Къде в Пловдив??? - 110

• 27 596
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Търся фирма за дограма, от която сте доволни.
Тези , за които намерих добри отзиви удрям на камък. Две от тях вече не работят. Други две обещаха оферта, но за десет дни никой не ме е потърсил. Друга пък е заета до края на годината с поръчки. Поредната - работили така и така, ама аз искам иначе, не било добре, нямало смисъл.
Даже се регистрирах в платформа за целта, но получих оферти от софийски фирми, които съответно си слагат командировъчни и не е изгодно.
Вече съм се отчаяла, така че дайте предложения.

# 391
  • Пловдив
Ние сме ползвали този човек
+359 98 896 0195 Въльо

# 392
  • Пловдив
У нас всичко е на Теолино пласт. 

# 393
  • Пловдив
"Гетсби" на Сточна гара и "Синатра" в Тримонциум зная.
"Хубав" е относително понятие. На мен и в двата ми е харесвало.
Има пиано бар и в "Йегерхоф" в Тракия, но от там нямам впечатления.

За съжаление вече няма пиано бар в Йегерхоф. Но пък има бол чалгарници...

# 394
Този, който НЕ ми харесва на мен, е под ресторант Мемори до Четвъртък пазар. В "Гетсби" не съм била, "Синатра" е супер.

# 395
Фирмата за матраци на Коматевско шосе работи ли още?
Да. Съфорумка питаше скоро и нейни близки направиха успешна покупка. Ние поръчвахме в началото на лятото топ матрак от мемори при тях

# 396
  • Plovdiv, Bulgaria
Моля помагайте с предложения. Търся уютен ресторант за абитуриентски бал за Май 2026 за около 40 човека. Локацията е или около Новотела/там е бала и ще е в деня на бала събирането/, с по-широк обхват до бул. Руски и ул. Данаил Николаев, около ресторант Стадиона.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 10:01 от шушито

# 397
Редовно се правят такъв тип сбирки в ресторант Ла Долче Вита, на ул. Кольо Фичето (Кършияка). Пешеходно разстояние е до Новотела (около 15 минути)

# 398
  • Пловдив
Ние се събирахме в Емементо - под блоковете до Яворов. Доволни сме.

# 399
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря, ще ги обиколим тази събота. А как са кувертите? Разбира се ориентировъчно.

# 400
Вие избирате от менюто, правите уговорка с управителя какво ще внесете от вън и какви са им изискванията и след това теглите чертата. Имайте предвид, че има бъдещи абитуриенти, които направиха резервации още през май тази година.

# 401
  • Пловдив
Моето предложение е ресторант "Алианс" /до "Санкт Петербург"/.
В "Маестро" на ул. "В. Левски"/знам, че също правят такива празненства, но нямам лични впечатления.

# 402
  • Пловдив
Аз ви предлагам ресторант “Луксор”. Ние празнувахме там. Изключително удобно е, на 5 мин. пеша до Новотела. Намира се на 7 етаж на клиниката. Има огромна панорамна тераса. Вътре е много чисто и добре обзаведено. Гостите ни останаха очаровани. Направихме си много красиви снимки с гледка. Собственичката е много точна. Храната беше също без забележки. Ако решите, мога да ви изпратя на ЛС снимки и малко повече информация.

Моля помагайте с предложения. Търся уютен ресторант за абитуриентски бал за Май 2026 за около 40 човека.

# 403
Данин!
Много сме доволни от дограмата, от демонтажа на старата, от обслужването.
Заради специфика на строителството имахме необичаен казус, за който намериха отлично нестандартно решение.
Търся фирма за дограма, от която сте доволни.
Тези , за които намерих добри отзиви удрям на камък. Две от тях вече не работят. Други две обещаха оферта, но за десет дни никой не ме е потърсил. Друга пък е заета до края на годината с поръчки. Поредната - работили така и така, ама аз искам иначе, не било добре, нямало смисъл.
Даже се регистрирах в платформа за целта, но получих оферти от софийски фирми, които съответно си слагат командировъчни и не е изгодно.
Вече съм се отчаяла, така че дайте предложения.

# 404
  • Пловдив
Като повдигнахте въпроса за дограма искам да се оплача от Ал Мода.Дойдоха , измериха ,взеха 20лв и не се обадиха за оферта.Оставам със съмнение за измамна схема.

Общи условия

Активация на акаунт