Къде в Пловдив??? - 110

• 27 576
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Защото пролетта съм носила и цената беше 5 лв. Ателието обаче е в отпуск в момента  и затова, тръгнах да търся друго. Сега имам два чифта за скъсяване и 20-30 лв за подгъв не ми изглежда нормално за подобна десетминутна услуга!

# 421
  • Пловдив
Категорично няма да дам толкова пари. Има клипове в интернет как се прави, за опитен шивач е 5 минути работа. Затова си купувам дънки с размер и на дължина. Полудяха с тези цени в последната година. Навсякъде!

# 422
Като заговорихме за шивашки услуги, да предупредя, че Латинка Николова ще се мести и ателието ѝ няма да бъде вече зад Водната палата и Семинарията.

# 423
  • Пловдив
10-15 за двата крачола предполагам? Толкова се цените и на тази в сани в Тракия и на тази до Тон Бонбон в Кършияка са в този диапазон.
Последния път малко се впрегнах с тази в Кършияка, защото ми взе редовна цена за разшито от 1,5см, при все че бях оставила и други неща за цял подгъв.

# 424
А виждали сте някъде нормални кожени якета 😆? Писна ми от от един и същ модел във всички магазини поредна година вече. Като го видя този колан и лошо ми става. Отделно и са все къси.
Искам черно кожено яке с нормална дължина, което да може да се носи с всякаква талия панталони. Тези късите ми харесват само как стоят с къса талия и рокли.

# 425
Последното си взех от Банско, някакво турско е, не са лоши, но не знам марка. Преди това винаги съм купувала на Митрон. Имат сайт, виж ги, български са.

# 426
  • Пловдив
И аз взимам турски /марката е масова/, последно от магазинче на подлеза на Тримонциум /не знам дали е там, но ще трябва да се разкарам, че искам пак такова/. Че са ми много удобни с всичко се връзва, като ще прекарвам пеш слагам един космат елек отгоре.

# 427
Да, точно нещо такова искам. С нормална дължина, изчистено, вталено и кожата да не е от онази гадната евтина други претенции нямам 😄. Не държа на марки и естествени кожи.
Много благодаря, ще мина из магазините в онзи подлез да видя какво има. Те там май са 3-4 само вече за дрехи.

# 428
Здравейте! Търся си от някъде хубав качествен мармалад за есенните дни.

# 429
  • Пловдив
Някъде във физически магазин мяркали ли сте такива изкуствени листа?
В двете Джъмбота няма, в китайския на Форума също няма.
Размерът да бъде пак такъв или по-голям.

# 430
  • Близко съм
Здравейте, търся си добър салон, затова препоръчайте ми салон за почистване на лице и кола маска. С предимство е Кючук Париж Sunglasses

# 431
Исках да попитам за картите за градски транспорт за ученици. Къде се издават и освен удостоверението от училището, какво е необходимо? Може ли детето да не присъства?

# 432
  • Пловдив
Здравейте,
има ли в Пловдив място, където да изкупуват стъклени буркани?

# 433
  • Пловдив
Исках да попитам за картите за градски транспорт за ученици. Къде се издават и освен удостоверението от училището, какво е необходимо? Може ли детето да не присъства?
Удостоверение.
Ученическа лична карта.
Детето, за да го снимат или негова снимка.

Гишета за издаване на преференциални карти

1. Гише „Байкал” – бул. „Цар Борис III Обединител” №157;
2. Автогара „Север” – ул. „Димитър Стамболов” №2;
3. Ул. „Отец Паисий” №42;
4. Ул. „Бяло море” №7;
5. Бул. „Шести септември” №45 (преди прелеза/линиите);
6. Бул. „Освобождение” № 33 (на гърба на „Оазис 5”);
7. бул. „Княгиня Мария Луиза“ №65

# 434
И удостоверение, и ученическа лична карта ли трябват или може и само с едно от двете? На дъщеря ми са и' дали само едно уверение, където пише нещо като "да послужи, където е необходимо" (а предполагам, че искат оригинали за издаване на картите за автобусен и жп транспорт).
Как се издават карти за ЖП транспорт, какво е необходимо?

Общи условия

Активация на акаунт