Къде в Пловдив??? - 110

• 27 585
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
В Джъмбо дали ще има паспарту? Някъде другаде? Трябва мястото да работи утре и кое фото може да изкара снимки утре /в денят в който ги предоставя за печат/?

# 406
  • Майничка
Фотото в подлеза на Тримонциум работи, но не зная до колко часа.
Паспарту - в магазините за материали за художници. Сещам се за Купчийница с/у Св.Петка, този до Джумаята, също и на Гладстон, с/у кино Лъки, но ще трябва сама да го изрежеш.

# 407
къде да ходя за щука сега като захладнее

# 408
Фирмата за матраци на Коматевско шосе работи ли още?
Да. Съфорумка питаше скоро и нейни близки направиха успешна покупка. Ние поръчвахме в началото на лятото топ матрак от мемори при тях
Наши близки поръчаха и са доволни.Там си е склада.

# 409
Някой ще ходи ли скоро в Джъмбо в мола?
Искам да ви помоля да снимате какви саксии има в момента, ако имате възможност. 
Благодаря!

# 410
По-вероятно е до Джъмбо на околовръстното да отида утре или в неделя. Не мога да си го причиня доброволно този в мола.

# 411
Аз посмъртно не бих влязла втори път в този в мола.

# 412
  • Пловдив
Трябва мястото да работи утре и кое фото може да изкара снимки утре /в денят в който ги предоставя за печат/?
Фото Дъга работи днес до 17 ч.
Снимки можеш да пуснеш по мейл и да ги вземеш на място.

# 413
Аз да ви кажа свикнах с магазина в мола. Първият път беше кошмар и едва не припаднах. Бях си казала, че повече няма да влезна там, но често ходя като съм сама и няма кой да ме закара до другият магазин.

# 414
  • Deutschland
А защо? И аз ходя в този в мола иначе. Защо ви става зле там?

# 415
Явно от многото хора в началото и неизвестното, горещината. Вървиш, вървиш и няма излизане, луташ се като в лабиринт. В началото много хора се оплакваха, ставаше им зле и припаднали имаше. Във фейсбук 100% от коментарите бяха негативни и тук се оплакахме 😆

# 416
  • Пловдив
Четох негативните коментарите за Джъмбо в мола. Излезе ми един ден възможност сутринта към 09:00 да отида до там. Работен ден, нямаше още хора и беше дори приятно за разглеждане.
Когато се е налагало събота и неделя да ходим до Плаза (по принцип не го правим заради задръстванията), тогава крака ми не стъпва там.

# 417
Някой скоро давал ли е в шивашко ателие дънки за скъсяване и подгъв? Попитах на няколко места и ми казаха цена 10-15 лв. Някъде има ли още нормални цени?

# 418
Някой скоро давал ли е в шивашко ателие дънки за скъсяване и подгъв? Попитах на няколко места и ми казаха цена 10-15 лв. Някъде има ли още нормални цени?
10 лв. струва и при любимата ми шивачка. Ако е обикновен панталон и няма да се запазва оригиналния шев е 8 лв.

# 419
Защо да не са нормални 10-15 лв.?
Последно съм носила дънки за скъсяване със запазване на оригиналния подгъв, беше 6 лв., преди 10 години.
Сега колко да е?

Общи условия

Активация на акаунт