, скачане, тичане и въобще стоене в изправена позиция, имплантите ще си тежат, колко ще ги държи тая ципа? Щото фасцията си е една прозрачна ципа.
Ако беше толкова успешен този метод, всички щяхме да сме с него, от какъв зор да се бутаме да ни ги слагат под мускула😉

Аз подозирам, че Кокетка е напънала доктора за този вариант, така че няма смисъл да ходи при друг, щом тя го иска.
Кокетка, така ли е?
И спирай с безопасната, че тази девойка, дето писах, че за нищо ги махна, оттам се подлуди.

# 273
  • София
Koketka31 имаш прекрасен бюст, нямаш нужда от импланти!

# 274
  • Sofia
Цветно, 18 години лявата ми беше леко изтърпнала отдолу и към подмишницата. Чела съм и лекари са ми казвали, че е нормално.
Никога не съм ги мислила при настинки и вируси, от някакъв момент нататък и при спането не съм мислила на коя страна лежа, вкл.и по корем. С времето се забравя напълно, че е нещо чуждо. Трудничко се свиква с липсата Rolling Eyes
Това, което наблюдавам след махането е - главата не ме боли толкова често, колкото преди (направо си беше редовно), рядко се случва да ми потече кръв от носа, а в последните години имах този проблем, също в последните години метаболизмът ми се беше позабавил леко и го отдавах на възрастта, но след махането осезаемо се промени към добро, както винаги съм си била.

# 275
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не само,че си живея живота както преди,но по отношение на дрехи, съм още по-свободна.
Толкова ми е драго да ходя с рокли без ръкави или с гол гръб,без сутиен,без да се притеснявам,че там няма нищо,което да запълва роклята.
Ако не е тази тема,дори няма да помня,че импланти съм слагала,толкова мои да си ги чувствам.

Друго си е живота с чашка С. Smiley Само съжалявам,че толкова години съм си игнорирала "проблема".Но пък се реших от раз. Видях една инфлуенсърка от Тексас с разкошно направен бюст и си казах "И аз искам" и 2 дни по-късно вече бях записала час.

Никакви промени не усещам по време на настинки.

# 276
Привет, дами. Сложих силиконови импланти преди 11 години при Д-р Ильо Стоянов. Тъй като са “Allergan”, много доктори препоръчват да се сменят след 10-тата годината, заради това, че много от имплантите на тази фирма дават дефекти. Отдлено имам две дечица и две кърмения и визуално гърдите имат нужда от естетическа промяна вече. Сега чудя се между 375 и 400, като аз съм висока 1.60 и тежа 55 кг. Не искам да изглеждат изкуствено, а просто да имам красиво деколте. В момента съм с 335- анатомична форма. Въпросът ми е: някоя от вас правила ли е replacement при д-р Стоянов и той премахва ли капсулата около стария имплант? Благодаря предварително. 🙏🏻

# 277
А ти имаш ли проблемна капсула?

Новият размер кой ти го препоръча? Искам да кажа, потвърдиха ли ти че ще е достатъчно, за да запълни кожата ,която се е отпуснала?
Разкажи ни още малко Simple Smile

За Стоянов,  вече май много хора потвърдиха, че той лично вече прави само най лесните операции... нз дали тази минава за лесна.

# 278

Новият размер кой ти го препоръча? Искам да кажа, потвърдиха ли ти че ще е достатъчно, за да запълни кожата ,която се е отпуснала?

За Стоянов,  вече май много хора потвърдиха, че той лично вече прави само най лесните операции... нз дали тази минава за лесна.

Не знам кой и защо твърди такива неща, но това не е вярно. Казвам го като негов пациент, не бях лесен случай.
Преди два дни доктора беше пуснал в Инстаграм стори как прави капсулектомия enbloc. Е нека някой каже, че това е лесно.

# 279

За Стоянов,  вече май много хора потвърдиха, че той лично вече прави само най лесните операции... нз дали тази минава за лесна.

Ходих при добър мамолог в София на преглед, който каза, че при смяна на импланти се прави и капсулектомия. Той ме измери и препоръча тези импланти, но в кръгла форма, тъй като дават най-малко дефекти във времето. Аз може би обаче няма да сложа кръгла, а анатомична, както съм сега. При ново мерене вероятно ще са други кубиците. Така де.. та, интересувам се дали д-р Стоянов прави капсулектомия и също колко време след консултация дава час за операция?

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 10:31 от Bellalabella

# 280
Прекрасно че новите кубици може да са съвсем малко по-големи.
Ако трябва да се махнат капули, операцията е по-сложна, и като бивш пациент на Стоянов, сигурно ще те вземе. Само да, сигурно ще ти дадат час за след сто години.

Защо да дават по-малко дефекти кръглите импланти? 🤔

А може ли да споделиш каква цена ти дадоха за всичко това?

# 281
  • Sofia
След пълна капсулектомия трябва време преди да се сложат нови импланти. При подмяната според мен никой не маха изцяло старата капсула. Може да изрязват, ако има удебелени участъци или нещо, което не им харесва, а повечето най-вероятно просто слагат новите импланти в същия джоб.
Пълна капсулектомия, хеле пък enbloc, не можа да се направи през малък разрез, какъвто е този за поставяне на импланти. Ако има повдигане с котва, тогава би било по-лесно. Операцията е дълга и кръвна. Капсуалата не се маха, ако не се налага.

Общи условия

Активация на акаунт