Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 39 403
  • 740
  •   2
Отговори
# 555
моят жокер е доктор Антоанета Йорданова, Скин консулт в София. Прави преглед, назначва изследвания и дава рецепта. После може комуникация и по вайбър. По нейна заръка- никакво почистване на лицето, никакво стискане на която и да е пъпка, комедон и т.н. Продуктите правят всичко това.
Какви изследвания пуска?

# 556
Признавам си, не помня със сигурност. Тези дни питах и щерката, но и тя не си спомня. Тестостерон, ЛХ, ФСХ, не съм сигурна за Пролактин и за другите.

# 557
Благодаря. Записах си името и клиниката.

# 558
  • Варна
Аз бих препоръчала при проблемна кожа, акне, белези и т.н. да се пробва с Biologique Recherche! На мен ми се преобрази лицето и вече няма и помен от лицето на дърт пубер, както се наричах преди, а бях на 31. Наистина прави чудеса тази козметика.

# 559
  • гр.София
Момичета, на 06.09. правих ретуш на ботокс в трите зони. За първи път слагам в трите зони, веднъж съм слагала в гневна и сега за втори път в трите зони..но единия клепач сутрин като стана ми е подут, отделно някак си се смъкна. Това нормално ли е? Като отмине действието на ботокса дали ще се оправи?

# 560
Според мен звънни на доктора, за да те оправи. Аз така бях след ретуша с паднали клепачи и после ме набоцка високо в челото и даже в косата чак и се оправих веднага. Обаче подуване не съм имала.
Момичета, на 06.09. правих ретуш на ботокс в трите зони. За първи път слагам в трите зони, веднъж съм слагала в гневна и сега за втори път в трите зони..но единия клепач сутрин като стана ми е подут, отделно някак си се смъкна. Това нормално ли е? Като отмине действието на ботокса дали ще се оправи?

# 561
Момичета, някой правил ли си е естетически процедури освен устни при д- р Мирчевска?

# 562
Доста приятелки , супер резултати .

# 563
Скрит текст:
Имах такова злополучно поставяне, но на мен и двата ми клепача отичаха жестоко, като да съм пила, ревала и недоспала... ужас беше. Първоначално даже не го отдадох на това, мислих да не съм яла нещо грешно, но не, баш от ботокса си беше. Просто по това време ме е "хванал", сега отчитам и че беше прекалено с единиците, което съчетано с поставяне близо до веждите, вместо високо в челото, даже в косата, както Christina_1 каза, блокира лимфоотока и става много неприятно. Минава, но иска време.

# 564
  • гр.София
Ето и снимки:
Хармоника поставена през 06.2025г
- дълбоко в скулите, за повдигане на долната част на лицето

Днес се обадих в клиниката и ме приеха веднага. Доктора е изключително мил, дори над едната вежда не ме беше хванал ботокса на ретуша и сега ми постави още малко, за което не съм заплащала допълнително..относно клепача ще изчакаме още малко да видим как ще се развие. По принцип единият ми е малко по надолу и сега от ботокса явно прави някаква реакция. За първи път поставям в трите зони и честно казаво незнам кое е нормално и кое не...Но искам да ви кажа относно поставяне на хармоника в скулите, за повдигане на долната част на лицето, вече минаха три месеца от поставянето й и вече виждам разлика. Абсолютно мога да кажа, че някак си се повдигна долната част. По късно, ако ми остане време  ще кача и снимки

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 00:01 от *Stella*

# 565
  • София
Да похваля д-р Малев, Дерма акт. Направих една процедура PicoSure за премахване на пигментация, след месец втора. Доста боли и първоначално се образуваха тъмни корички. Обработвани са предимно най-тъмните петна.
Снимките са преди и една селдмица след.

# 566
Аз да се оплача, че мен боноксът не ме хваща добре и не ми държи...
Бях на ретуш, половината чело ми беше странно мимика, гневната беше отпуснала. Сложихме доста единици пак, днес е  втори ден и нищо. Дано тези дни да се разгърне.

Д-р Георгиевски каза, че има пациенти, които след раждане имат същия проблем с ботокса, вкл.и жена му, която вече 4 години след раждането, ботокс не я хваща. Отчаях се...

# 567
Ами, КПП, ние тук ти написахме, че хормоните на жените след раждане се нормализират едва след минимум 2 г…
Не знам защо си тръгнала с големи очаквания.

# 568
Към интензивно трениращите ..Колко време  след ботокс се връщате като говорим тичане, плуване, HIIT?

Днес прочетох, че едва ли не трябва за 5 дена да спра заради ботокс, и това, плюс вашите коментари как не ви държи или се подуват клепачи и тн. ме кара да се чудя дали да не си отменя часа..

Относно комбинацията лизин, пролин и глицин ..аз ги пих 2 месеца стриктно и ми се покачиха asat u alat над норми, а абсолютно никога не са били такива и само това беше новото в ежедневието ми.  Аз лично ги спрях.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 20:57 от MDD91

# 569
Даже повече
от 5 дни, но минимум 5.

Общи условия

Активация на акаунт