Как тренирам - 31

• 26 968
  • 751
  •   2
Отговори
# 750
Like_Smoke, за аддуктор/абдуктор се чудя...с какви тежести и повторения е добре да се прави?
Аз го правя по 3 супер серии 15 повторения за вътрешно с 45 кг и външно с 35 кг, като за външното ми е много трудно третата серия, особено като трябва да задържа на разтвора на краката. Но почти винаги имам мускулна треска на вътрешното, както е в момента от съботната ми тренировка.
За Аддуктор/Абдуктор не мога да дам съвет. Събирам с 35кг, но разтварянето ми е с макса на машината - 75 - до 10 повторения макс, защото го правя бааааавно. Но някой път си разнообразявам като намалявам тежеста и правя по много повторения - примерно 50 повторения с 50кг.

Аз прасци не правя никога, моите генетично са повече от добре развити и определено не искам милиметър повече, че като сложа и токчета мога да конкурирам мъжете.

Благодаря за насоките за българската торба. Знам, че има такива групови, но не съм мислела да ги пробвам, защото все си мисля, че натоварват горната част основно.

# 751
Сега се връщам от тренировка точно с торба, нашият треньор дава по равно за горна и долна част.

Общи условия

Активация на акаунт