Къде в Пловдив??? - 110

• 26 764
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Не може с шепите. Касата блокира. Трябва бавно да се пускат монетите.

# 556
Ама става ли наистина? Малко съм скептична. Дъщерята е събрала един плик, сигурно са повече от 300-400 грама монети.

# 557
Става, но трябва да се поставят бавно и не е добра идея за прекалено голямо количество монети. Такива по 1 и 2 ст. слагах няколко пъти, но пръстите ми изтръпнаха направо.😂

# 558
То по принцип става. Но ще отнеме много време. Ако става дума за суми от порядъка на 100 лв. Цял ден трябва да си на тази каса.

# 559
Именно. За голямо количество жълти стотинки изобщо не е оферта. Че е и изморително.😂
За по-малко количество бива и се старая почти всеки път да плащам първо с малко монети.

# 560
  • Пловдив
Бях започнала да събирам жълти монети за една акция за жълти стотинки. Не е цяло бурканче от сладко и започнах да си подготвям предварително суми, които ще знам, че ще ползвам примерно давам някакви жълти при покупки на цигари, в офис на куриер, като влизам в магазин приготвям да речем до лев и след кръглата сума давам тях. Но това е опция, когато не е чак такова голямо количество.

# 561
  • Пловдив
Не може плащане само с жълти стотинки на касите в Кауфланд за самообслужване.
До мен един господин се опита да купи котешка храна с тях и машината блокира. Дойдоха служители и го навикаха, че не това е целта на тези каси.
Моите жълти стотинки си ги пласирам в магазините, като допълнение към сумата.

# 562
Те по един и два лева монети се мръщят, какво остава за жълтите.
Опитах лятото да доплащам сметка с по един и два лева, за 40лв на едри монети ореваха всичко

# 563
  • Пловдив
Те по един и два лева монети се мръщят, какво остава за жълтите.
Опитах лятото да доплащам сметка с по един и два лева, за 40лв на едри монети ореваха всичко

В големите вериги никога не са "ревали", че им давам монети по 50 ст, 1 или 2 лв.
Машинка за стотинки със сигурност има в Метро 1. Но не всеки път работи.
Един мъж миналат седмица в петък "обменяше" монети. А аз забравих да взема моите. Имам поне 3 кг., насъбрани в едни кутии.
Едно време по училищата имаше кампания за жълти стотинки. Редовно детето оставяше там насъбраното.
В Кауфланд има кутия за дарения. Голяма е, ще побере доста стотинки.

# 564
Обменихме жълти стотинки в Кауфланд, който е към Изгрев. За стотинките получаваш ваучер за пазаруване.

# 565
Обменихме жълти стотинки в Кауфланд, който е към Изгрев. За стотинките получаваш ваучер за пазаруване.

Кога това? Имаше машина там до началото на летните месеци, но после я махнаха. Последно бях миналата седмица и си я нямаше.

# 566
  • Пловдив
Всички машини са премахнати заради Еврото.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 14:43 от k sh

# 567
Тази машина отдавна я няма в Кауфланд Изгрев. Скоро бях там, в четвъртък.

# 568
Да, лятото обменихме, не знаех, че е махната. Тогава свърши хубава работа, жалко, че я няма вече.

# 569
  • Пловдив
Препоръчайте ми проверен обущар в Кършияка, моля. Страх ме е да не ми съсипе едни туристически обувки...

Общи условия

Активация на акаунт