Обаче тя точно на следващия ден ПАК ми искаше "приятелство". Как е разбрала толкова бързо или дали ми е гледала профила всеки ден, не знам Оставих я да виси. Такива са или завистливи или клюкарки. За сведение, жената е с две деца. Не съм я махала заради семейното й положение.Но по принцип може да си има разделение между семейни и не. И си има ограничени хора, които смятат, че не е редно да си приятел с несемейни, или има такива, на които им е скучно да гледат бебешки неща, така че си е резонно човек да си помисли, че това е причината.
Едва ли, случвало ми се е и аз да махам, и мен да се ме трили като приятел от фейсбук, ами ако имате много общи приятели, фейсбук настойчиво ти навира въпросния профил на разприятелената като "хора, които може би познавате". Т.е. виждаш профилната снимка и името, и веднага разбираш, че не ти е в приятели, вече.
А вие колко лайквате си е за вас. Вие нито знаете аз за какви снимки говоря, нито знаете тя какво лайква. Аз си познавам ситуацията и "приятелката". Вие - не. Тази я оставих да виси, защото така ми харесва. Разказала съм смешна случка по темата. Май обаче вие сте настъпана по болното място. Многo се пенявите и говорите как на инат правите неща. Не всеки има проблем с отхърлянето или е нарцис, както е модерно. За различни ситуации, различни средства. Ако ви олеква, че си мислите, че всички са като вас или нещо у вас си валидирате с този анализ, давайте, но е напразно