Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 39 027
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Много се извинявам за отклонението от темата, ама нали започва сезона на пилингите. Някой в София да знае къде се прави много дълбок пилинг с Трихлороцетна киселина? Ще ми спести много проба/грешка. Благодаря предварително!

# 616
  • София
Сложих скулптра преди една седмица при д-р Трендафилова, успях да я хвана преди да излезе по майчинство (между другото тя изглежда прекрасно). Много лека ръка има, но за мен тази процедура,както и ботокса не са изобщо болезнени. За момента съм доволна, нямам обем или синини, ефекта го очаквам след 6 месеца.
Запазих час и за Морфеус  за зоната на шията.
Вярвам, че скоро ще измислят още по-добри разкрасяващи процедури и скалпела ще остане като много краен вариант. А и наблюдавам с радост, че се търси "естествена красота", поне около мен е така.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 20:02 от tedysworld

# 617
Сложих скулптра преди една седмица... ефекта го очаквам след 6 месеца.
След една или няколко Скулптри очакваш ефекта след 6 месеца? Определено мислех, че периодът е на половина по- кратък, за да се види резултат. Прави ли масажи по препоръка на Трендафилова или нямаше такава?

# 618
Аз много харесвам Хармоника - именно заради добавената сочност, от която имам нужда, онова plump-ване, което добавя ХК в нея.

Относно Радиес, в моментите, в които съм го поставяла - не съм имала увиване, за да потвърдя, че се е лифтирало. Нуждаела съм се повече от уплътняване на кожата и е било постигнато.

Алена, а на теория и от това, което знаеш, специално за лифтиране на долна част на лице (отпуснати бузи на по-тежка кожа на 40), кое би препоръчала, Хармоника или Радиес? И дали би споделила за Радиес в София на кого си се доверявала?

# 619
  • в 1001-та нощ
Радиес е по-тежката артилерия, ако мога така да се изразя, а и за твоя случай - едва ли е нужен допълнителен обем, какъвто макар и съвсем леко ще добави Хармоника. Хармониката е деликатен продукт, като докосване за финес и по-скоро допълва вече изградено лице, не е основна "терапия".

Така поставен въпросът - Радиес, но имай едно наум, че не е панацея. Повлиява дермата, а отпускането може да е в тъканите и там подходът е друг. Т.е. може да има ефект, но да не ти се види достатъчен, поради което и изобщо да решиш, че няма ефект, тъй като очакваш друго.

# 620
Радиес е по-тежката артилерия, ако мога така да се изразя, а и за твоя случай - едва ли е нужен допълнителен обем, какъвто макар и съвсем леко ще добави Хармоника. Хармониката е деликатен продукт, като докосване за финес и по-скоро допълва вече изградено лице, не е основна "терапия".

Така поставен въпросът - Радиес, но имай едно наум, че не е панацея. Повлиява дермата, а отпускането може да е в тъканите и там подходът е друг. Т.е. може да има ефект, но да не ти се види достатъчен, поради което и изобщо да решиш, че няма ефект, тъй като очакваш друго.
Да попитам и аз, тъй като точно както описахте, ефект от Радиес на видях.
Какво смятате, че е удачно за подобряване и оформяне на овала?

# 621
Моята Хармоника се развива по-добре, след като минаха 3 седмици от поставянето. Преди имах сякаш известно неестествено подуване, но сега е ок и лицето е по-стегнато в областта на контура, където всъщност е и сложен продуктът.

# 622
  • София
Миналото лято сложих скулптра и сега пак. Ефекта при мен започва да се вижда след 3 месец, по-стегната кожа и контур, но не е нещо фантастично, така или иначе смятам, че кожата ми е добре и това е един вид поддръжка.
Не съм очаквала чудеса, но за момента това заедно с ботокса ми е достатъчно.

# 623
А какво ще правим за загубата под дермата... То хубаво уплътняваме дерма, ама аз виждам загуба на тъкани... Не ми се остарява още. Най ме мъчи челото, обаче, смъкнало се е, събрало се е.. А точно то придава младежкия вид.

# 624
Мина и моята първа инжекционна процедура и за съжаление май съм от тези, които не ги хваща много упойката, но болката е поносима. Бяха ми препоръчали скинбустер PhilArt Next и мислех, че ще се сложи на цялото лице, а не стана така - сложи само на бузите. Обсъжда ли се това предварително или има някакво количество, което лекарят решава къде точно да приложи, някой има ли опит с този скинбустер?

