Къде в Пловдив??? - 110

• 27 630
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!Идея от къде може да се закупят учебници и помагала по италиански?Едните ги намирам онлайн в Озон,но другия учебник не.

# 301
Здравейте!Идея от къде може да се закупят учебници и помагала по италиански?Едните ги намирам онлайн в Озон,но другия учебник не.
Какви учебници по-конкретно Ви трябват?

# 302
Тези учебници за 8 клас
Скрит текст:
Скрит текст:

# 303
Тези учебници за 8 клас
Скрит текст:
Скрит текст:
Вижте в сайта на shopcom.bg, Corso di lingua italiana - 2 част я има и в Ozone.bg.

# 304
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли за утвърдени училища или треньори, които предлагат обучение за малки кученца?

# 305
  • Пловдив
Има една група във Фейсбук - "Питайте мама Еми". Периодично започват обучения на групи (не ви одобряват присъединяването към групата веднага, а само когато стартира нов курс), като се дават задачи, снимат се клипчета и се пускат в групата, след което треньори насочват за грешки, какво да се подобри и как да се изпълнява правилно дадена команда. Изключително успешни са обученията в тази група. Жената от години се занимава с трениране на кучета. В София се правят всеки уикенд и присъствени тренировки, но в Пловдив почти няма.

# 306
  • Пловдив
Има една група във Фейсбук - "Питайте мама Еми". Периодично започват обучения на групи (не ви одобряват присъединяването към групата веднага, а само когато стартира нов курс), като се дават задачи, снимат се клипчета и се пускат в групата, след което треньори насочват за грешки, какво да се подобри и как да се изпълнява правилно дадена команда. Изключително успешни са обученията в тази група. Жената от години се занимава с трениране на кучета. В София се правят всеки уикенд и присъствени тренировки, но в Пловдив почти няма.

Благодаря знам за групата,но ми се иска да посещаваме нещо заедно,но явно сте права че тук почти няма треньори.Все пак се надявам да намеря препоръка.

# 307
  • Пловдив
Аз имам съсед, който обучава кучета някъде в Остромила. Но все го виждам с едни едри породи. Казва се Пламен.
https://ostromila.weebly.com/index.html

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 14:42 от dundi73

# 308
Тези учебници за 8 клас
Скрит текст:
Скрит текст:
Близо до нас има книжна борса, но ще мога да проверя в понеделник, ако не ви е късно.

Сладоледените спагети аз лично не съм ги опитвала, приготвят си ги на място. Мисля, че и сладоледът им е "домашен" Търсих снимки, за да ви покажа, но не намирам.

# 309
Здравейте,
Някой с актуално мнение за танцова школа Магнифик в SPS?
*за дете

# 310
Здравейте,
Някой с актуално мнение за танцова школа Магнифик в SPS?
*за дете

Аз съм доволна от школата. Дъщеря ми ходи с желание. Основно е класическия балет, но имат и група по модерни танци. Децата започват в начинаеща група и постепенно по преценка на преподавателите могат да се преместят в по напреднала група. Два пъти годишно имат концерт, допълнително някои групи имат други участия.

# 311
  • Близко съм
Бихте ли ми препоръча ли фото ? Искам колаж с повече снимки  и да ми го рамкират.

# 312
Здравейте, знаете ли за утвърдени училища или треньори, които предлагат обучение за малки кученца?
С две ръце и четири лапи препоръчвам Данаил Пенев- Дидо . Може да потърсите и групата ,,Трениране на кучета,, .
Има групови тренировки през седмицата ,вечер,а събота и неделя са сутрин. Провеждат се до кучешката клетка в Розариума.
Всичко,от което има нужда стопанина и кучето му - поведение,видимост,контрол.
Груповите занимания са незаменими.
Без да преувеличавам е един от най -добрите треньори в България.

# 313
Тези сладоледени спагети в Розмарино ли ги има?

# 314
Здравейте, преди време съм виждала магазин за канцеларски материали  до полиграфията. Искам да попитам, дали все още има магазин на това място? Ако не се лъжа беше на офис1.

Общи условия

Активация на акаунт