Как тренирам - 31

• 13 319
  • 303
  •   3
Отговори
# 300
Hаде, респект! ❤️

# 301
Масово в България станаха на мода знайни и незнайни в тик ток треньори.
Грубо във всеки фитнес по всяко време има 3-4 поне,  занимаващи се с по няколко човека наведнъж.
 Поне 50% от трениращите са с треньори постоянно.
От това  което виждам,  над 90% от ползвателите  са пълни безхаберници, дори след 1-2 год тренировки.
Не знаят нищо, дори с колко килограма правят серии, чакат като инвалиди треньора да им каже колко пъти да бутнат, да смени тежестта и т.н, все едно са за първи или втори път в живота си на фитнес.
Това с храненето също залита сериозно в зависимост  от модата и виждането на треньора.
Едни ядат само мазно и по много, други без въглехидрати, кетовци, четвърти можело всичко и т.н.
За мен треньор е удачно за  начало, но за постоянно е безмислено и се вижда.
Повечето хора с треньори са тези, които са най-зле и така си остават и след години.

Много от тях си ги наемат, за да си кажат болката или какво е станало днес-вчера безкрайни безсмислени разговори, даже забравят за какво са там.
Някои правят две серии за времето в което аз правя 5-6 и то след като треньора им даде зор. Хайде сега това, ааа това не ми харесва, можеш ли още, ами май да.

Иначе браво на Надето, дори по думи на треньори набиране и то 1-2, правят не повече от 10% от жените-трениращите.
А като гледам тя ще направи и 10 на лост.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 08:49 от Alexslav

# 302
Е, NadyaT ми е любимка. Без да омаловажавам никой от групата трениращи, тя е най-пропорционална и хармонична за моите разбирания. Освен факторът възраст и хормонални промени, хронични болки и травми, с които се боря аз, се чудя за нея не важат ли? Purple Heart
Всички сте стимул и сте за потупване по рамото Wink
Нали знам какво време ми отнемат тренировките с цялата процедура по обличане, отиване, къпане, сушене, пране и т.н. А и като сме 4 броя трениращи вкъщи с различни спортове...и всеки с различни режими на хранене, ми се върти светът около пазаруване, готвене, спорт и развозване. Хах.
От както тренирам за година при мен само при краката има видима разлика и много си се харесвам. Още години ми трябват, за да постигна подобна форма, но не се отказвам и отивам да потичам сега.

# 303
NadyaT - браво! Много се впечатлих!

Общи условия

Активация на акаунт