Как тренирам - 31

• 21 705
  • 594
  •   2
Отговори
# 30
Добро утро!
От известно време сутрешната ми закуска е кисело мляко с чия+малко нарязан плод за цвят. Разнообразявам млякото - овче, козе, краве. Естествено с овчето мляко закуската ме засища спокойно за четири часа.

Гущер, как да питам chatGPT за упражнения, така че да получа толкова подробни отговори?
И още:

# 31
Елиф, и моята закуска често е такава, но като я въведа в приложението и като видя "колко" протеин има... И пак минавам на овкусените скирове на Лидъл.
Протеин на прах не обичам, че да добавям към киселото мляко...

# 32
Да, да, зная, че не е най-протеиновата, но твърде дълго закусвах яйца и са ми втръснали. Това, което наблюдавам върху себе си  - като разнообразявам храната мога успешно да избягвам изкушения и хранителния ми режим да е приличен, да свалям без да съм под стрес. Следобедите често включвам лидълска извара.

# 33
Гущер, абсолютно точни и правилни насоки от GPT.
Усещам как след известно време онлайн треньорите ще имат сериозна конкуренция в негово лице и донякъде ще отпаднат като желана опция.
И на мен така ми се струва, че на там вървят нещата. Не знам дали може да се качи видео и изкуствения интелект да ти направи разбор на формата и изпълнението. Вероятно може.

# 34
Според мен много от треньорите също ползват ИИ за да си правят програмите на клиентите.
Има такива, които са завършили разни съмнителни курсове и раздават съвети на кило в социалните мрежи - предпочитам ИИ пред тях, поне черпи информация от страшно много източници.

Аз спрях да закусвам изобщо. Преди кисело мляко с протеин/овесени ядки с протеин/яйца. Сега съм на кафе и вода - евентуално някакъв протеин, ако ще ходя в залата.
Не правя фаст, но това е единственият начин да намаля повече калориите, защото общият ми обем движение продължава да е нисък.

# 35
Сигурно в платената версия може. В безплатната ако качиш линк или снимка скоро те ограничава за 5 или 24 часа.
Аз тренирам от година и половина с Интелекта. Кефи ме. Даже като не знаех как изглежда конкретен уред, исках снимка или линк да го видя. За тежести, като съм питал, ми дава малки, но пък няма риск да разтегна или се контузя. Оперира с огромна база. Наскоро го питах за упражнения за загряване, да не се сецна при румънската тяга - 6 варианта даде, като приоритетен - гребен тренажор, вдигане на пръчка или палка (не помня как се наричаше) и серия с 1/2 тежест. В паметта му има, че харесвам гребния тренажор.
Елиф, благодаря за снимката! Той ChatGPT  обикновено си е многословен. Питай го примерно относно упражнения с дъмбели за гръб за жена, ... висока, ... кг., .... години, с цел ... (хипертрофия, отслабване или там каквато цел имаш). После пишеш да речем : може ли инструкция за изпълнението им в контекста на невромускулна връзка. Ако си имаш списък с упражнения, пейстни му ги и питай. След няколко въпроса се сеща какво точно те интересува. Тъпичък е малко и понякога трябва да обясняваш. Наскоро го накарах да ми сметне една кавърма и една шопска салата, а той ми изкара средна цена от заведения, въпреки че беше в тема, в която го карам да ми изчислява макроси. Joy

# 36
Ползвам платената версия на Чата, така че ако на някого му трябва нещо по-адвансд, да ми пише - веднага ще го впрегнем в работа да си изкара заплатата Simple Smile

# 37
Гущер, мой ред да благодаря  Simple Smile питах го почти както ти го беше формулирал, даде ми упражнения. Като го питах за видео за едно упражнение, което не разбрах как се прави, изрази съжаление, че няма тази възможност, но ме насочи къде да търся. Накратко: ще го ползвам.
Лайк, благодаря в аванс, може и до твоя да опра Simple Smile

# 38
  • София
Юхууу, хепи фрайдеййй 😊

Събуждам се малко трудно тази сутрин, но каквото такова - тренировка не се пропуска 👌 Днес съм на гръб, задно рамо и корем и в момента се препотявам на стълбите докато ви спамя сутрешно. Доволна съм, защото няма и следа от подуването на корема през последните дни и измислих нов начин как да го мъча 💀 Започнах пак да си правя повдиганията от вис с едно дъмбелче за тежест и така хем имаш допълнително натоварване, хем тежестта те държи да не се клатушкаш.

Не мога да не споделя и новата придобивка. Приятелят ми не е във възторг как изглежда клина отпред, ама то пъкккк не може да угодиш на всички 😆

Между другото, имам една единствена дреха на ATR и съм приятно изненадана, защото е първият ми клин от тях на супер прилична цена 58лв. и материята много ми харесва.

Скрит текст:

# 39
  • в пералнята
Пете, истинска машина си, най-много ти харесвам раменете, кажи какви са ти сериите за тях, моля те!

# 40
  • София
Оо, благодаря ❤ Значи си личи, че са ми от любимите мускулни групи.

През годините доста съм ги мъчила с тежко, с повторения, с гигантски серии, с пълни дроп серии и всякакви такива, че да ги изградя. За мен “тайната” на оформените рамена се крие в задното рамо. То придава обем. Задно рамо тренирам два пъти в седмицата - един път в тренировката за гръб и втори път при раменете. От базовите от съвсем скоро правя раменна преса на смит машина И преса с дъмбели, но истината е, че ги изградих само с раменни преси.. тежки, колкото можеш 😊 Страничното разтваряне ми е любимо - 5-6 серии с много кратки почивки, тежко и повторения поне 15. И за предно рамо правя чуково повдигане с дъмбели нагоре като редувам ръцете.

Общо взето малка и упорита мускулна група е това, която си иска тормоз за растеж и оформяне…

# 41
Днес гръб и бицепс по новия начин. Пак свалих 1 тежест, на други повторения. Е па гръб не мога да усетя. Вчера в гърдите всичко си усещах докато мисля за него. Днес в предмишница или бицепс също. Гръб-йок! Само в пуловъра го усещах и не съм сигурен дали, защото не се търкаше в лежанката. Може време да трябва, знам ли.

# 42
Патенце, екстра си както винаги. Flowers Hibiscus Кой ти гледа клина изобщо Smiley
И аз искам да докарам такъв "сух" вид в тялото, обаче се опасявам за лицето...

# 43
  • София
Невър, благодаря! Какво за лицето? Да не стане прекалено изпито? Да ти кажа честно съм далеч от сух вид 😀 62кг съм както и да се меря.

# 44
Да, да не ми се изпие, че наближавам 50-така аз Sweat Smile

Кг са относително нещо. Ей това AI си гледам като цел и да ти кажа, няма да се разсърдя на тяло като на мадамата 69кг в дясно. Satisfied В момента съм най-близо то тази 57 в ляво.

Общи условия

Активация на акаунт