# 625
  • София
След една или няколко Скулптри очакваш ефекта след 6 месеца? Определено мислех, че периодът е на половина по- кратък, за да се види резултат. Прави ли масажи по препоръка на Трендафилова или нямаше такава?
Ефектът на Склуптрата се разгръща обичайно след 6 мес, независимо дали си слагала една или няколко.
Аз също не очаквам чудеса, но се радвам, че сложих, защото отдавна ги мислех. На този етап при следващо намаление ще помисля за 3 доза. Абс никакъв ефект не виждам, за разлика от Трендафилова, която виждала Wink Но поне като поддръжка  и че не посинях цялата е ок. Иначе втората ми я сложи и без упойка, но аз така или иначе имам висок праг на болка.
А да, масажите за абсолютно задължителни.
От последния ботокс ми се свлякоха жестоко клепачите. Ама търпя си ги, какво да се прави. При мен винаги има свличане, при все че лекарите ме убеждават, че няма, и прехвалените, и непрехвалените Simple Smile
Аз сега истерично търся някаква промоция за акцент прайм или друг лазер за корема, но разбира се, мине ли лятото, явно вече хортаа губят желание да се грижат за тялото Grinning, и не намирам.

# 626
  • Бургас/Пз
По такива и други съображения предпочитам комбинирани продукти, в които формулата вече е балансирана и съставките работят в синергия, без да се налага аз да влизам в ролята на „алхимик“. Така избягвам и риска различни съставки да влизат в нежелани реакции помежду си. Не малко фармацевти предупреждават, че не е добра идея да се приемат едновременно няколко отделни добавки, тъй като не само основните активни вещества могат да взаимодействат помежду си, но и помощните съставки (носители, стабилизатори, овкусители, подсладители). В индустриално формулиран продукт тези взаимодействия са изчислени и минимизирани, докато при произволно комбиниране на различни добавки рискът е по-голям.
Алена, може ли да споделиш какъв комбиниран продукт ползваш?

На мен също ми препоръчват след ботокс поне 48ч без тренировки.
Запазих час за Pluryal Silk eye. Направо се чудя дали да го оставям, че последния път от бустера така посинях, че направо не знам.
Аз не зная как издържате поставянето на тоя плуриал. Това е най бруталното нещо, което ми се е случвало. При положение, че има толкова продукти на пазара. Изключително доволна съм последно от ялупро, замених с него реденсити 1. И той си щипе заради пептидите като се нанася, но няма нищо общо с тая инквизиция. Все повече се убеждавам, че има продукти, които се рекламират ударно, навсякъде се предлагат, а всъщност са смотани. Имаше такава кампания за револакс по едно време, даже Скин лайн го пробутваха, а това е ужасен, некачествен, евтин боклук.
Не можах да разбера дали коментара за болката се отнася за зоната около очите или по принцип , че поставянето на Pluryal е болезнено, където и да е в лицето. При мен лично болка не е имало, но аз не съм слагала в околочната зона. И затова описанието за "брутално" и "инквизиция" доста ме изненадва. Досега преди Pluryal съм слагала само Хармоника и RRS long lasting buster, но никога не съм изпитвала каквато и да е болка. При мен още от първата доза на Pluryal резултатът е доста по-добър отколкото с RRS и затова се насочих и около очите към него.
Нали все пак е бустер, а не е филър?? Или аз нещо съм се объркала?

# 627
Мен не ме боли поставянетп на Pluryal под очите, но да - като ефект Jalupro под очите е по-добро, особено ако имате хлътвания и целите запълване.

# 628
  • Варна
Мен много ме боли от всякакви мезотерапии въпреки упойката с мазането. Мечтая си за една дентална упойка и да не усещам нищо 😀

# 629
  • Бургас/Пз
Мен не ме боли поставянетп на Pluryal под очите, но да - като ефект Jalupro под очите е по-добро, особено ако имате хлътвания и целите запълване.
Благодаря за споделеното. Нямам хлътвания, нито тъмни кръгове. Искам само малко освежаване в зоната.

Общи условия

Активация на акаунт